BMW M Track Curbstone Experience

BMW M TRACK CURBSTONE EXPERIENCE.

SPA – FRANCORCHAMPS.

BMW M TRACK CURBSTONE EXPERIENCE.SPA – FRANCORCHAMPS.

Samen met Curbstone organiseert BMW Belux de BMW M Track Days op het adembenemende circuit van Spa-Francorchamps. De ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding de BMW M wagens te ontdekken gedurende een halve dag.


Aangezien het om een exclusief event gaat, zijn de plaatsen per sessie beperkt. Ontdek snel alle details en reserveer vandaag nog uw onvergetelijke BMW M test dag.


U heeft de keuze uit de voormiddag of de namiddag.

Meer info

Programma:

Voormiddag: 08u00 - 13u30

Vanaf 8 uur ontvangen wij u in de BMW Pitbox waar u zich kan registreren en kennis maken met de overige deelnemers.
 

 • 08u00: Welkom in de BMW Pitbox + registratie
 • 08u30: Security briefing “verplichte aanwezigheid & voorwaarde tot deelname”
 • 09u00 - 09u35: Rijden in GTS – klasse*
 • 10u15 - 10u50: Rijden in GTS – klasse*
 • 11u30 -12u00: Rijden in GTS – klasse*
 • 12u00 - 13u15: Debriefing + Lunch in F1 mezzanine
 • 13u30: Einde voor groep voormiddag
Meer info

Namiddag: 11u30 - 17u30

Vanaf 11 uur 30 ontvangen wij u in de BMW Pitbox waar u zich kan registreren en kennis maken met de overige deelnemers.

 

 • 11u30: Welkom in de BMW pitbox + registratie
 • 12u00 - 13u00: Lunch in de F1 mezzanine
 • 13u00: Security briefing “verplichte aanwezigheid & voorwaarde tot deelname”
 • 13u40 - 14u15: Rijden in GTS – klasse*
 • 14u55 - 16u30: Rijden in GTS – klasse*
 • 16u10 - 16u45: Rijden in GTS – klasse*
 • 16u45 - 17u30: Debriefing in de Curbstone Lounge Bar + afsluitende drink
Meer info

*het programma kan onderhevig zijn aan wijzigingen door de organisatie en/of feiten die zich zouden kunnen voordoen op het circuit. BMW Belux kan hier niet voor verantwoordelijk gesteld worden.


Na de verwelkoming zal u de kans krijgen om, onder begeleiding van Danny Janssens, chief-instructor BMW Driving Experience, om met een M product te kunnen testrijden op het circuit. De testritten hebben een duurtijd van 3 keer 15 minuten als bestuurder alsook 3 keer 15 minuten als passagier.


Volgende BMW M-modellen staan ter beschikking: BMW M2, BMW M4 en BMW M5. Deze wagens zijn onderhevig aan wijzigingen. Tijdens de pauzes komt u alles te weten over deze M-wagens en kan u even afkicken in de exclusieve lounge bar.

Meer info
 • Praktische info

  Alle deelnemers zijn verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en identiteitskaart. Betreffende de dresscode is sportieve kledij en sportief schoeisel aangeraden. Op het circuit is rijden met de helm verplicht. U kunt uw eigen helm meebrengen, maar indien u hier niet over beschikt, voorzien wij vanuit BMW ook helmen.

  Ter voorbereiding op dit evenement, raden wij u aan de volgende praktische info even door te nemen:

  > Voorbereiding
  > Praktische regels

 • Verklaring van afstand van verhaal

  Een ‘verklaring van afstand’ is een wettelijk document waarmee men afziet van een eis, zoals afstand doen van een recht of van een aansprakelijkheid (waarbij de tegenpartij dus niet beschuldigd wordt). Het is een document dat u tekent waardoor u erin toestemt iemand niet te vervolgen in geval van schade.

  Indien deze afstandsverklaring niet ondertekend wordt, vervalt ook het recht op deelname. Lees deze aandachtig alvorens te betalen.

  De verklaringen van afstand worden getekend bij de registratie van de aanwezigheid en/of deelname van iedereen aanwezig bij het evenement en/of op het circuit: bestuurders, passagiers en gasten. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegelaten in de voertuigen op het circuit.

  > Verklaring van afstand (PDF)

 • Andere deelnemers op het circuit

  Het circuit is geprivatiseerd voor het event maar er zijn hier ook nog andere deelnemers aanwezig. Om reden van veiligheid gaat een minimale snelheid verreist zijn, te grote snelheidsverschillen tussen auto’s onderling kan aanleiding geven tot zéér ernstige ongevallen. De BMW Trainers zullen erover waken dat er een minimale rijsnelheid wordt behouden.

 • Prijs voor het pakket

  € 999 inclusief BTW per actieve deelnemer
  € 119 inclusief BTW per toeschouwer (inclusief catering)

  Inbegrepen:

  Voertuigen zijn omnium verzekerd met een franchise van €1250. Alle dranken en maaltijd inbegrepen. Gebruik van helm indien geen eigen materiaal. Begeleiding en coaching door BMW gecertifieerde trainers. De inschrijvingen zijn op basis van first come, first served. Enkel de nog beschikbare data en tijdslots zullen boekbaar zijn via de inschrijvingsmodule.

 • Rijden met uw eigen BMW M wagen

  Indien u graag met uw eigen BMW M op het circuit wenst te rijden, kan u steeds rechtstreeks contact opnemen met Curbstone. Zij zullen u dan verder helpen voor de registratie en inschrijving voor het event. Curbstone is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 2 287 09 85 of per mail via info@curbstone.net

Indien u interesse heeft in dit event neem dan contact op met uw dealer.