BMW M235i xDrive Gran Coupé Saphirschwarz metallic F44 driekwart achteraanzicht met vrouw op de voorgrond

THE 2

BMW M

BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS

Hier vindt u de belangrijkste technische gegevens van de BMW M235i xDrive Gran Coupé. Kom meer te weten over motor, vermogen, acceleratie, topsnelheid, verbruik, emissie en veel meer.

Meer lezen
THE 2BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS

TECHNISCHE GEGEVENS.

Selecteer model
No technical data available.

BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

BMW VELGEN & BANDEN.

We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1-7,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162-177

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.