BMW X2 sDrive20i

SHOP THE LOOK

BMW X2 sDrive20i

THE NEW

X2

DE NIEUWE BMW X2.

BMW X2 sDrive20i: Brandstofverbruik, gemiddeld WLTP in l/100 km: 6,5-6,0; CO₂-emissie, gemiddeld WLTP in g/km: 148-136

RIJPLEZIER.

De nieuwe BMW X2 – een SUV die de perfecte balans biedt tussen luxe, vermogen en veelzijdigheid. Ontdek zijn opvallend design, gekenmerkt door krachtige lijnen en een atletische aanwezigheid. Dompel uzelf onder in een interieur dat indruk maakt met een hoogwaardige uitrusting, innovatieve technologie en ergonomisch comfort. Lees meer over de verschillende modelvarianten met benzine- of dieselaandrijving, uitrustingsopties, prijzen en personaliseer uw BMW X2 volgens uw individuele voorkeuren.

Technische gegevens

VARIANTEN.

   BMW X2 sDrive20i
   BMW X2 sDrive20i

   Vermogen[1]

   125 kW (170 hp)

   Koppel[1]

   280 Nm

   0-100 km/h

   8,3 s

   Vmax

   213 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Brandstofverbruik, gemiddeld WLTP in l/100 km: 6,5-6,0; CO₂-emissie, gemiddeld WLTP in g/km: 148-136
    

   [1] Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor 115 kW en elektromotor tot 14 kW.

   Buitenaanzicht van de BMW X2 sDrive20i in Capeyork Green in stedelijke omgeving voor kantoorgebouw

   VERMOGEN EN DESIGN DIE OPZIEN BAREN.

   De nieuwe BMW X2 maakt uw dagelijks leven nog spannender, sportiever en comfortabeler. Vooral door zijn extraverte design met een dynamisch coupésilhouet. Het elegante interieur maakt indruk met zijn grote glazen dak en gebogen BMW Curved Display. Met benzinemotor bijvoorbeeld brengt de BMW X2 sDrive20i 125 kW (170 pk)[1] op de weg met een topsnelheid van 120 km/h.

   UW NIEUWE BMW X2.

    InfoI content placeholder

    UW NIEUWE BMW X2 SAMENSTELLEN.

    X2 sDrive18d
    BMW X2 sDrive20i
    BMW X2 M35i xDrive

    X2 sDrive18d

    BMW X2 sDrive20i

    BMW X2 M35i xDrive

    EXTERIEURDESIGN

    EXTRAVERT X.

    INTELLIGENTE LED-TECHNOLOGIE.

    Stralend helder en onmiskenbaar: de koplampen, achterlichten, dagrijverlichting en positielichten schijnen met hypermoderne LED's wanneer de wagen stilstaat en tijdens het rijden.

    INTERIEURDESIGN

    EEN VOORLIEFDE VOOR UITSTEKEND COMFORT.

    BIJNA ALSOF JE ONDER DE OPEN HEMEL ZIT.

    Met het panoramisch doorschijnend schuifdak ziet het interieur er nog groter uit. Er komt meer licht binnen en op elke zitplaats geniet u van de naar boven open sfeer.

    RIJDYNAMIEK

    MEER RIJPLEZIER. ZONDER CONVENTIES.

    Duurzaamheid BMW X2 SUV U10

    DUURZAAMHEID.

    Als wereldwijde onderneming beschouwt de BMW Group zich als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt ze de verantwoordelijkheid op het vlak van duurzaamheid op zich. Lees meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen om de CO₂-uitstoot te verminderen en de natuurlijke hulpbronnen te sparen.

    BMW VEHICLE FOOTPRINT

    TRANSPARANTIE IS ONS DOEL.

    De BMW Vehicle Footprint geeft u informatie over de volledige levenscyclus van een BMW. Aan de hand van belangrijke factoren krijgt u zo een overzicht van geselecteerde ecologisch-sociale effecten van uw wagen. Zo kunt u geïnformeerde beslissingen nemen.

    TECHNOLOGIE

    INNOVATIEF ENTERTAINMENT.

    GAMEN TIJDENS EEN PAUZE.

    Tijdens het pauzeren kan u met de AirConsole gamen, alleen of met meerdere spelers. Kraak uw eigen highscore op het BMW Curved Display tijdens het pauzeren of wanneer je geparkeerd bent. Smartphones worden controllers. Scan gewoon de QR-code op het Control Display en begin met spelen.

    BMW X2 Digital Premium-functies

    BETER VERBONDEN.

    Ontdek het BMW Digital Premium-pakket[2] met aanvullende digitale functies – start met een gratis testversie:

    • Dankzij de uitgebreide BMW Maps-functies toegang tot realtime verkeersinformatie op de volledige kaart (ook zonder actieve routebegeleiding)
    • Toegang tot audio-, entertainment- en nieuwsapps - inclusief datavolume en doorlopende updates
    • Met de extra personalisatiefuncties leert de BMW Intelligent Personal Assistant uw routines kennen en neemt zij indien gewenst kleinere taken automatisch over

    INTELLEGENTIE AAN UW ZIJDE.

    Altijd in de juiste rijstrook en met voldoende afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt u tot 210 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dit is vooral een extra voordeel in situaties van langzaamrijdend en stilstaand verkeer. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand af om vervolgens uit zichzelf op te trekken zodra het weer kan.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor veel overzicht bij het parkeren. Extra camera's laten een 3D-aanzicht van de omgeving van het voertuig op het Control Display zien. Zo kunt u meteen zien hoeveel ruimte er over is om te manoeuvreren.

    Rijden met permanent grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent worden andere verkeersdeelnemers door uw BMW buiten de grootlichtbundel gehouden. Voor het beste licht op donkere wegen.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Gebruik met BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem digitaal met maximaal 5 personen. Zodra u uw BMW nadert, gaat hij automatisch open met een lichtenscenering. Naargelang het gekozen persoonlijke profiel wordt het interieur op uw voorkeuren ingesteld.

    Zie meer dan wat voor u ligt.

    Nauwkeuriger naar uw bestemming. Het Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    BMW X2 financieringsaanbiedingen en financieringsopties

    FINANCIEREN & LEASEN

    BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW X2.

    Of het nu gaat om leasen of financieren – wij stemmen elk aanbod individueel op uw wensen en behoeften af.

    Advies & services

    PROACTIVE CARE IN DE BMW X2.

    Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

    Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

    VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW X2.

    Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

    BMW X2 sDrive20i: Brandstofverbruik, gemiddeld WLTP in l/100 km: 6,5-6,0; CO₂-emissie, gemiddeld WLTP in g/km: 148-136

     

    [1] Bestaat uit aandrijving door verbrandingsmotor 115 kW en elektromotor tot 14 kW.

     

    [2] BMW Digital Premium is een te betalen abonnementsdienst; sommige functies vereisen een netwerkverbinding. BMW Digital Premium omvat geen in-app-aankopen.


    Gegevens over de prestaties van benzinemotoren hebben betrekking op de werking met brandstof RON 98. Gegevens over het verbruik hebben betrekking op de werking met referentiebrandstof volgens VO (EU) 715/2007. De brandstofkwaliteiten RON 91 loodvrij en hoger met een maximaal ethanolgehalte van 10% (E10) zijn toegelaten. BMW beveelt het gebruik van brandstof met RON 95 aan. Voor high-performance-wagens beveelt BMW het gebruik van brandstof met RON 98 aan.

     

    De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 1 januari 2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de meetprocedures NEDC en WLTP vindt u op https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html

    Meer informatie over de officiële CO₂-uitstoot en het brandstofverbruik van nieuwe personenwagens vindt u in de "brandstofverbruikgids", die gratis te verkrijgen is bij elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).