BMW i Vision Dee exterieur 3/4 voorkant totaal

BMW i VISION DEE

THE ULTIMATE COMPANION.

BMW i VISION DEETHE ULTIMATE COMPANION.

   

  Onmiskenbaar, innovatief, intuïtief – de BMW i Vision Dee belichaamt de visie van de digitale mobiliteit van de toekomst van BMW:

   

  • Dee staat voor Digital emotional experience
  • Als digitale gezel interageert hij emotioneel met u en vergezelt hij u op een reis tussen realiteit en virtuele wereld
  • Een mijlpaal op weg naar de volgende modelgeneratie, de NEUE KLASSE vanaf 2025 
  Meer lezen

  LEER BMW i VISION DEE IN DE VIDEO KENNEN.

  BMW i Vision Dee visiewagen "Get to know DEE" film
  “Met BMW i Vision Dee tonen we wat mogelijk is wanneer hardware en software versmelten. Daarmee benutten we het volledige potentieel van digitalisering om van de auto een intelligente begeleider te maken. Dat is de toekomst van een autoconstructeur – en dat is de toekomst van BMW: de versmelting van virtuele ervaring en echt rijplezier.”
  Oliver Zipse (CEO, BMW Group)

  DIGITALE HIGHLIGHTS VAN DE BMW i VISION DEE.

  GROOT, UITGEBREID HEAD-UP DISPLAY MET BMW MIXED REALITY SLIDER.

  BMW i Vision Dee visiewagen BMW Mixed Reality Slider

  Als centraal bedieningselement transformeert de BMW Mixed Reality Slider de voorruit stapsgewijs in een groot portaal naar een digitale belevingswereld.

   

  • Via Shy Tech-touchsensoren op het instrumentenbord bepaalt de bestuurder in 4 stappen de inhoud die hij via projectie op de voorruit ervaart.
  • De stappen gaan van relevante rijinformatie over de inhoud van het communicatiesysteem en een Augmented Reality-projectie tot de toegang tot virtuele werelden.

  ANDERE DIGITALE TECHNOLOGIEËN.

  BMW i Vision Dee visiewagen interactieve communicatie

  Als ultieme begeleider heeft BMW i Vision Dee een karaktervolle stem die ook buiten de wagen te horen is. Hij reageert intelligent op u en de omgeving.

   

  • Om de digitale ervaring op de voorgrond te plaatsen, zet de gereduceerde designtaal van het exterieur zich ook in het interieur voort.
  • Tijdens het rijden of op de virtuele belevingsreis – bij BMW i Vision Dee wordt de spraakinteractie de belangrijkste bedieningsmodus.
  • Via de dialoog ontwikkelt zich een natuurlijke en emotionele relatie tussen mens en wagen.
  Meer lezen
  BMW i Vision Dee visiewagen phygital icon

  BMW i Vision Dee is een unieke begeleider die zijn gevoelens toont. Zijn koplampen en de gesloten BMW nieren vormen een uniform fysiek-digitaal vlak (phygital), waarop hij met geanimeerde gezichtsuitdrukkingen zijn emoties visueel tot uitdrukking brengt.

  Meer lezen
  BMW i Vision Dee visiewagen E Ink-technologie

  De BMW i Vision Dee laat zijn karakter ook visueel naar buiten toe zien. Dankzij de innovatieve E Ink-technologie kan zijn koetswerkkleur individueel worden aangepast – naar wens en in elke situatie.

  Meer lezen
  BMW i Vision Dee persoonlijke avatar

  BMW i Vision Dee herkent u, stelt zich intelligent op u in en heet u welkom met uw persoonlijke avatar in het zijvenster van de bestuurdersdeur. Samen met de automatisch openende deuren begroet hij u zo op een individuele manier.

  Meer lezen

  ONTDEK DE ONMISKENBARE RIJERVARING VAN DE BMW i VISION DEE IN DE VIDEO.

  BMW i Vision Dee visiewagen rijervaring
  BMW i Vision Dee visiewagen meeslepende zoektocht

  DUIK IN DE VIRTUELE BMW WERELD EN VIND BMW i VISION DEE.

  EEN BLIK IN DE TOEKOMST MET BMW i VISION DEE.

  BMW i Vision Dee visiewagen

  Samen naar een digitale en emotionele toekomst – met Arnold Schwarzenegger en BMW i Vision Dee.