BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic vooraanzicht
Motorleistung374 PS (275 kW)

THE 4

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic vooraanzicht

DE NIEUWE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Motorleistung374 PS (275 kW)
THE 4DE NIEUWE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Power, precisie en pure esthetiek. Het hart van de nieuwe BMW M440i xDrive Gran Coupé is een 374 pk (275 kW) sterke M TwinPower 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Samen met de perfect op elkaar afgestemde M specifieke ophangingscomponenten ontstaat een sportieve rijdynamiek waarvan de BMW M440i xDrive Gran Coupé ook visueel een principe maakt – bij het vooruitstrevend vormgegeven exterieur met M specifieke designelementen en bij het sportief-moderne interieur met royaal ruimteaanbod. In totaal biedt de 5-deurs Gran Coupé een fascinerende combinatie van performance, comfort en een hoge dagelijkse bruikbaarheid.

BMW M440i xDrive Gran Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,5–8,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 194–181

Meer lezen

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – PERFORMANCE.

Aandrijving, chassis en prestaties.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Een krachtig vermogen en een sportieve rijdynamiek met een hoge functionaliteit en dagelijkse bruikbaarheid.
 • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
 • Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/u in 4,7 s
BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Sportief tot in de details: de indrukwekkende prestaties van de BMW M440i xDrive Gran Coupé zijn gebaseerd op een set uiterst geavanceerde aandrijftechnologieën en op een specifiek op dit model afgestemde ophanging. Een krachtige en soepele M TwinPower Turbo motor, een direct stuurgedrag en precieze rijeigenschappen zorgen voor het typische M rijgevoel. De M specifieke designkenmerken in Ceriumgrau en sportieve interieurhighlights onderstrepen het atletische karakter van deze wagen.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic zijaanzicht stilstaand
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Een topatleet die echt rijplezier verschaft: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor zorgen voor uitstekende prestaties.

Adaptieve M ophanging BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic driekwart vooraanzicht close-up

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
Variable Sport Steering BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 cockpit met lederen M stuur

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
8-traps sportversnellingsbak Steptronic BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 keuzehendel middenconsole

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
M sportremmen BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 close-up BMW M lichtmetalen velg

M sportremmen.

De krachtige M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan zijn standaard uitgevoerd in Blau en als optie in Rot hochglänzend. Ze zijn voorzien van een M logo en hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een sportieve rijstijl uitstekende remprestaties.
M nierframe BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic

M nierframe.

De M Shadow Line hochglänzend omvat talrijke uitrustingsdetails aan de buitenkant in Schwarz hochglänzend: de sierlijsten van de zijvensters, de vensterprofielafdekkingen, de spiegelframes, -driehoek en -voet, de bekledingen van de B- en C-stijlen, het raamgeleidingsprofiel van de achterdeuren en het nierframe.
M aerodynamicapakket BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Frozen Pure Grey metallic vooraanzicht

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket met M specifieke voor- en achterschort in koetswerkkleur, designelementen aan de zijdrempels in Schwarz hochglänzend en een meerdelige diffusorinzet in Schwarz hochglänzend straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.
BMW Individual lichtmetalen velgen 862 I BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 Frozen Pure Grey metallic

BMW Individual 20" aerodynamische velgen 862 I.

BMW Individual 20" aerodynamische velgen 862 I Bicolor Schwarzgrau met combinatie van verschillende bandentypes, glansgedraaid, vooraan 8,5 J x 20, banden 245/35 R 20, achteraan 9 J x 20, banden 255/35 R 20.
Sportzetels BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 interieur

Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

De sportzetels vooraan bieden optimale zijdelingse steun door hogere zijkussens en een manueel instelbare dijsteun. Daarnaast kunnen de lengterichting, de hoogte en de helling van de zetels manueel versteld worden.
Lederen M stuur BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 interieur cockpit

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een versterkte stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz, een exclusieve naad in M kleuren en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

Bedieningsconcept, digitale services en rijhulpsystemen in de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Overzicht, comfort en veiligheid op het hoogste niveau: talrijke innovatieve technologieën ondersteunen u tijdens het rijden op verschillende manieren. Zo kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW Live Cockpit Navigation Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 interieur

BMW Live Cockpit Navigation Professional.

BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 interieur Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Driving Assistant Pack Professional BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 interieur Control Display

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
Parking Assistant Pack Plus BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 interieur Control Display

Parking Assistant Pack Plus.

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
Smartphone-integratie Apple CarPlay Android Auto BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 interieur Control Display

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
BMW Digital Key BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 autodeur met smartphone

BMW Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw iPhone bij zich hebt? Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een compatibele iPhone* toegang tot uw BMW bieden. Hierbij kan o.a. de topsnelheid worden beperkt – ideaal voor beginnende bestuurders. * De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey

BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ – TECHNISCHE GEGEVENS.

BMW M440i xDrive Gran Coupé.

Vermogen in kW (pk) bij t/min:

275 (374)/5.500–6.500

Maximumkoppel in Nm bij t/min:

500/1.900–5.000

Acceleratie 0–100 km/u in s:

4,7

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

8,5–8,0

BMW 4 Serie Gran Coupé G26 technische gegevens schets
BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

BMW VELGEN & BANDEN.

We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.
BMW 4 Reeks Gran Coupé G26 2021 BMW Individual Aventurinrot metallic driekwart vooraanzicht

DE NIEUWE BMW 4 REEKS GRAN COUPÉ.

De 5-deurs BMW 4 Reeks Gran Coupé overtuigt met dynamiek, functionaliteit en een al even hoogwaardig als ruim interieur.

PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 4 REEKS GRAN COUPÉ M WAGEN.

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021 driekwart achteraanzicht met model

Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw BMW M440i xDrive Gran Coupé.

ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW servicemedewerker adviseert klant

WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW M440i xDrive Gran Coupé kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

BMW M PERFORMANCE PARTS EN ACCESSOIRES VOOR DE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Ontdek de sportieve uitrustingen en praktische accessoires voor de BMW 4 Reeks Gran Coupé M wagen.

De BMW M440i xDrive Gran Coupé biedt dynamisch rijplezier en een groot aantal sportieve uitrustingen. De opvallende designuitrustingen van BMW M Performance Parts voor het exterieur en het interieur maximaliseren het racesportkarakter. Met de wat betreft kwaliteit en design perfect op de wagen afgestemde originele BMW accessoires geeft u uw BMW M440i xDrive Gran Coupé vorm zoals u het wilt.

M Performance sierrooster vooraan Carbon BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance sierrooster vooraan Carbon.

Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.
M Performance buitenspiegelbehuizingen Carbon BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance buitenspiegelbehuizingen Carbon.

De markante M buitenspiegelbehuizingen uit carbon onderstrepen het hightech-karakter van de wagen en leggen individuele sportieve accenten.
M Performance achterdiffusor Carbon BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance achterdiffusor Carbon.

De M Performance achterdiffusor van carbon maakt zijn verschijning nog moderner – en versterkt de sportieve uitstraling van de wagen.
M Performance 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 868 M Bicolor (Night Gold, glanzend gefreesd), complete set zomerwielen BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 868 M Bicolor (Night Gold, glanzend gefreesd), complete set zomerwielen.

Exclusieve M Performance 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 868 M in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd. Complete set zomerwielen met bandendrukcontrole.
M Performance stuur BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance stuur.

Een stevig handvol argumenten: het stuur met handgrepen van Alcantara ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een sportiever stuurgevoel.
M Performance centrale armsteun Alcantara BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

M Performance centrale armsteun in Alcantara.

Kleine details maken een groot verschil: de M Performance centrale armsteun van Alcantara vervolledigt de exclusieve autosportlook in de cockpit.
BMW 18" gegoten velg, dubbelspaak 853 Gunmetal Grey BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW 18" gegoten velg, dubbelspaak 853 Gunmetal Grey.

BMW 18" lichtmetalen velg, dubbelspaak 853 in Gunmetal Grey. Compleet winterwiel met bandendrukcontrole, compatibel met sneeuwkettingen, velgmaat 8,5 J x 18.
BMW dakbox 320 Schwarz Titansilber BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW dakbox 320 Schwarz/Titansilber.

Afsluitbare dakbox met opening aan beide zijden in Schwarz/Titansilber met een inhoud van 320 liter; past op alle BMW dakdraagsystemen.
BMW fietsdakdrager BMW M440i xDrive Coupé G26 2021

BMW fietsdakdrager.

De BMW fietsdakdrager is een veilig transportsysteem voor race-, toer- of kinderfietsen en voor mountainbikes tot max. 20 kg.
BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Allweather-voetmatten vooraan.

De BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. Ze zijn in Schwarz met BMW logo uitgevoerd.
BMW vormmat voor de bagageruimte BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW vormmat voor de bagageruimte.

Slipvaste, waterafstotende BMW vormmat voor de bagageruimte ter bescherming van de koffer tegen vuil en vocht. Zwart met BMW logo.
BMW Advanced Car Eye 2 BMW M440i xDrive Gran Coupé G26 2021

BMW Advanced Car Eye 2.

De uiterst gevoelige full-HD-camera legt bij schokken automatisch de situatie voor en achter de wagen vast.

BMW SERVICES VOOR DE BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

Servicepakketten en serviceaanbiedingen voor de BMW 4 Reeks Gran Coupé M wagen.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd klaar voor u en uw BMW M440i xDrive Gran Coupé. Met BMW hulp bij pech en ongevallen zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW M440i xDrive Gran Coupé automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Serenity worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier in uw BMW M440i xDrive Gran Coupé. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen voor de service, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
BMW Teleservices vrouw met smartphone aan de deur van haar BMW

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW M440i xDrive Gran Coupé uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw BMW M440i xDrive Gran Coupé online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
BMW Road Assit 24/7

BMW Road Assit 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

De BMW Individual uitrustingen zijn volgens planning vanaf 03/2022 beschikbaar voor de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

BMW M440i xDrive Gran Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,5–8,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 194–181

De officiële gegevens over brandstofverbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures WLTP en NEDC vindt u op www.bmw.com/wltp

Meer lezen

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

 • De BMW Individual uitrustingen zijn volgens planning vanaf 03/2022 beschikbaar voor de BMW M440i xDrive Gran Coupé.

  BMW M440i xDrive Gran Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,5–8,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 194–181

  De officiële gegevens over brandstofverbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures WLTP en NEDC vindt u op www.bmw.com/wltp