BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 rijdend op een landweg

THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE

EEN NIEUW TIJDPERK VAN MOBILITEIT.

ONTDEK DE BMW VISION NEUE KLASSE IN DE VIDEO.

0:00
0:00 /  0:00

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 interieur BMW Panoramic Vision Display BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

VERBREEDT UW VISIE.

BMW Panoramic Vision, 3D Head-Up Display, Central en een multifunctioneel stuur maken deel uit van de volgende generatie BMW iDrive. Het zorgt voor een projectie van informatie over de volledige breedte van de voorruit. Virtuele ritinformatie, infotainment of navigatie.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 exterieur 4/5 zijaanzicht, geparkeerd voor een wand, met een vrouw

DESIGN

DESIGN IN DE OVERTREFFENDE VORM.

De BMW Vision Neue Klasse – een sportieve berline. Helder, elegant en tijdloos design. Grote vlakken, markante lijnen, gereduceerd tot de essentie. Met meer ruimte voor karakteristieke kenmerken. Zoals de nierengrille en koplampen die een digitale, interactieve eenheid vormen en veel ruimte achterin met afzonderlijke zetels.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 exterieur 2/3 zijaanzicht, rijdend in het bos

DUURZAAMHEID

FREUDE FOREVER. NU EN IN DE TOEKOMST.

Werkelijk rijplezier begint vandaag. En houdt rekening met morgen. De BMW Neue Klasse vermindert de CO₂ voetafdruk van zijn voertuigen gedurende de hele levenscyclus. Dankzij grondstofbesparende productie, intensiever gebruik van hernieuwbare grondstoffen en dankzij een zeer efficiënte volledig elektrische aandrijflijn.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW I Vision Circular, actieradius, familiefoto, exterieur, geparkeerd

ELEKTRISCH. DIGITAAL. CIRCULAIR.

De BMW Vision Neue Klasse is zijn tijd meer dan vooruit. Hij maakt een sprong naar een nieuw tijdperk. En hij verbindt de nieuwste innovaties tot een onvergetelijke ervaring.

BMW Vision Neue Klasse conceptmodel 2023 exterieur zijaanzicht, geparkeerd voor een wand, met drie personen

DE BMW NEUE KLASSE – BLIJF OP DE HOOGTE.

De Vision staat in de startblokken: beleef met de BMW Neue Klasse de sprong naar een nieuw tijdperk – meld u aan en blijf op de hoogte.

VISIES DIE NU AL REALITEIT ZIJN.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

De nieuwe BMW i4.

Als eerste zuiver elektrische Gran Coupé toont de BMW i4 op indrukwekkende wijze hoe dynamisch en duurzaam mobiliteit er vandaag al uitziet. Sportief qua design en qua rijdynamiek tot 544 pk. Comfortabel in het dagelijkse leven en op reis met een actieradius tot 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

De nieuwe BMW i5.

De sportieve BMW 5 Reeks Berline, volledig elektrisch. De BMW i5 combineert een zuiver elektrische aandrijving tot 601 pk. Het dynamische design fascineert en de intelligente rijassistentiesystemen zorgen voor de nodige ondersteuning. Met een actieradius tot 577 km vormen ook lange afstanden geen probleem.