BMW M4 G82 2020 Sao Paulo Gelb driekwart vooraanzicht rijdend

Tot 510 pk (375 kW)

Vermogen

Benzine

Brandstoftype

THE M4

BMW M

DE NIEUWE
BMW M4 COUPÉ.

Tot 510 pk (375 kW)

Vermogen

Benzine

Brandstoftype

THE M4DE NIEUWE<br> BMW M4 COUPÉ.

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé en BMW M440i xDrive Coupé.

De BMW M4 Coupé modellen bieden een fascinerende combinatie van esthetiek, karakter en typische M sportiviteit. Het trio wordt aangevoerd door de BMW M4 Competition Coupé met een indrukwekkend vermogen van 510 pk en een koppel van 650 Nm. Uitgerust met high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, 8-traps M Steptronic met Drivelogic, optionele vierwielaandrijving M xDrive*, actief M differentieel en talrijke van de autosport afgeleide technologieën is maximale rijdynamiek gegarandeerd – in het dagelijkse gebruik en op het circuit. De BMW M4 Coupé ontwikkelt een sportief vermogen van 480 pk en een koppel van 550 Nm. De combinatie van achterwielaandrijving en optimaal afgestemde manuele M 6-versnellingsbak zorgt voor een zeer dynamische rijstijl en maakt van de wagen een puristische volbloedatleet. Het modellengamma wordt afgerond door de BMW M440i xDrive Coupé: de 374 pk sterke sportcoupé met een aantrekkelijk design overtuigt daarnaast met een bijzonder evenwichtige mix van sportiviteit, efficiëntie en comfortabele dagelijkse bruikbaarheid. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.

BMW M4 Competition Coupé met M xDrive:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1-10,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 230-227


BMW M4 Competition Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 234

 

BMW M4 Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 248


BMW M440i xDrive Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 163–155

Meer lezen

VERGELIJKING VAN DE BMW 4 REEKS COUPÉ M WAGENS.

De belangrijkste prestatiegegevens in een oogopslag: design, aandrijving, chassis en motorvermogen.

BMW M4 Competition Coupé.

Maximale rijdynamiek met achterwielaandrijving of M xDrive* *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 510 pk
 • Snelle 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
 • Achterwielaandrijving of vierwielaandrijving M xDrive*
 • 375 kW (510 pk), 650 Nm, 0–100 km/u tot 3,5 s snel
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Gelb driekwart vooraanzicht

BMW M4 Coupé.

Puristische rijdynamiek met achterwielaandrijving en manuele versnellingsbak.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 480 pk
 • Manuele M 6-versnellingsbak met korte, precieze schakelwegen
 • Sportieve achterwielaandrijving voor maximale emotie tegen de limiet
 • 353 kW (480 pk), 550 Nm, 0–100 km/u in 4,2 s
BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn Grau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440i xDrive Coupé.

De perfecte combinatie van sportiviteit, comfort en dagelijkse bruikbaarheid.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/u in 4,5 s
BMW M440i xDrive Coupé Arctic Race Blue metallic G22 2020 driekwart vooraanzicht
 • BMW M4 Competition Coupé.
 • BMW M4 Coupé.
 • BMW M440i xDrive Coupé.

BMW M4 COMPETITION COUPÉ – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M4 Competition Coupé.

De BMW M4 Competition Coupé is het topmodel van de BMW 4 Reeks Coupé M wagens. Dankzij een 510 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en talrijke van de autosport overgenomen aandrijf- en ophangingstechnologieën biedt deze sportcoupé typische M rijdynamiek op het hoogste niveau. De optionele vierwielaandrijving M xDrive* met actief M differentieel garandeert steeds maximale rijdynamiek in het dagelijks verkeer en op de racepiste. Het atletische karakter van de wagen wordt ondersteund door een krachtige designtaal aan de voor-, zij- en achterkant en door optionele M specifieke carbonkenmerken aan buiten- en binnenkant.
*M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.

BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Gelb zijaanzicht
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor uitstekende prestaties.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 8-traps M versnellingsbak Steptronic close-up middenconsole interieur

8-traps M Steptronic met Drivelogic.

De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic biedt een groot aantal schakelopties: extreem sportief en dynamisch, bijzonder comfortabel en nauwelijks merkbaar, brandstofbesparend. U kunt manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelpaddles op het stuur, of met Drivelogic een van de drie automatische programma’s selecteren.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M xDrive

M xDrive.

M xDrive* met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek, zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De optionele M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in de DSC-off-modus – 2WD. *M xDrive is volgens planning vanaf de zomer 2021 beschikbaar.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M carbon-keramische remmen close-up

M carbon-keramische remmen.

Bij de M carbon-keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf dragen bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door carbon-keramische remschijven en remzadels in de kleur Gold matt met M logo aan de voor- en achteras. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere, beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M sportuitlaat achteraanzicht

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de SETUP-toets voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 frontdesign vooraanzicht

Frontdesign.

Het design van de voorkant van de BMW M4 Competition Coupé is een statement voor technisch purisme. Centraal staan de karaktervolle M nieren in een maximaal dynamische en gereduceerde interpretatie. De volledig zwarte en voor het eerst frameloze nieren met loodrechte typische dubbele M lamellen zorgen voor een maximaal koelluchtdebiet voor de M hoogtoerentalmotor. De grote, trapeziumvormige centrale luchtinlaat sluit het design van de voorkant samen met de smalle lichtbuizen van de koplampen op indrukwekkende wijze af.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 zijaanzicht

Design van de zijkant.

Het zijaanzicht van de BMW M4 Competition Coupé straalt gebalde kracht en dynamiek uit. Het zwarte carbondak en de op de autosport geïnspireerde aerodynamisch geoptimaliseerde drempels drukken het silhouet van de wagen visueel en fysisch nog vlakker op de weg. De als optie in carbon uitgevoerde M specifieke buitenspiegels en de M kieuwen met modelopschrift ronden de sportieve uitstraling op indrukwekkende wijze af, samen met de opvallende M gesmede velgen.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 BMW M 19"/20" gesmede velgen 826 M close-up

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 826 M Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes en Track-banden.

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 826 M Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes en Track-banden, vooraan 9,5 J x 19, banden 275/35 R 19, achteraan 10,5 J x 20, banden 285/30 R 20.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 CFK-dak close-up

CFK-dak.

Als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie helpt het carbondak, dat uit met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) vervaardigd is, om het wagengewicht te verminderen en om de wagen een lager zwaartepunt te bezorgen. Dat leidt tot een grotere wendbaarheid en dynamiek in bochten en bij het accelereren en remmen.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 design achterkant achteraanzicht

Design van de achterkant.

De achterkant van de BMW M4 Competition Coupé straalt atletische kracht uit. Twee paar typische dubbele M uitlaatpijpen steken als een sportief statement uit de achterkant uit – omrand door een als optie in carbon uitgevoerde diffusor met opvallende verticale vinnen. Rond de diffusor omgeeft een oppervlak in Schwarz hochglänzend vanuit de drempel dit sportieve element op hoogwaardige wijze. Aan de rand van de achterklep zorgt een M achterspoiler die als optie in carbon verkrijgbaar is voor een sportieve finish.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M carbon kuipzetels interieur

M carbon kuipzetels.

De M carbon kuipzetel met verlicht M4 logo combineert het lichte gewicht en het racesportkarakter van een kuipzetel met de functionaliteit van een M sportzetel. Zijn contouren bieden perfecte zijdelingse steun en een uitstekend comfort over lange afstanden. Hij is compatibel met meerpuntsgordels en dus volledig geschikt voor de racesport.
BMW M4 Competition Coupé G82 2020 M carbon stuur cockpit

M carbon stuur.

Het M carbon stuur zorgt voor racesportgevoel. De sierlijsten van carbon in de spaken omlijsten de bedieningselementen en vormen een aanvulling op het hoogwaardige gripgevoel van het stuur. Ook visueel past het in de racesport beproefde materiaal perfect in het dynamisch vormgegeven interieur.

BMW M4 COUPÉ – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M4 Coupé.

De BMW M4 Coupé is een puristische sportcoupé met uitstekende rijeigenschappen. Daarvoor zijn een 480 pk sterke high-performance BMW M TwinPower Turbo motor, achterwielaandrijving en hoogtechnologische, van de autosport afgeleide technologieën zoals de M specifieke ophanging met actief M differentieel verantwoordelijk. Een manuele M 6-versnellingsbak met een perfecte spreiding en korte, precieze schakelwegen maakt een bijzonder intensieve interactie tussen bestuurder en wagen mogelijk. Het atletische exterieurdesign en de opvallende M specifieke uitrustingen en designkenmerken onderstrepen het dynamische karakter van de BMW M4 Coupé nog meer.

BMW M4 Coupé G82 2020 Brooklyn Grau metallic driekwart vooraanzicht
BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Twee MonoScroll-turbocompressoren, directe injectie High Precision Injection, volledig variabele klepsturing en variabele nokkenassturing zorgen voor uitstekende prestaties.
BMW M4 Coupé G82 2020 manuele M 6-versnellingsbak close-up middenconsole en versnellingspook

Manuele M versnellingsbak en achterwielaandrijving.

De manuele M 6-versnellingsbak maakt een zeer sportieve rijstijl mogelijk. Hij overtuigt door zijn soepelheid, perfecte indeling en exacte, korte schakelwegen. Door de goed ingedeelde versnellingen kan de motorkarakteristiek wat betreft vermogensontplooiing en efficiëntie perfect benut worden. Perfect voor de trackday – met de achterwielaandrijving wordt de wagen met uitgeschakelde DSC een volbloedatleet. Dankzij de krachtoverbrenging op de achterwielen alleen zorgt de wagen voor nog meer emotie tegen de limiet.
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifieke ophanging driekwart achteraanzicht

M specifieke ophanging.

De M specifieke ophanging combineert consequente lichtgewicht constructie met een bijzonder hoge stijfheid, een geoptimaliseerde ophangingsgeometrie met een grote spoorbreedte en een actief M differentieel. Een precieze respons en feedback van de stuurinrichting en wielophangingen zorgen voor een perfecte controle van de wagen. Met de M Setup kunt u de kenmerken naar wens aanpassen.
BMW M4 Coupé G82 2020 M compound-remmen close-up

M compound-remmen.

Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge stabiliteit en een lager gewicht. De remzadels in Blau hochglänzend met M logo verlenen dit high-performanceremsysteem een uitgesproken sportieve look.
BMW M4 Coupé G82 2020 M carbon-keramische remmen close-up

M carbon-keramische remmen.

Bij de M carbon-keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf dragen bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door carbon-keramische remschijven en remzadels in de kleur Gold matt met M logo aan de voor- en achteras. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
BMW M4 Coupé G82 2020 voorste wielkasten close-up

Voorste wielkasten.

De brede wielkasten van de BMW M4 Coupé zijn een visueel bewijs van het atletische karakter van de sportcoupé. Ze vormen de passende omkadering voor de grote, precies gevormde M gesmede velgen in Bicolor Schwarz.
BMW M4 Coupé G82 2020 M kieuwen close-up

M kieuwen.

Het typische M kieuwelement met M modelopschrift accentueert als uitgesproken driedimensionaal sportief accent het vermogenspotentieel van de wagen en belooft een buitengewone rijbeleving. Het veraanschouwelijkt de dynamische combinatie van technische perfectie en emotionele vorm, die M wagens altijd al typeerde.
BMW M4 Coupé G82 2020 M buitenspiegels close-up

M buitenspiegels.

De buitenspiegels in het typische M design met dubbele voet met asferische glasoppervlakken kunnen elektrisch ingesteld en verwarmd worden. De spiegelvoet is visueel in de zijdelingse venstergootlijst geïntegreerd en accentueert het elegante, sportieve design van de wagen.
BMW M4 Coupé G82 2020 BMW M 19"/20" gesmede velgen 826 M close-up

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 826 M Bicolor Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 19"/20" gesmede velgen, dubbelspaak 826 M Bicolor Schwarz met combinatie van verschillende bandentypes, Translucent Shadow, vooraan 9,5 J x 19, banden 275/35 R 19, achteraan 10,5 J x 20, banden 285/30 R 20.
BMW M4 Coupé G82 2020 uitlaatpijpen in chroom close-up

Uitlaatpijpen in chroom.

De twee paar typische dubbele M uitlaatpijpen van de BMW M4 Coupé steken opvallend uit de in Schwarz hochglänzend uitgevoerde diffusor uit. Elegante sierstukken in chroom vormen in combinatie met de opvallende lamellen van de diffusor een sportieve afsluiting naar de weg.
BMW M4 Coupé G82 2020 M sportzetels interieur

M sportzetels.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met verlicht M4 logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.

BMW M440i xDRIVE COUPÉ – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive Coupé.

Met stijl uit de comfortzone: de BMW M440i xDrive Coupé is niet alleen een toonbeeld van uitstekende prestaties, maar ook van uniek design. Opvallende M specifieke designkenmerken in Ceriumgrau vervolledigen de dynamische uitstraling van de sportcoupé van de verticale BMW nieren tot de uitlaatpijpen. In het interieur benadrukken highlights zoals de M sportzetels en het lederen M stuur het exclusief sportieve karakter van de op de bestuurder gerichte cockpit.

BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metallic zijaanzicht model zit in de wagen met geopende deur
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Superieure kracht, een zijdezachte loop en een fascinerend geluid kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor uit de nieuwe generatie van de BMW EfficientDynamics motorenfamilie. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor toont hij zich bijzonder krachtig en efficiënt.
 BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 adaptieve M ophanging detail achterschort

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 Variable Sport Steering interieur close-up

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. De Servotronic zorgt voor een sterkere stuurbekrachtiging bij lage snelheden, waardoor bijvoorbeeld parkeren minder inspanning kost.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 met M sportdifferentieel Arctic Race Blue metallic driekwart zijaanzicht

M sportdifferentieel.

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 sportversnellingsbak Steptronic interieur detail keuzehendel

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportremmen detail lichtmetalen velgen

M sportremmen.

De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau metallic en met M opschrift hebben grotere remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M nierlijst in Ceriumgrau vooraanzicht

M nierlijst in Ceriumgrau.

De opvallende verticale dubbele BMW nieren belichamen de verwijzing naar autosportlegendes zoals de BMW 328. De nierlijst in Ceriumgrau verleent de progressieve nieren een bijzondere présence en brengt een nieuwe interpretatie van de BMW traditie.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M aerodynamicapakket close-up voorschort

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en Schwarz hochglänzend straalt pure dynamiek en sportiviteit uit. De diffusorinzet van de M440i is volledig in Schwarz hochglänzend uitgevoerd.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 BMW M 18" lichtmetalen velgen 848 M close-up

BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 848 M Bicolor Jetblack.

BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 848 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, glansgedraaid, vooraan 7,5 J x 18, banden 225/45 R 18, achteraan 8,5 J x 18, banden 255/40 R 18.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 M sportzetels interieur close-up

M sportzetels.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met zwart M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
BMW M440i xDrive Coupé G22 2020 lederen M stuur interieur close-up

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

M specifieke instrumenten en bedieningsconcept, digitale services en rijhulpsystemen in de BMW M4 Coupé.

Comfort, veiligheid en M feeling op het hoogste niveau: de BMW M4 Coupé modellen ondersteunen u tijdens het rijden met talrijke innovatieve technologieën. De M specifieke instrumentencombi en het M specifieke Head-Up Display* zorgen voor een maximaal overzicht. Kenmerken zoals de individueel configureerbare M Setup*, de rode start-/stopknop* en de middenconsole met M MODE*- en SETUP*-toetsen bieden extra autosportflair. Profiteer bij het rijden en parkeren van intelligente rijhulpsystemen of communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Bovendien hebt u de beschikking over tal van Connectivity-functies en digitale services die u optimaal met uw BMW en de wereld verbinden en uw mobiele leven nog comfortabeler maken. *Beschikbaar voor BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.

BMW M4 Coupé G82 2020 cockpit interieur
BMW M4 Coupé G82 2020 M specifieke instrumentencombi

M specifieke instrumentencombi.

De M specifieke instrumentencombi* biedt een bijzonder precieze en gerichte weergave van rijgegevens in de modi SPORT en TRACK. Zo houdt u waarden zoals laaddruk of bandenspanning en -temperaturen ook op het circuit altijd in het oog. De bediening en configuratie gebeurt via de M MODE-toets in de bedieningseenheid op de middenconsole. *Verkrijgbaar voor BMW M4 Competition Coupé en BMW M4 Coupé.
BMW 4 Reeks Coupé M wagens G82 G22 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.