BMW iX3 G08 2021 M Carbonschwarz zijaanzicht
Rijbereiktot 460 km*
BrandstoftypeElektrisch

THE iX3

BMW iX3 G08 2021 M Carbonschwarz zijaanzicht

De BMW iX3 vanaf € 580/maand excl. BTW, huur voor professionelen.*

Rijbereiktot 460 km*
BrandstoftypeElektrisch
THE iX3De BMW iX3 vanaf € 580/maand excl. BTW, huur voor professionelen.*

  Voorschot excl. BTW:

  € 9.100,00

  Looptijd: 

  48 maanden

  Kilometers per jaar:

  15.000 km

  Restwaarde excl. BTW: 

  € 20.621,67

  Totaalprijs excl. BTW:

  € 59.876,03

  Maandelijks termijnbedrag excl. BTW:    

  € 720,00

  iX1

  Dankzij het standaard inbegrepen M Sportpakket met specifieke designkenmerken komt de nieuwe BMW iX3 bijzonder sportief voor de dag. Aerodynamische elementen en blauwe accenten verwijzen onmiskenbaar naar het elektrische karakter van de aandrijving. Of de route nu kort of lang is – met een actieradius van max. 471 km* en een stroomverbruik vanaf 17,6 kWh/100 km* is de nieuwe BMW iX3 ideaal voor elke rit.
   

  BMW iX3:
  Stroomverbruik in kWh/100 km: 17,6–18,0
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 0

  Meer lezen

  VERGELIJK DE MODELLEN VAN DE BMW iX3.

  MODEL IMPRESSIVE

  100% elektrisch: het als optie beschikbare model “Impressive” bouwt voort op het standaardmodel “Inspiring” en verhoogt de exclusieve flair en het rijcomfort van uw BMW nog meer.
  BMW iX3 G08 2021 M Sport Model Impressive M Carbonschwarz metallic driekwart vooraanzicht

  MODEL INSPIRING

  100% elektrisch: het standaardmodel Inspiring omvat een indrukwekkend aanbod uitrustingskenmerken die voor meer comfort, veiligheid en rijplezier zorgen.
  BMW iX3 G08 2021 M Sport Model Inspiring Phytonicblau driekwart vooraanzicht
  • MODEL IMPRESSIVE
  • MODEL INSPIRING

  BELEEF HET EXTERIEUR VAN DE BMW iX3 IN DE VIDEO.

  EXTERIEURHIGHLIGHTS VAN DE BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 vooraanzicht

  Frontdesign.

  De bijna volledig gesloten BMW i nieren vormen het centrale visuele element van de imposante voorkant. Samen met de L-vormig gepositioneerde luchtinlaten in BMW i Blau accentueren ze de volledig elektrische aard van de nieuwe BMW iX3. De vlakke Adaptive LED Headlights in een nieuw design verlenen de voorkant van de BMW iX3 een geconcentreerde blik.
  BMW iX3 G08 2021 zijaanzicht

  Zijaanzicht.

  De grote contouren rond de wielkasten zetten het nieuwe velgdesign van de BMW M 20" aerodynamische velgen 890 M in Jetblack met aluminiumaccenten zelfbewust in het middelpunt. Op het spatbord achter het voorwiel optimaliseren de Air Breathers in BMW M design de luchtstroom.
  BMW iX3 G08 achteraanzicht

  Design van de achterkant.

  Nieuwe LED-achterlichten met driedimensionaal dekglas, tangvorm en horizontale richtingaanwijzers zorgen in combinatie met de verticale Air Breathers voor een maximaal geconcentreerde look. Diffusoren in blauw vormen de overgang van de achterkant naar de weg. De tussenliggende spijl komt hoogwaardig voor de dag in Frozen Grey.

  BELEEF HET INTERIEUR VAN DE BMW iX3 IN DE VIDEO.

  HIGHLIGHTS IN HET INTERIEUR VAN DE BMW iX3.

  Cockpit BMW iX3 G08 2021

  Cockpit.

  De BMW Live Cockpit Navigation Professional combineert een 12,3" groot volledig digitaal instrumentendisplay met een 12,3" groot Control Display met aanraakbediening. Accenten in BMW i Blau zoals aan de start-/stopknop onderstrepen de emissievrije aandrijving van de nieuwe BMW iX3.
  Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW iX3 G08 2021

  Panoramisch doorschijnend schuifdak.

  Mooi licht, frisse lucht. Het glazen panoramadak geeft ook als het gesloten is, een vriendelijke, lichte atmosfeer in het interieur. U kunt het geheel naar wens traploos en elektrisch bedienen. Niet alleen wijd geopend, maar ook met een kleine opening stroomt frisse lucht naar binnen. Een windgeleider voorkomt daarbij dat er onaangename tocht optreedt.

  Sportzetels BMW iX3 G08 2021

  Sportzetels.

  Voor een hoog comfort in het interieur van de BMW iX3 zorgen de standaard sportzetels in geperforeerd Sensatec met fijne nerfstructuur. Het multifunctionele lederen M stuur met M embleem is in 3-spakig design uitgevoerd. Decoratieve lijsten in Aluminium Rhombicle Dark leggen extra sportieve accenten.

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW iX3.

  BMW 19" aerodynamische velg, dubbelspaak 842 Bicolor BMW iX3 G08 2021

  BMW 19" aerodynamische velg, dubbelspaak 842 Bicolor.

  BMW 19" aerodynamische velg, dubbelspaak 842 in Bicolor. Compleet winterwiel met bandendrukcontrole en runflat band, velgmaat 8 J x 19.
  BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW iX3 G08 2021

  BMW Allweather-voetmatten vooraan.

  De BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. In Schwarz met X3-opschrift in roestvrij staal.
  Pro 2.0 fietsdrager BMW iX3 G08 2021

  Pro 2.0 fietsdrager.

  Lichte, stabiele BMW Pro 2.0 fietsdrager voor twee fietsen/e-bikes. Kan tot 60 kg belast worden en compact samengevouwen worden.

  DE BMW iX3 MET 210 kW (286 PK).

  BMW iX3 G08 2021

  DE ELEKTRISERENDE RIJPRESTATIES VAN DE BMW iX3.

  Dynamischer, efficiënter en innovatiever dan ooit: in de BMW iX3 is de BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie ingebouwd. In combinatie met de nieuw ontwikkelde hoogspanningsaccu en de adaptieve ophanging biedt deze SAV op elke meter elektriserende rijprestaties en acceleratie.

  Adaptieve ophanging BMW iX3 G08 2021

  Adaptieve ophanging.

  Meer rijcomfort, meer rijdynamiek. Het Adaptieve onderstel past de demperkarakteristiek aan elke denkbare rijsituatie aan. De standaardinstelling COMFORT biedt een bijzonder hoogstaand rijcomfort.

  Elektrische aandrijfeenheid BMW iX3 G08 2021

  Elektrische aandrijfeenheid.

  De sterk geïntegreerde aandrijfeenheid verenigt de elektromotor, de transmissie en de vermogenselektronica in een aluminium behuizing, wat plaats uitspaart en het gewicht optimaliseert. De directe, spontane omzetting van acceleratiewensen zorgt voor het typische BMW rijplezier. Door de afwezigheid van zeldzame aarden is de elektromotor bijzonder duurzaam.
  Recuperatiesysteem BMW iX3 G08 2021

  Recuperatiesysteem.

  Het recuperatiesysteem zet de kinetische energie die bij het vertragen en remmen ontstaat om in elektriciteit en laadt daarmee de hoogspanningsaccu van de aandrijving op om het rijbereik te vergroten. Het recuperatieniveau kan in vier standen worden ingesteld voor een hogere mate van individualisering en een duidelijke comfortwinst.
  BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

  BMW IconicSounds Electric.

  De BMW IconicSounds Electric zijn de soundtracks van elektrisch rijplezier. De klanken uit de luidsprekers in het interieur en daarbuiten begeleiden u bij het rijden. Passend bij de gekozen rijmodus variëren ze van ontspannend tot krachtig. De gelaagde composities speciaal voor BMW i modellen zijn geschreven door de Oscarwinnende filmcomponist Hans Zimmer.

  ONTDEK HET RIJBEREIK VAN DE BMW iX3.

  Ontdek het langeafstandscomfort van de BMW iX3! Gebruik de instelmogelijkheden en zie hoe verrassend ver u geraakt als u met slechts enkele factoren rekening houdt.
  Model selecteren
   • Waarom varieert het rijbereik?
   • Wat betekent dat in detail?
   • Algemene gegevens en waarden van het rijbereik in deze indicator
   • Welke veronderstellingen liggen aan de basis van de instellingen voor de rijstijl?

   MAXIMAAL 471 KM* ACTIERADIUS MET DE BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 M Carbonschwarz vooraanzicht rijdend

   Door het samenspel van het efficiënte aandrijfsysteem, de lichtgewicht constructie, het aerodynamische design en de krachtige hoogvoltage-accu biedt de BMW iX3 een actieradius tot wel 471 km*. Innovatieve technologieën, zoals die voor het terugwinnen van energie tijdens het remmen, zorgen voor extra actieradius en maken een gemiddeld energieverbruik van 17,6 kWh/100 km* mogelijk.

   LAADTIJDEN VOOR 100 KM RIJBEREIK.

   Met uw BMW iX3 en BMW Charging profiteert u van talrijke formules op maat om thuis, onderweg en op uw werkplek op te laden, en van een indrukwekkend laadvermogen tot 150 kW. De wagen wordt geleverd met een standaardlaaduitrusting bestaande uit de Flexible Fast Charger voor flexibel en mobiel opladen thuis, de laadkabel voor publiek opladen en de BMW Charging Card.

   Thuis opladen voor 100 km rijbereik.

   01:37 u – Wallbox (11 kW)

   01:37 u – Flexible Fast Charger (11 kW) aan industrieel stopcontact

   08:07 u – Standaard laadkabel of Flexible Fast Charger (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
   Contact opnemen met concessiehouder voor laadoplossingen
   BMW iX3 G08 2021

   Publiek opladen voor 100 km rijbereik.

   00:07 u – High Power Charging-station (max. voertuiglaadvermogen)

   00:20 u – Snellaadstation (50 kW)

   01:37 u – AC-laadstation (max. voertuiglaadvermogen)
   De route en het rijbereik berekenen

   De berekening houdt rekening met het verbruik en het laadvermogen. Waarden hebben betrekking op een accustart- en omgevingstemperatuur van 29-33 graden Celsius met certificeringswaarden met uitsluiting van bijkomende stroomverbruikers zoals bv. zetelverwarming, displays, airconditioning. Individueel verbruik kan afwijken (afhankelijk van bv. rijprofiel, temperatuur, omgevingsomstandigheden), alsook het individueel haalbare laadvermogen (afhankelijk van bv. de laadtoestand van de accu, de airconditioning van de wagen). Basis voor het verbruik is WLTP Best Case. Basis voor het laadvermogen is het maximaal mogelijke laadvermogen (afhankelijk van het laadtype en de wagen).

   Meer lezen

   PUBLIEK OPLADEN MET BMW CHARGING: 12 MAANDEN ZONDER VASTE KOSTEN**.

   BMW iX3 G08 2021 elektrische SAV opladen aan een openbaar snellaadstation

   De bijgeleverde BMW Charging Card is uw sleutel tot het supraregionale en voortdurend groeiende BMW Charging-netwerk van openbare laadpunten. Met het Active-tarief laadt u in heel Europa op tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en de eerste 12 maanden zonder vaste kosten. Met de nieuwe BMW iX krijgt u bovendien een jaar lang het IONITY Plus-pakket zonder vaste kosten, waarmee u ultrasnel kunt opladen aan een van de vele IONITY High Power Charging-stations.

   BMW DIGITAL SERVICES IN DE BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 M Carbonschwarz achteraanzicht aan snellaadstation

   De innovatieve diensten van de My BMW App en BMW Maps met Connected Charging en Connected Navigation helpen u het rijbereik van uw BMW iX3 efficiënt te gebruiken en uw routes te plannen. Deze diensten bedient u heel eenvoudig door met uw BMW te communiceren. Uw BMW Intelligent Personal Assistant rijdt steeds mee en maakt het mogelijk om talrijke voertuigfuncties met spraakcommando’s te bedienen.

   DE TECHNOLOGIEËN IN DE BMW iX3.

   De nieuwe BMW iX3 biedt u een groot aantal digitale services en intelligente hulpsystemen. Van Park Assist tot de persoonlijke spraakassistent verhogen de innovatieve technologieën uw comfort en de veiligheid tijdens het rijden.

   BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2021 Control Display interieur

   BMW Intelligent Personal Assistant.

   Zeg "Hey BMW, ik wil iets eten" en de BMW Intelligent Personal Assistant vindt een restaurant in de buurt en plant meteen de route ernaartoe. En er is nog veel meer mogelijk. Uw persoonlijke assistent helpt u bij alle functies van uw BMW en legt handige features uit. Zo bedient u uw BMW heel intuïtief en eenvoudig.

   Connected Charging BMW iX3 G08 2020 Control Display interieur

   Connected Charging.

   Met de digitale services van Connected Charging gebruikt u het rijbereik van uw BMW i model efficiënt terwijl u steeds flexibel blijft. Het systeem ondersteunt u bij het zoeken naar openbare laadstations en stelt belangrijke informatie vooraf ter beschikking. Bovendien hebt u via de app altijd een overzicht van relevante voertuiggegevens.
   BMW Digital Key BMW iX3 G08 2020

   BMW Digital Key.

   Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders.*

   *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey.

   Driving Assistant Pack Professional BMW iX3 G08 2021

   Driving Assistant Pack Professional.

   Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
   Parking Assistant Pack BMW iX3 G08 2021

   Parking Assistant Pack.

   De uitrusting Parking Assistant helpt bij het parkeren en manoeuvreren. Met afstandssensoren, een noodremfunctie en een achteruitrijcamera zijn ook krappe parkeerplaatsen geen probleem. U kunt uw BMW ook zelf laten inparkeren. De Reversing Assistant kan tot 50 meter zelfstandig achteruit terugrijden.

   Actieve navigatie BMW iX3 G08 2021

   Actieve navigatie.

   Het actieve navigatiesysteem als uitgebreide functie van de Steering & Lane Control Assistant kan een verandering van rijstrook voorstellen wanneer dat nodig is om de navigatieroute te volgen. Met het oog daarop berekent het systeem een passende ruimte in de verkeersstroom op de aangrenzende rijstrook en raadt het u dan aan om van rijstrook te veranderen.

   Max. vermogen (kW (pk):

   210 (286)

   Maximumkoppel in Nm:  

   400

   Acceleratie 0–100 km/h (s): 

   6,8

   Elektrische actieradius in km (WLTP): 

   461–471*

   Maximale laadcapaciteit:

   in 10 min tot 100 km rijbereik bijladen (snellaadstation)

   BMW iX3 G08 2021 technische gegevens
   BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

   BMW VELGEN & BANDEN.

   We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.

   BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 M Carbonschwarz zijaanzicht voorkant

   Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW iX3.

   BMW SERVICE INCLUSIVE VOOR DE BMW iX3.

   BMW iX3 G08 2021 BMW servicemedewerker begroet klant

   #whateverhappens. Volledig zorgeloos onderweg: dit pakket biedt u 100% transparantie en laat u comfortabel plannen bij de keuze van uw looptijd of kilometerstand.

   • Service voertuigcontrole volgens de BMW voorschriften
   • Service microfilter
   • Service remvloeistof

   *Maandelijkse huurprijs van een Financiële Renting berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 75.000 km voor een BMW iX3 met een verkoopprijs van € 59.876,03 excl. BTW (€ 72.450,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 12.050,00 excl. BTW en een restwaarde van € 18.592,93 excl. BTW.Financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/05/2024 tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.

    

   * De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.

    

   ** Marktspecifiek aanbod geldig voor nieuwe wagens van BMW Partners en concessiehouders in Europa in het BMW Charging-netwerk

    

   Stroomverbruik en CO2-emissie:

    

   BMW iX3:
   Stroomverbruik in kWh/100 km: 18,0–17,6
   CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 0

    

   Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW iX3 varieert tussen de 18,0 en de 17,6 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 461 en 471 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 december 2023.

    

   Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

    

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

   De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.

    

    

    

    

   Meer lezen
   • (x) Geldig tot eind 2022 op nieuwe wagens ingeschreven vanaf 1/1/2022, volgens de fiscale regels van toepassing in België.

     

    * De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.

     

    ** Marktspecifiek aanbod geldig voor nieuwe wagens van BMW Partners en concessiehouders in Europa in het BMW Charging-netwerk

     

    Stroomverbruik en CO2-emissie:

     

    BMW iX3:
    Stroomverbruik in kWh/100 km: 18,5–18,9
    CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 0

     

    De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

     

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

    De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.