BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend

Tot 510 pk (375 kW)

Vermogen

Benzine Diesel

Brandstoftype

THE X3 M

BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend

Tot 510 pk (375 kW)

Vermogen

Benzine Diesel

Brandstoftype

BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i en BMW X3 M40d.

Rijplezier vol adrenaline op elk terrein: de BMW X3 M wagens zorgen al met hun expressieve design voor verhoogde hartslagwaarden. Maar pas de combinatie van exclusiviteit en prestatievermogen bepaalt zijn onafhankelijke, atletische karakter. De BMW X3 M bekoort met puur autosport-DNA en krachtige rijdynamiek op het hoogste niveau – nogmaals versterkt in de BMW X3 M Competition, die met 510 pk (375 kW) en geselecteerde M specifieke kenmerken maximale performance en exclusiviteit biedt. De BMW X3 M40i en de BMW X3 M40d zijn door hun karakter al even sportief georiënteerd en overtuigen met een perfect gedoseerde afstelling van dynamiek, comfort en efficiëntie en een hoge dagelijkse bruikbaarheid.


BMW X3 M Competition
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251


BMW X3 M
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251


BMW X3 M40i
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,8-9,5
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 199-217


BMW X3 M40d
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,6-7,3
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 173-192

Meer lezen

VERGELIJKING VAN DE BMW X3 M WAGENS.

De belangrijkste prestatiegegevens in een oogopslag: aandrijving, ophanging en motorvermogen.

BMW X3 M Competition

Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M xDrive met actief M differentieel en 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
 • Exclusieve M Competition designelementen in Schwarz hochglänzend
 • 375 kW/510 pk, 650 Nm, 0–100 km/u in 3,8 s
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW X3 M

Rijdynamiek op het hoogste niveau.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • M xDrive met actief M differentieel
 • 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
 • 353 kW/480 pk, 620 Nm, 0–100 km/u in 4,0 s
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß driekwart vooraanzicht

BMW X3 M40i

Buitengewoon evenwichtige performance en dagelijkse inzetbaarheid.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
 • Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive
 • 8-versnellingsbak Steptronic
 • 265 kW/360 pk, 500 Nm, 0–100 km/u in 4,9 s
BMW X3 M40i G01 LCI facelift driekwart vooraanzicht

BMW X3 M40d

Kracht en efficiëntie zonder compromissen.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor
 • Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive
 • 8-versnellingsbak Steptronic
 • 250 kW/340 pk, 700 Nm, 0–100 km/u in 4,9 s
BMW X3 M40d G01 LCI facelift driekwart vooraanzicht
 • BMW X3 M Competition
 • BMW X3 M
 • BMW X3 M40i
 • BMW X3 M40d

BMW X3 M COMPETITION – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X3 M Competition.

De BMW X3 M Competition is het topmodel van de BMW X3 M wagens. Zijn high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor ontwikkelt een vermogen van 510 pk (375 kW) en een indrukwekkend koppel van 650 Nm. De krachtige motor zorgt voor een indrukwekkende acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 3,8 seconden en samen met talrijke van de autosport afgeleide technologieën voor typisch M rijplezier tot tegen de limiet aan – door zijn echte X-karakter op elke ondergrond. Met zijn krachtige proporties is de BMW X3 M Competition een statement van atletische présence. Deze indruk wordt ondersteund door specifieke M Competition designelementen in Schwarz hochglänzend en spiegelbehuizingen van carbon. In het interieur creëren opvallende M kenmerken samen met luxueuze details een sportief-exclusieve sfeer.

BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic rijdend driekwart achteraanzicht kikvorsperspectief
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor een uitstekend vermogen van 510 pk (375 kW) en een koppel van 650 Nm.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic vooraanzicht rijdend door bocht M specifieke ophanging

M specifieke ophanging.

De M specifieke adaptieve ophanging laat het hoge dynamische potentieel van de wagen optimaal tot zijn recht komen. De rijmodus COMFORT compenseert oneffenheden in de weg op een superieure manier. De modus SPORT is ideaal voor landwegen en oneffen racecircuits. SPORT+ garandeert zonder compromissen een bijzonder precies rijgevoel op vlakke racecircuits.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic rijdend achteraanzicht kikvorsperspectief M xDrive

M xDrive.

BMW M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Carbon precisiebalk close-up motorafdekking

M Carbon precisiebalk.

De M Carbon precisiebalk verhoogt de stijfheid in de voorzijde van de wagen en draagt tot een grotere stuurprecisie en baanvastheid bij. De hoogwaardige component uit met koolstofvezels versterkte kunststof is extreem licht en lijkt bij geopende kap recht uit de autosport te komen. Zo komt het sportieve potentieel ook hier bijzonder goed tot uiting.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 middenconsole interieur 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic

8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: extreem sportief en dynamisch of bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur en met Drivelogic de schakelsnelheid van de automatische versnellingsbak aanpassen.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Servotronic cockpit met lederen M stuur

M Servotronic.

De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over drie verschillende curves, die via de M Setup kunnen worden opgeroepen.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M compound-remmen in Blau close-up

M compound-remmen.

Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge standvastigheid en levensduur en een lager gewicht, wat een positief effect heeft op de wendbaarheid, de dynamiek en de acceleratie. De remzadels in Blau metallic met M logo kenmerken het specifieke M high-performanceremsysteem.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic M sportuitlaat achteraanzicht

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic frontdesign vooraanzicht

Frontdesign.

De voorkant van de BMW X3 M Competition onderstreept het hoge potentieel van deze high-performance-wagen. De opvallende M nieren met dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend met modelopschrift stralen een superieure atletische kracht uit. Ze worden omgeven door bijzonder smal gevormde lichtbuizen met als optie verkrijgbaar BMW Laserlight, die het dynamische uiterlijk extra accentueren. De machtige trapeziumvormige luchtinlaten met geïntegreerde Air Curtains vervolledigen de atletische totaalindruk van de wagen.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M close-up

BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M Bicolor Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, vooraan 9,5 J x 21, banden 255/40 ZR 21, achteraan 10 J x 21, banden 265/40 ZR 21.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M sportzetels interieur

M sportzetels.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met verlicht M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic design achterkant achteraanzicht

Design van de achterkant.

De achterkant van de BMW X3 Competition met zijn brede, diepe stand, de full-LED-achterlichten met hun uitgesproken 3D-look en de daaronder geplaatste verticale reflectoren geeft blijk van een sterke présence. De als optie verkrijgbare achterdiffusor van carbon en de M sportuitlaat met twee opvallende dubbele uitlaatpijpen accentueren de autosportgenen van de wagen en beklemtonen het dynamische uiterlijk van deze high-performance-wagen nog meer.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 lederen M stuur cockpit

Lederen M stuur.

Het lederen M stuur met schakelpaddles en gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en maximale controle. Met de geïntegreerde multifunctionele toetsen kunnen verschillende multimedia- en hulpsystemen worden bediend. Met de rode M1/M2-toetsen kunnen twee vooraf ingestelde M Drive-configuraties ingeschakeld worden.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic M Carbon spiegelbehuizingen

M Carbon spiegelbehuizingen.

De M Carbon spiegelbehuizingen in het typische M design met dubbele voet benadrukken het krachtige, sportieve design van de wagen.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 decoratieve lijsten in Carbon Fibre interieur

Decoratieve lijsten in Carbon Fibre.

M decoratieve lijsten in Carbon Fibre op instrumentenbord en deur met sierlijsten Perlglanz Chrom.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Shadow Line hochglänzend

M Shadow Line hochglänzend.

De M Shadow Line hochglänzend omvat talrijke uitrustingsdetails aan de buitenkant in Schwarz hochglänzend: de sierlijsten van de zijvensters, de vensterprofielafdekkingen, de spiegelframes, -driehoek en -voet, de bekledingen van de B- en C-stijlen en het raamgeleidingsprofiel van de achterdeuren.

BMW X3 M – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X3 M.

Onafhankelijk X-karakter en sportieve rijdynamiek op het hoogste niveau: dat belichaamt de BMW X3 M met echt autosport-DNA bij elke kilometer. Uitgerust met een soepele 480 pk (353 kW) sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, vierwielaandrijving M xDrive en actief M differentieel garandeert dit buitengewone Sports Activity Vehicle (SAV) prestaties vol adrenaline op de weg en op de racepiste. Krachtige proporties en expressieve M designelementen accentueren het dynamische karakter van dit X-model. In het interieur vormen highlights zoals het lederen M stuur, de M keuzehendel en de sportzetels voor bestuurder en voorpassagier een sportief-exclusief totaalbeeld.

BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß driekwart zijaanzicht
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor een superieur vermogen van 480 pk (353 kW) en een indrukwekkend koppel van 620 Nm.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß M specifieke ophanging vooraanzicht rijdend door bocht

M specifieke ophanging.

De M specifieke adaptieve ophanging laat het hoge dynamische potentieel van de wagen optimaal tot zijn recht komen. De rijmodus COMFORT compenseert oneffenheden in de weg op een superieure manier. De modus SPORT is ideaal voor landwegen en oneffen racecircuits. SPORT+ garandeert zonder compromissen een bijzonder precies rijgevoel op vlakke racecircuits.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M xDrive Alpinweiß zijdelings achteraanzicht kikvorsperspectief

M xDrive.

BMW M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic M keuzehendel interieur

8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: extreem sportief en dynamisch of bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur en met Drivelogic de schakelsnelheid van de automatische versnellingsbak aanpassen.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic.

De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over drie verschillende curves, die via de M Setup kunnen worden opgeroepen.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M compound-remmen in Rot close-up

M compound-remmen.

Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge standvastigheid en levensduur en een lager gewicht, wat een positief effect heeft op de wendbaarheid, de dynamiek en de acceleratie. De remzadels in Rot hochglänzend met M logo kenmerken het specifieke M high-performanceremsysteem.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß frontdesign vooraanzicht

Frontdesign.

Centraal aan de voorkant staan de opvallende M nieren met dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend. De indrukwekkend smalle lichtbuizen met Adaptive LED Headlights lopen visueel op het typische M radiatorrooster toe en vervolledigen het dynamische verschijningsbeeld. Aangevuld met de trapeziumvormige luchtinlaten met honingraatstructuur, die tegelijk voor een bijkomende verluchting van de hoogtoerige M motor zorgen.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 764 M close-up

BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 764 M Bicolor Orbitgrau met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, vooraan 9,5 J x 21, banden 255/40 ZR 21, achteraan 10 J x 21, banden 265/40 ZR 21.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß M buitenspiegels

M buitenspiegels.

De aerodynamisch geperfectioneerde M buitenspiegel is een opmerkelijk onderdeel van het sportief-dynamische M design. Met het koetswerk verbonden via een zich aftekenende dubbele spijl wordt hij een designsymbool en straalt hij tegelijkertijd de kwaliteit van een precisiecomponent uit. De extra LED-richtingaanwijzer is precies passend in een smalle, langgerekte voeg ingewerkt.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß achteraanzicht

Design van de achterkant.

De progressief gemodelleerde achterkant van de BMW X3 M laat vermoeden welk potentieel in deze wagen schuilt. De extravagante full-LED-achterlichten in uitgesproken 3D-look en de daaronder geplaatste verticale reflectoren geven de achterkant een extra sportieve uitstraling. Deze atletische indruk wordt vervolledigd door de imposante achterdiffusor met opvallende dubbele uitlaatpijpen in chroom en de geïntegreerde M sportuitlaat.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 lederen M stuur cockpit

Lederen M stuur.

Het lederen M stuur met schakelpaddles en gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en maximale controle. Met de geïntegreerde multifunctionele toetsen kunnen verschillende multimedia- en hulpsystemen worden bediend. Met de rode M1/M2-toetsen kunnen twee vooraf ingestelde M Drive-configuraties ingeschakeld worden.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M sportzetels interieur

M sportzetels met kuipzetelkarakter.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met zwart M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M keuzehendel

M keuzehendel.

De verlichte M keuzehendel onderscheidt zich door een M specifiek schakelpatroon en zijn uitstekende bediening. In de manuele modus “S” kan met de keuzehendel of de schakelpaddles worden geschakeld, in de modus “D” verloopt het schakelen automatisch. De Drivelogic-tuimelschakelaar maakt de keuze uit drie M specifieke schakelprogramma’s mogelijk.

BMW X3 M40i EN M40d – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X3 M40i en BMW X3 M40d.

Zo comfortabel en efficiënt kan zin in avontuur zijn: met exclusieve details in exterieur en interieur, zoals het M aerodynamicapakket, en een groot aantal indrukwekkende technologiehighlights onderbouwen de BMW X3 M40i en BMW X3 M40d hun sportieve DNA – en zorgen ze p elke ondergrond voor een meeslepende rijdynamiek.

BMW X3 M40i G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW X3 M40i G01 LCI facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder motoren.

De BMW X3 M40i wordt aangedreven door een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een cilinderinhoud van drie liter en BMW M TwinPower Turbo-technologie. Met een vermogen van 260 kW (354 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm zorgt hij voor extreem sportieve rijprestaties. Van 0 tot 100 km/u accelereert hij in slechts 4,8 seconden. De BMW X3 M40d heeft een 6-cilinder dieselmotor en levert met een vermogen van 240 kW (326 pk) een maximumkoppel van 700 Nm. Hij versnelt van 0 tot 100 km/u in slechts 4,9 seconden.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M sportophanging vooraanzicht rijdend

M sportophanging.

De M sportophanging onderscheidt zich door een sportieve afstelling van de vering en een stuggere instelling van de schokdempers. Bovendien beschikt ze over een matig verhoogde veerconstante en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een nog directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 8-traps sportversnellingsbak Steptronic keuzehendel interieur

8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Variable Sport Steering cockpit lederen M stuur

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M sportdifferentieel achteraanzicht

M sportdifferentieel.

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M sportremmen close-up wiel

M sportremmen.

De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau metallic (als optie in Rot metallic) en met M opschrift zijn intern geventileerd en hebben grotere remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M40i specifieke designelementen vooraanzicht

BMW X3 M40i en X3 M40d specifieke designelementen.

Het design van de BMW X3 M40i en BMW X3 M40d straalt pure dynamiek en sportieve elegantie uit. Aan de buitenkant zorgen hiervoor M specifieke designelementen zoals de M nieren met M logo en dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend, zwarte M buitenspiegels en optionele 21" grote glansgedraaide M lichtmetalen velgen – afgerond door opvallende uitlaatpijpen met sierstukken in vrije vorm in Schwarzchrom in de stijl “Two Teeth”. In het interieur bepalen een lederen M stuur met contrasterende naden en sportzetels voor bestuurder en voorpassagier de sportieve flair.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic BMW Individual lichten Shadow Line

BMW Individual lichten Shadow Line.

De M lichten Shadow Line verlenen de hoofdkoplampen door de uitvoering van alle chroomelementen in Schwarz een sportieve look. De donkere details vullen de als optie verkrijgbare M Shadow Line hochglänzend met uitgebreide uitrusting perfect aan.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic BMW M 21" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M

BMW M 21" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M Bicolor met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 21" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes en runflat banden, glansgedraaid, vooraan 8,5 J x 21, banden 245/40 R 21, achteraan 9,5 J x 21, banden 275/35 R 21.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M aerodynamicapakket voorschort

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een diffusorinzet in Schwarz hochglänzend straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 sportzetels voor bestuurder en voorpassagier

Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

De aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke manuele instelmogelijkheden zoals de zitlengte en helling van rugleuning en zitting. Voor de bestuurder kan ook de leuningbreedte versteld worden. Dankzij de hogere zijkussens van de zitting en de leuning en uitgesproken zijsteunen bieden ze een uitstekende ergonomie en veel zijdelingse steun.
BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 lederen M stuur

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M embleem en geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd en heeft een opening aan de 6 uurspaak. Met een stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz, met contrastnaden in M kleuren en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.

BMW X3 M WAGENS: COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifieke instrumenten, bedieningsconcept, digitale services en rijhulpsystemen in de BMW X3 M wagens.

Eigentijdse mobiliteit en M feeling op het hoogste niveau: de BMW X3 M wagens ondersteunen u tijdens het rijden met talrijke innovatieve technologieën en bieden u met exclusieve M specifieke kenmerken een extra racesportflair. Profiteer van intelligente rijhulpsystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant met uw BMW. Bovendien hebt u de beschikking over tal van Connectivity-functies en digitale services die u optimaal met uw BMW en de wereld verbinden en uw mobiele leven nog comfortabeler maken.

BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 cockpit Control Display
BMW X3 M wagens F97 LCI facelift 2021 M specifieke instrumentencombi

M specifieke instrumentencombi.

De M specifieke instrumentencombi* biedt een bijzonder precieze en gerichte weergave van rijgegevens in de modi SPORT en TRACK. Zo houdt u waarden zoals laaddruk of bandenspanning en -temperaturen ook op het circuit altijd in het oog. De bediening en configuratie gebeurt via de M MODE-toets in de bedieningseenheid op de middenconsole. *Verkrijgbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 BMW Live Cockpit Navigation Professional

BMW Live Cockpit Navigation Professional.

BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kan o.a. met de iDrive Touch Controller bediend worden.
BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Setup Control Display

M Setup.

De M Setup* biedt u de mogelijkheid om verschillende parameters van de rijdynamiek, zoals de motor-, ophangings- en stuurkarakteristiek, de M xDrive-afstelling of de intensiteit van Dynamic Stability Control (DSC) naar wens te configureren. *Verkrijgbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Head-Up Display

Head-Up Display met M specifieke weergave.

Het Head-Up Display in kleur met M specifieke weergave* projecteert gegevens die relevant zijn voor de rit direct in uw gezichtsveld. Met een druk op de toets schakelt u over op de M specifieke weergave die o.a. de ingeschakelde versnelling, een dynamische toerentalband met Shift-Lights voor het optimale schakelpunt en navigatieaanwijzingen omvat. *M specifieke functies zijn beschikbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
BMW X3 M wagens 2021 F97 G01 LCI bedieningspaneel middenconsole

Bedieningspaneel middenconsole.

In het ergonomische bedieningspaneel op de middenconsole kunt u onder de start-/stopknop met de M MODE*-toets de weergegeven informatie aanpassen. De SETUP*-toets biedt nog meer mogelijkheden om de kenmerken van de wagen aan te passen. Ze opent het menu voor individuele aanpassingen aan de rijdynamiek. Nog meer toetsen schakelen afzonderlijke rijhulpsystemen in of uit. *M MODE en SETUP zijn beschikbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
BMW X3 M wagens 2021 F97 G01 LCI start-/stopknop in rood

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop* dient om de motor zonder sleutel te starten nadat de wagen werd ontgrendeld. De bestuurder kan er de motor ook mee stoppen. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat hij in het contactslot moet worden gestoken. *De rode start-/stopknop is beschikbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Remote Software Upgrade Control Display

Remote Software Upgrade.