GRENZELOOS. KRACHTIG.

De BMW X6.

GRENZELOOS. KRACHTIG.

De BMW X6.

GRENZELOOS. KRACHTIG.De BMW X6.

Voorbeeld voor

BMW X6 xDrive 30d

Max. Vermogen in kW (pk) bij t/min

155/211

Gecombineerd verbruik in l/100 km

6

Acceleratie 0-100 km/u in s

6,7

CO2-emissies in g/km

157-159

Max. Koppel in Nm bij t/min

560/1.500-3.000

Krachtig en atletisch. Imposant als een X-model, maar tegelijk sportief als een coupé. De BMW X6 doorbreekt alle grenzen. Zijn krachtige BMW TwinPower Turbo motoren van BMW EfficientDynamics verenigen dynamiek en efficiëntie, BMW xDrive brengt het vermogen op de weg. Bovendien drukken buitengewone uitrustingen zoals het Design Pure Extravagance en edele materialen hun stempel op een wagen die gegarandeerd een grote indruk maakt – en tegelijk verrassend functioneel is.
Ontdek de BMW X6 met alle uitrustingsopties in de configurator.

DESIGN.

EXTERIEURDESIGN.

Breed. Gespierd. Dynamisch. De BMW X6 verenigt de kenmerkende stevige houding van een X model met de sportiviteit van een coupé. Zijn voorzijde straalt vastberadenheid uit. De grote luchtinlaten laten geen twijfel bestaan over de kracht die er achter schuilgaat. De grote dubbele nieren met hun sportieve vorm verlenen de wagen nog een extra atletische uitstraling. De combinatie van de dubbele koplampen met de ver naar buiten gemonteerde mistlampen versterkt nog de zelfverzekerde houding van de BMW X6. Van opzij valt het sportieve, coupéachtige silhouet op, dat visueel afgelijnd wordt door de hoogwaardige omlijstingen in chroom van de ruiten. Nog op de flanken is de actieve vormtaal van de BMW X6 meteen te herkennen: het eerste deel van de onmiskenbare riblijn loopt van de krachtig gevormde wielkasten vooraan tot de achterste deurgrepen. Het tweede deel begint boven de achterste wielkast en loopt vloeiend door tot op de achterzijde. De indrukwekkend brede achterzijde, waar de horizontale lijnen de stevige houding nog onderstrepen, laat helemaal geen twijfel over de dynamiek van deze wagen bestaan. De duidelijke boodschap: de BMW X6 is klaar om alle grenzen achter zich te laten.
Read more

LED-LICHTDESIGN.

Optioneel kan de BMW X6 langs buiten volledig met LED-lichtblokken uitgerust worden – van de koplampen over de mistlampen tot de achterlichten.
Read more

INTERIEURDESIGN.

Duidelijke structuren. Exclusieve sportiviteit. Hoogste verwerkingskwaliteit. Het interieur van de BMW X6 is tot in de laatste details doordacht. De cockpit is, zoals dat voor BMW kenmerkend is, volledig op de bestuurder georiënteerd. Vanuit zijn hoge zitpositie heeft die een ongeëvenaard overzicht. De zetels met hun sportieve vormgeving garanderen de best mogelijke steun bij een dynamische rijstijl. Het silhouet als van een coupé en de rondlopende interieurcontouren bezorgen de inzittenden een bijzonder goed gevoel. Heldere en donkere interieurvlakken wisselen elkaar af en roepen boeiende contrasten in het leven. De hoogwaardige materialen en de standaarduitrusting in fijn leder maken daarbij één zaak duidelijk: hier is naar perfectie gestreefd.
Read more

RIJDYNAMIEK.

BMW xDRIVE.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive biedt altijd een optimale tractie doordat ze zich perfect aan het wegdek aanpast, zelfs als dat in slechte staat is. Met xDrive en Dynamic Stability Control (DSC) blijft de BMW stabiel en spoorvast. Met behulp van de sensoren van DSC kan xDrive de aandrijfkracht ruim op tijd over de assen verdelen en vroegtijdig ingaan tegen eventueel over- of onderstuur in bochten. Daardoor neemt ook de spoorvastheid van de wagen toe. Ook vlot en veilig wegrijden gaat moeiteloos, zelfs op een gladde ondergrond en steile hellingen. DSC zelf moet op wegen in slechte staat minder vaak ingrijpen. BMW xDrive combineert zo efficiënt de voordelen van vierwielaandrijving – tractie, stabiliteit en veiligheid – met de typische wendbaarheid van BMW.
Read more

CHASSIS.

Superieur: het chassis van de BMW X6 staat dank zij het brede spoor en de achteras met vijf wielarmen borg voor een optimale wegligging. Daarbij toont het chassis zich bijzonder comfortabel – zonder enige inperking van de dynamiek.
Read more

ADAPTIEVE OPHANGINGEN.

Pas de ophanging van de BMW X6 aan uw persoonlijke smaak aan. U kunt uit in totaal vier verschillende afstellingen kiezen.
Read more

UITRUSTINGEN.

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Met de uitrusting Design Pure Extravagance is het unieke karakter van de BMW X6 vanuit alle gezichtshoeken meteen te herkennen. Daarvoor zorgen onder andere exclusieve details in Cerium Grey en gedifferentieerde geometrische lijnen in het koetswerk, tot in de BMW nieren. Ook in het interieur zetten hoogwaardige kleur- en materiaalcombinaties dat karakter kracht bij.
Read more

M SPORTPAKKET.

Kracht met uitroepteken: de dynamische uitstraling van uw BMW X6 geeft met de uitrustingen van het M sportpakket blijk van nog maar eens een volledig nieuwe dimensie.
Read more

BMW INDIVIDUAL.

De eigenheid van elk karakter blijkt uit de details. Want daar ligt de oorsprong van echte exclusiviteit. Geef uitdrukking aan uw streven naar perfectie. Met BMW Individual uitrustingen voor de BMW X6.
Read more

BMW X6 M50d.

In de BMW X6 M50d wordt de ruime ervaring van de BMW ingenieurs samengebracht met het voor M typische samenspel op het vlak van aandrijving, ophangtechniek en design. Zo is een wagen ontstaan, die fascineert door de indrukwekkende combinatie van pure dynamiek, comfort en dagelijkse functionaliteit.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Met originele BMW accessoires benadrukt u de individuele stijl van uw BMW X6. En verhoogt u doelgericht zijn veelzijdigheid en flexibiliteit. Met originele BMW accessoires kunt u kiezen uit een breed aanbod van praktische en hoogwaardige producten.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

Read more