BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend
VermogenTot 510 pk (375 kW)
BrandstoftypeBenzineDiesel

THE X3 M

BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend
VermogenTot 510 pk (375 kW)
BrandstoftypeBenzineDiesel

  BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i en BMW X3 M40d.

  Rijplezier vol adrenaline op elk terrein: de BMW X3 M wagens zorgen al met hun expressieve design voor verhoogde hartslagwaarden. Maar pas de combinatie van exclusiviteit en prestatievermogen bepaalt zijn onafhankelijke, atletische karakter. De BMW X3 M bekoort met puur autosport-DNA en krachtige rijdynamiek op het hoogste niveau – nogmaals versterkt in de BMW X3 M Competition, die met 375 kW (510 pk) en geselecteerde M specifieke kenmerken maximale performance en exclusiviteit biedt. De BMW X3 M40i en de BMW X3 M40d zijn door hun karakter al even sportief georiënteerd en overtuigen met een perfect gedoseerde afstelling van dynamiek, comfort en efficiëntie en een hoge dagelijkse bruikbaarheid.


  BMW X3 M Competition
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251


  BMW X3 M
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251


  BMW X3 M40i
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,8-9,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 199-217


  BMW X3 M40d
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,6-7,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 173-193

  Meer lezen

  VERGELIJKING VAN DE BMW X3 M WAGENS.

  De belangrijkste prestatiegegevens in een oogopslag: aandrijving, ophanging en motorvermogen.

  BMW X3 M Competition

  Maximale rijdynamiek en exclusiviteit.
  • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
  • M xDrive met actief M differentieel en 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • Exclusieve M Competition designelementen in Schwarz hochglänzend
  • 375 kW/510 pk, 650 Nm, 0–100 km/u in 3,8 sec
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic driekwart vooraanzicht

  BMW X3 M

  Rijdynamiek op het hoogste niveau.
  • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
  • M xDrive met actief M differentieel
  • 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • 353 kW/480 pk, 620 Nm, 0–100 km/u in 4,0 sec
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß driekwart vooraanzicht

  BMW X3 M40i

  Buitengewoon evenwichtige performance en dagelijkse inzetbaarheid.
  • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor
  • Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive
  • 8-versnellingsbak Steptronic
  • 265 kW/360 pk, 500 Nm, 0–100 km/u in 4,9 sec
  BMW X3 M40i G01 LCI facelift driekwart vooraanzicht

  BMW X3 M40d

  Kracht en efficiëntie zonder compromissen.
  • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor
  • Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive
  • 8-versnellingsbak Steptronic
  • 250 kW/340 pk, 700 Nm, 0–100 km/u in 4,9 sec
  BMW X3 M40d G01 LCI facelift driekwart vooraanzicht
  • BMW X3 M Competition
  • BMW X3 M
  • BMW X3 M40i
  • BMW X3 M40d

  BMW X3 M COMPETITION – PRODUCTHIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X3 M Competition.

  De BMW X3 M Competition is het topmodel van de BMW X3 M wagens. Zijn high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor ontwikkelt een vermogen van 375 kW (510 pk) en een indrukwekkend koppel van 650 Nm. De krachtige motor zorgt voor een indrukwekkende acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 3,8 seconden en samen met talrijke van de autosport afgeleide technologieën voor typisch M rijplezier tot tegen de limiet aan – door zijn echte X-karakter op elke ondergrond. Met zijn krachtige proporties is de BMW X3 M Competition een statement van atletische présence. Deze indruk wordt ondersteund door specifieke M Competition designelementen in Schwarz hochglänzend en spiegelbehuizingen van carbon. In het interieur creëren opvallende M kenmerken samen met luxueuze details een sportief-exclusieve sfeer.

  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic rijdend driekwart achteraanzicht kikvorsperspectief
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

  High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor een uitstekend vermogen van 510 pk (375 kW) en een koppel van 650 Nm.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic vooraanzicht rijdend door bocht M specifieke ophanging

  M specifieke ophanging.

  De M specifieke adaptieve ophanging laat het hoge dynamische potentieel van de wagen optimaal tot zijn recht komen. De rijmodus COMFORT compenseert oneffenheden in de weg op een superieure manier. De modus SPORT is ideaal voor landwegen en oneffen racecircuits. SPORT+ garandeert zonder compromissen een bijzonder precies rijgevoel op vlakke racecircuits.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic rijdend achteraanzicht kikvorsperspectief M xDrive

  M xDrive.

  M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.

  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Carbon precisiebalk close-up motorafdekking

  M Carbon precisiebalk.

  De M Carbon precisiebalk verhoogt de stijfheid in de voorzijde van de wagen en draagt tot een grotere stuurprecisie en baanvastheid bij. De hoogwaardige component uit met koolstofvezels versterkte kunststof is extreem licht en lijkt bij geopende kap recht uit de autosport te komen. Zo komt het sportieve potentieel ook hier bijzonder goed tot uiting.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 middenconsole interieur 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic

  8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

  De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: extreem sportief en dynamisch of bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur en met Drivelogic de schakelsnelheid van de automatische versnellingsbak aanpassen.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Servotronic cockpit met lederen M stuur

  M Servotronic.

  De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over drie verschillende curves, die via de M Setup kunnen worden opgeroepen.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M compound-remmen in Blau close-up

  M compound-remmen.

  Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge standvastigheid en levensduur en een lager gewicht, wat een positief effect heeft op de wendbaarheid, de dynamiek en de acceleratie. De remzadels in Blau metallic met M logo kenmerken het specifieke M high-performanceremsysteem.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic M sportuitlaat achteraanzicht

  M sportuitlaat.

  De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic frontdesign vooraanzicht

  Frontdesign.

  De voorkant van de BMW X3 M Competition onderstreept het hoge potentieel van deze high-performance-wagen. De opvallende M nieren met dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend met modelopschrift stralen een superieure atletische kracht uit. Ze worden omgeven door bijzonder smal gevormde lichtbuizen met als optie verkrijgbaar BMW Laserlight, die het dynamische uiterlijk extra accentueren. De machtige trapeziumvormige luchtinlaten met geïntegreerde Air Curtains vervolledigen de atletische totaalindruk van de wagen.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M close-up

  BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M Bicolor Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes.

  BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, vooraan 9,5 J x 21, banden 255/40 ZR 21, achteraan 10 J x 21, banden 265/40 ZR 21.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M sportzetels interieur

  M sportzetels.

  De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met verlicht M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic design achterkant achteraanzicht

  Design van de achterkant.

  De achterkant van de BMW X3 Competition met zijn brede, diepe stand, de full-LED-achterlichten met hun uitgesproken 3D-look en de daaronder geplaatste verticale reflectoren geeft blijk van een sterke présence. De als optie verkrijgbare achterdiffusor van carbon en de M sportuitlaat met twee opvallende dubbele uitlaatpijpen accentueren de autosportgenen van de wagen en beklemtonen het dynamische uiterlijk van deze high-performance-wagen nog meer.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 lederen M stuur cockpit

  Lederen M stuur.

  Het lederen M stuur met schakelpaddles en gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en maximale controle. Met de geïntegreerde multifunctionele toetsen kunnen verschillende multimedia- en hulpsystemen worden bediend. Met de rode M1/M2-toetsen kunnen twee vooraf ingestelde M Drive-configuraties ingeschakeld worden.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 Frozen Marina Bay Blau metallic M Carbon spiegelbehuizingen

  M Carbon spiegelbehuizingen.

  De M Carbon spiegelbehuizingen in het typische M design met dubbele voet benadrukken het krachtige, sportieve design van de wagen.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 decoratieve lijsten in Carbon Fibre interieur

  Decoratieve lijsten in Carbon Fibre.

  M decoratieve lijsten in Carbon Fibre op instrumentenbord en deur met sierlijsten Perlglanz Chrom.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Shadow Line hochglänzend

  M Shadow Line hochglänzend.

  De M Shadow Line hochglänzend omvat talrijke uitrustingsdetails aan de buitenkant in Schwarz hochglänzend: de sierlijsten van de zijvensters, de vensterprofielafdekkingen, de spiegelframes, -driehoek en -voet, de bekledingen van de B- en C-stijlen en het raamgeleidingsprofiel van de achterdeuren.

  BMW X3 M – PRODUCTHIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X3 M.

  Onafhankelijk X-karakter en sportieve rijdynamiek op het hoogste niveau: dat belichaamt de BMW X3 M met echt autosport-DNA bij elke kilometer. Uitgerust met een soepele 353 kW (480 pk) sterke high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, vierwielaandrijving M xDrive en actief M differentieel garandeert dit buitengewone Sports Activity Vehicle (SAV) prestaties vol adrenaline op de weg en op de racepiste. Krachtige proporties en expressieve M designelementen accentueren het dynamische karakter van dit X-model. In het interieur vormen highlights zoals het lederen M stuur, de M keuzehendel en de sportzetels voor bestuurder en voorpassagier een sportief-exclusief totaalbeeld.

  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß driekwart zijaanzicht
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

  High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor een superieur vermogen van 353 kW (480 pk) en een indrukwekkend koppel van 620 Nm.

  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß M specifieke ophanging vooraanzicht rijdend door bocht

  M specifieke ophanging.

  De M specifieke adaptieve ophanging laat het hoge dynamische potentieel van de wagen optimaal tot zijn recht komen. De rijmodus COMFORT compenseert oneffenheden in de weg op een superieure manier. De modus SPORT is ideaal voor landwegen en oneffen racecircuits. SPORT+ garandeert zonder compromissen een bijzonder precies rijgevoel op vlakke racecircuits.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M xDrive Alpinweiß zijdelings achteraanzicht kikvorsperspectief

  M xDrive.

  M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD en 4WD Sport.

  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic M keuzehendel interieur

  8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

  De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: extreem sportief en dynamisch of bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur en met Drivelogic de schakelsnelheid van de automatische versnellingsbak aanpassen.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M Servotronic

  M Servotronic.

  De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over drie verschillende curves, die via de M Setup kunnen worden opgeroepen.
  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M compound-remmen in Rot close-up

  M compound-remmen.

  Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge standvastigheid en levensduur en een lager gewicht, wat een positief effect heeft op de wendbaarheid, de dynamiek en de acceleratie. De remzadels in Rot hochglänzend met M logo kenmerken het specifieke M high-performanceremsysteem.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß frontdesign vooraanzicht

  Frontdesign.

  Centraal aan de voorkant staan de opvallende M nieren met dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend. De indrukwekkend smalle lichtbuizen met Adaptive LED Headlights lopen visueel op het typische M radiatorrooster toe en vervolledigen het dynamische verschijningsbeeld. Aangevuld met de trapeziumvormige luchtinlaten met honingraatstructuur, die tegelijk voor een bijkomende verluchting van de hoogtoerige M motor zorgen.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 764 M close-up

  BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 764 M Bicolor Orbitgrau met combinatie van verschillende bandentypes.

  BMW M 21" lichtmetalen velgen, V-spaak 765 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, vooraan 9,5 J x 21, banden 255/40 ZR 21, achteraan 10 J x 21, banden 265/40 ZR 21.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß M buitenspiegels

  M buitenspiegels.

  De aerodynamisch geperfectioneerde M buitenspiegel is een opmerkelijk onderdeel van het sportief-dynamische M design. Met het koetswerk verbonden via een zich aftekenende dubbele spijl wordt hij een designsymbool en straalt hij tegelijkertijd de kwaliteit van een precisiecomponent uit. De extra LED-richtingaanwijzer is precies passend in een smalle, langgerekte voeg ingewerkt.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 Alpinweiß achteraanzicht

  Design van de achterkant.

  De progressief gemodelleerde achterkant van de BMW X3 M laat vermoeden welk potentieel in deze wagen schuilt. De extravagante full-LED-achterlichten in uitgesproken 3D-look en de daaronder geplaatste verticale reflectoren geven de achterkant een extra sportieve uitstraling. Deze atletische indruk wordt vervolledigd door de imposante achterdiffusor met opvallende dubbele uitlaatpijpen in chroom en de geïntegreerde M sportuitlaat.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 lederen M stuur cockpit

  Lederen M stuur.

  Het lederen M stuur met schakelpaddles en gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en maximale controle. Met de geïntegreerde multifunctionele toetsen kunnen verschillende multimedia- en hulpsystemen worden bediend. Met de rode M1/M2-toetsen kunnen twee vooraf ingestelde M Drive-configuraties ingeschakeld worden.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M sportzetels interieur

  M sportzetels met kuipzetelkarakter.

  De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met zwart M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
  BMW X3 M F97 LCI facelift 2021 M keuzehendel

  M keuzehendel.

  De verlichte M keuzehendel onderscheidt zich door een M specifiek schakelpatroon en zijn uitstekende bediening. In de manuele modus “S” kan met de keuzehendel of de schakelpaddles worden geschakeld, in de modus “D” verloopt het schakelen automatisch. De Drivelogic-tuimelschakelaar maakt de keuze uit drie M specifieke schakelprogramma’s mogelijk.

  BMW X3 M40i EN M40d – PRODUCTHIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW X3 M40i en BMW X3 M40d.

  Zo comfortabel en efficiënt kan zin in avontuur zijn: met exclusieve details in exterieur en interieur, zoals het M aerodynamicapakket, en een groot aantal indrukwekkende technologiehighlights onderbouwen de BMW X3 M40i en BMW X3 M40d hun sportieve DNA – en zorgen ze p elke ondergrond voor een meeslepende rijdynamiek.

  BMW X3 M40i G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic driekwart vooraanzicht stilstaand
  BMW X3 M40i G01 LCI facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor

  M TwinPower Turbo 6-cilinder motoren.

  De BMW X3 M40i wordt aangedreven door een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een cilinderinhoud van drie liter en M TwinPower Turbo-technologie. Met een vermogen van 265 kW (360 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm zorgt hij voor extreem sportieve rijprestaties. Van 0 tot 100 km/u accelereert hij in slechts 4,9 seconden. De BMW X3 M40d heeft een 6-cilinder dieselmotor en levert met een vermogen van 250 kW (340 pk) een maximumkoppel van 700 Nm. Hij versnelt van 0 tot 100 km/u in slechts 4,9 seconden.

  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M sportophanging vooraanzicht rijdend

  M sportophanging.

  De M sportophanging onderscheidt zich door een sportieve afstelling van de vering en een stuggere instelling van de schokdempers. Bovendien beschikt ze over een matig verhoogde veerconstante en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een nog directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 8-traps sportversnellingsbak Steptronic keuzehendel interieur

  8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Variable Sport Steering cockpit lederen M stuur

  Variable Sport Steering.

  De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M sportdifferentieel achteraanzicht

  M sportdifferentieel.

  Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M sportremmen close-up wiel

  M sportremmen.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau (als optie in Rot hochglänzend) en met M opschrift zijn intern geventileerd en hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.

  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M40i specifieke designelementen vooraanzicht

  BMW X3 M40i en X3 M40d specifieke designelementen.

  Het design van de BMW X3 M40i en BMW X3 M40d straalt pure dynamiek en sportieve elegantie uit. Aan de buitenkant zorgen hiervoor M specifieke designelementen zoals de M nieren met M logo en dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend, zwarte M buitenspiegels en optionele 21" grote glansgedraaide M lichtmetalen velgen – afgerond door opvallende uitlaatpijpen met sierstukken in vrije vorm in Schwarzchrom in de stijl “Two Teeth”. In het interieur bepalen een lederen M stuur met contrasterende naden en sportzetels voor bestuurder en voorpassagier de sportieve flair.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic BMW Individual lichten Shadow Line

  BMW Individual lichten Shadow Line.

  De M lichten Shadow Line verlenen de hoofdkoplampen door de uitvoering van alle chroomelementen in Schwarz een sportieve look. De donkere details vullen de als optie verkrijgbare M Shadow Line hochglänzend met uitgebreide uitrusting perfect aan.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic BMW M 21" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M

  BMW M 21" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M Bicolor met combinatie van verschillende bandentypes.

  BMW M 21" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes en runflat banden, glansgedraaid, vooraan 8,5 J x 21, banden 245/40 R 21, achteraan 9,5 J x 21, banden 275/35 R 21.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 Malachitgrün metallic M aerodynamicapakket voorschort

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een diffusorinzet in Schwarz hochglänzend straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.
  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 sportzetels voor bestuurder en voorpassagier

  Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

  De aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke manuele instelmogelijkheden zoals de zitlengte en helling van de rugleuning. Voor de bestuurder kan ook de leuningbreedte versteld worden. Dankzij de hogere zijkussens van de zitting en de leuning en uitgesproken zijsteunen bieden ze een uitstekende ergonomie en veel zijdelingse steun.

  BMW X3 M40i M40d G01 LCI facelift 2021 lederen M stuur

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M embleem en geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd en heeft een opening aan de 6 uurspaak. Met een stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz, met contrastnaden in M kleuren en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.

  BMW X3 M WAGENS: COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

  M specifieke instrumenten, bedieningsconcept, digitale services en rijhulpsystemen in de BMW X3 M wagens.

  Eigentijdse mobiliteit en M feeling op het hoogste niveau: de BMW X3 M wagens ondersteunen u tijdens het rijden met talrijke innovatieve technologieën en bieden u met exclusieve M specifieke kenmerken een extra racesportflair. Profiteer van intelligente rijhulpsystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant met uw BMW. Bovendien hebt u de beschikking over tal van Connectivity-functies en digitale services die u optimaal met uw BMW en de wereld verbinden en uw mobiele leven nog comfortabeler maken.

  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 cockpit Control Display
  BMW X3 M wagens F97 LCI facelift 2021 M specifieke instrumentencombi

  M specifieke instrumentencombi.

  De M specifieke instrumentencombi* biedt een bijzonder precieze en gerichte weergave van rijgegevens in de modi SPORT en TRACK. Zo houdt u waarden zoals laaddruk of bandenspanning en -temperaturen ook op het circuit altijd in het oog. De bediening en configuratie gebeurt via de M MODE-toets in de bedieningseenheid op de middenconsole. *Verkrijgbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 BMW Live Cockpit Navigation Professional

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kan o.a. met de iDrive Touch Controller* bediend worden.

  *Voor dit model kan de aanraakfunctie van de iDrive Touch Controller tijdelijk niet worden aangeboden.

  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 M Setup Control Display

  M Setup.

  De M Setup* biedt u de mogelijkheid om verschillende parameters van de rijdynamiek, zoals de motor-, ophangings- en stuurkarakteristiek, de M xDrive-afstelling of de intensiteit van Dynamic Stability Control (DSC) naar wens te configureren. *Verkrijgbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Head-Up Display

  Head-Up Display met M specifieke weergave.

  Het Head-Up Display in kleur met M specifieke weergave* projecteert gegevens die relevant zijn voor de rit direct in uw gezichtsveld. Met een druk op de toets schakelt u over op de M specifieke weergave die o.a. de ingeschakelde versnelling, een dynamische toerentalband met Shift-Lights voor het optimale schakelpunt en navigatieaanwijzingen omvat. *M specifieke functies zijn beschikbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
  BMW X3 M wagens 2021 F97 G01 LCI bedieningspaneel middenconsole

  Bedieningspaneel middenconsole.

  In het ergonomische bedieningspaneel op de middenconsole kunt u onder de start-/stopknop met de M MODE*-toets de weergegeven informatie aanpassen. De SETUP*-toets biedt nog meer mogelijkheden om de kenmerken van de wagen aan te passen. Ze opent het menu voor individuele aanpassingen aan de rijdynamiek. Nog meer toetsen schakelen afzonderlijke rijhulpsystemen in of uit. *M MODE en SETUP zijn beschikbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
  BMW X3 M wagens 2021 F97 G01 LCI start-/stopknop in rood

  Start-/stopknop in rood.

  De rode start-/stopknop* dient om de motor zonder sleutel te starten nadat de wagen werd ontgrendeld. De bestuurder kan er de motor ook mee stoppen. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat hij in het contactslot moet worden gestoken. *De rode start-/stopknop is beschikbaar voor BMW X3 M Competition en BMW X3 M.
  BMW X3 M modellen F97 G01 LCI facelift BMW Digital Key

  BMW Digital Key.

  De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Ook kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen versturen.

  * De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist.

  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Remote Software Upgrade Control Display

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren. Zo worden ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt.
  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 smartphone-integratie Control Display

  Smartphone-integratie.

  In uw BMW beschikken over alle functies van uw smartphone en deze gebruiken zoals u gewend bent? Smartphone Integratie verbindt uw smartphone draadloos met uw BMW via Apple CarPlay of Android Auto. Zo kunt u verschillende functies en apps gemakkelijk direct bedienen via het Control Display

  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 WiFi-hotspot Control Display

  WiFi-hotspot.

  Neem op een tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw lievelingsserie op de smartphone. De WiFi-hotspot brengt u via de in de wagen ingebouwde simkaart online met LTE-snelheid (indien beschikbaar op het net). Zo surfen u en uw passagiers met maximaal tien toestellen tegelijk.
  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Connected Package Professional Control Display

  Connected Package Professional.

  Drie digitale services gecombineerd. Profiteer van real-time navigatie, de directe toegang tot uw favoriete apps en geniet van de goede atmosfeer en het geluid in uw BMW.

  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 facelift telefonie met draadloos laden Control Display

  Telefonie met draadloos laden.

  De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komt nog een WiFi-hotspotvoorbereiding.
  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Driving Assistant Pack Professional Control Display

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Intelligent Personal Assistant Control Display

  Intelligent Personal Assistant.

  “Hey BMW, ik heb honger”. Uw BMW Intelligent Personal Assistant vindt het dichtstbijzijnde restaurant en plant direct de route. Maar hij kan zoveel meer. De digitale expert legt ook graag alle voertuigfunctionaliteiten uit. Zo helpt hij om uw BMW eenvoudig en intuïtief te bedienen.

  BMW X3 M wagens F97 G01 LCI facelift 2021 Parking Assistant Pack Plus Control Display

  Parking Assistant Pack Plus.

  Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X3 M WAGENS.

  BMW X3 M Competition en andere modellen.

  Vermogen in kW (pk) :

  375 (510)

  Maximumkoppel in Nm :

  650

  Acceleratie 0–100 km/u in s: 4,1

  3,8

  Brandstofverbruik (gecombineerd) in l/100 km:

  11,0–10,6

  BMW X3 M 97 technische gegevens schets
  BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

  BMW VELGEN & BANDEN.

  We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.
  BMW X3 M Individual F97 LCI facelift 2021 Grigio Telesto driekwart vooraanzicht
  BMW X3 M Individual F97 LCI facelift 2021 Grigio Telesto lichtmetalen velg close-up
  BMW Individual decoratieve lijsten in Pianolack Schwarz op instrumentenbord BMW X3 M F97 LCI facelift 2021

  BMW INDIVIDUAL VOOR DE BMW X3 M.

  De BMW X3 M fascineert door een atletisch design met een opvallende présence en een adembenemende rijdynamiek. Met de exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual versterkt u het unieke karakter van deze buitengewone wagen nog meer. U hebt de keuze uit talrijke schitterende BMW Individual koetswerkkleuren, zoals de hier afgebeelde koetswerkkleur in Grigio Telesto die voor een superieure uitstraling zorgt. In het interieur bepalen M sportzetels in het fijnste leder de sportief-elegante sfeer, bijvoorbeeld in de BMW Individual vollederuitrusting Merino Tartufo met gedeeltelijke perforatie. De uitstekende totaalindruk wordt vervolledigd door hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten in Carbon Fibre met sierlijsten Perlglanz Chrom.

  BMW X3 M WAGENS: BMW M PERFORMANCE PARTS.

  Extra sportieve uitrustingen voor de BMW X3 M Competition en BMW X3 M.

  De BMW X3 M Competition en BMW X3 M onderscheiden zich door een extreem sportief en dynamisch design. Met de hoogwaardige uitrustingen van BMW M Performance Parts versterkt u het autosportkarakter van de wagen nogmaals – en beklemtoont u de hoge performanceaspiraties met bijkomende M specifieke accenten.

  M Performance sierrooster vooraan BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021

  M Performance sierrooster vooraan Carbon.

  Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.
  Naar het product
  M Performance luchtinlaten vooraan BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021

  M Performance luchtinlaten vooraan Carbon.

  Krachtig statement maken: de M Performance luchtinlaten van 100 procent carbon leggen opvallende autosportaccenten aan de voorkant van de wagen.
  Naar het product
  M Performance buitenspiegelbehuizingen BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021

  M Performance buitenspiegelbehuizingen Carbon.

  De M buitenspiegelbehuizingen bestaan voor 100 procent uit carbon en worden minutieus met de hand vervaardigd.
  Naar het product
  M achterdiffusor Carbon BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021

  M achterdiffusor Carbon.

  De M achterdiffusor van carbon maakt zijn verschijning nog sportiever – en versterkt op indrukwekkende wijze de mannelijke uitstraling van de wagen.
  Naar het product
  M Performance stuur Pro BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021

  M Performance stuur Pro.

  Met zijn opvallende vorm en sterk gevormde handgrepen van Alcantara zorgt het stuur voor een onmiskenbare autosport-look in de cockpit.
  Naar het product
  M Performance antenneafdekking aramide BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021

  M Performance antenneafdekking aramide.

  Een visueel en tegelijk functioneel hoogtepunt op het dak van de wagen: de M Performance antenneafdekking aramide.
  Naar het product
  BMW X3 2021 G01 LCI facelift Malachitgrün

  THE X3

  De BMW X3 is een Sports Activity Vehicle (SAV) met vele talenten. Als typische vertegenwoordiger van de BMW X-familie combineert hij sportiviteit en comfort met efficiëntie, veelzijdigheid en innovatieve technologie: een superieure begeleider voor elke gelegenheid.

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW X3 M WAGENS.

  FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW X3 M WAGENS.

  BMW X3 M Competition F97 LCI facelift 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht met model

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of het passende leasingaanbod voor uw BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i of BMW X3 M40d.

  BMW BROCHURES APP.

  Smartphone met BMW Brochures App

  Beleef de wereld van BMW interactief op uw smartphone of tablet. De BMW Brochures App omvat de digitale brochures van alle huidige BMW modellen. Geniet van gedetailleerde productinformatie, schitterende foto’s, spectaculaire video’s en fascinerende achtergrondverhalen over de BMW van uw wensen. Natuurlijk vindt u er ook details over design, uitrustingen, services en technologieën van de BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i of BMW X3 M40d.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW X3 M WAGENS.

  BMW Contact Center

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i of BMW X3 M40d kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BMW SERVICES VOOR DE BMW X3 M WAGENS.

  Servicepakketten en serviceaanbiedingen voor BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i en BMW X3 M40d.

  BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd klaar voor u en uw BMW X3 M wagen. Met BMW hulp bij pech en ongevallen zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW X3 M wagen automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Serenity worden deze en alle andere diensten financieel gedekt tijdens de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

  BMW Service Inclusive

  BMW Service Inclusive.

  Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier in uw BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i of BMW X3 M40d. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen voor de service, waarna alle inbegrepen service en onderhoud tijdens de periode van uw keuze gedekt zijn.
  Ontdek meer
  BMW Teleservices vrouw kijkt op haar smartphone en opent de deur van haar BMW

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW X3 M wagen uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i of BMW X3 M40d online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Ontdek meer
  BMW Road Assit 24/7

  BMW Road Assit 24/7.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Eén telefoontje en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Ontdek meer

  Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW X3 M wagens.

  • BMW X3 M Competition
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251

   BMW X3 M
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251

   BMW X3 M40i
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,8-9,5
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 199-217

   BMW X3 M40d
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,6-7,3
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 173-192

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden zijn op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW X3 M wagens.

  BMW X3 M Competition
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251
   

  BMW X3 M
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8-11,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246-251
   

  BMW X3 M40i
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,8-9,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 199-217
   

  BMW X3 M40d
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,6-7,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 173-193

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.
   

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).
   

  De waarden zijn op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.

  Meer lezen