BMW Vision Neue Klasse X

BMW VISION NEUE KLASSE

X

HET NIEUWE TIJDPERK X-NESS.

RIJPLEZIER ZORGT VOOR LEVENSVREUGDE.

Zo krachtig als wendbaar. Zo opvallend als modern. Opent nieuwe dimensies Ervaar hoe de BMW Vision Neue Klasse X schijnbare tegenstellingen verenigt om iets nieuws te creëren.

0:00
0:00 /  0:00

DE HIGHLIGHTS VAN DE

BMW VISION NEUE KLASSE X.

BMW Vision Neue Klasse X Duurzaamheid

CIRCULAIR EN DUURZAAM.

Met de BMW Vision Neue Klasse X toont BMW de weg naar de circulaire economie van de automobielindustrie van de toekomst. Over de hele levenscyclus heen reduceren we consequent de CO₂-voetafdruk. In het interieur wordt een innovatief, 100 % natuurlijk en aardolievrij oppervlaktemateriaal gebruikt. Maritieme kunststoffen worden voor het eerst ook gebruikt voor spuitgegoten componenten.

BMW Vision Neue Klasse X Individualiteit

EEN ERVARING, HELEMAAL OP U AFGESTEMD. IMMERSIEF EN PERSOONLIJK.

Of het nu gaat om het bedieningssysteem, de verlichting of zelfs het geluidssysteem van de wagen, Stem het interieur van de BMW Vision Neue Klasse X af op uw persoonlijke voorkeuren. Sportief, ontspannen of elegant, diverse en vrij configureerbare instellingsopties helpen u de accenten te leggen die u zoekt.

BMW Vision Neue Klasse X Op de hoogte blijven

DE VISION IS PAS HET BEGIN.

BMW Vision Neue Klasse X Family

DE BMW NEUE KLASSE IS MEER DAN ALLEEN EEN WAGEN.

Met de BMW Neue Klasse hervormen we mobiliteit: elektrisch, digitaal en circulair. Ervaar meer over onze beide pioniers van de BMW Neue Klasse en het nieuwe tijdperk van mobiliteit.