Drie BMW M2 Competition driften op het circuit met de nachtelijke grootstad als decor.

DE NIEUWE BMW M2 COMPETITION.

M87C

ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

DE NIEUWE BMW M2 COMPETITION.

ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

DE NIEUWE BMW M2 COMPETITION.ZELFDE NAAM. NOG KRACHTIGER.

Een sportauto die elke weg verandert. De BMW M2 Competition maakt een verpletterende indruk met een geweldige combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De grote luchtinlaten in de voorbumper verraden de gebundelde kracht van de nieuwe 410 pk* sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW M2 Competition staat altijd garant voor topprestaties en de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een echt M model, gebouwd voor winnaars.

BMW M2 Competition(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,0–9,8 [9,2–9,0]
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 227–224 [209–206]

Het brandstofverbruik van de BMW M2 Competition bedraagt gecombineerd 9,2 -10 l/100 km en de CO2-emissie bedraagt gecombineerd  209-227 g/km.

Read more
BMW M

5 TOP FACTS.

  • 01 In gewicht geoptimaliseerde bi-turbo voor maximale krachtontplooiing
  • 02 Vermogen 302 kW (410 pk)
  • 03 Maximumkoppel 550 Nm
  • 04 Van 0 tot 100 km/u in 4,2 s met M DKG
  • 05 Maximaal motortoerental 7.600 t/min

* Voorlopige, nog niet officieel bevestigde waarden, wijzigingen voorbehouden.

Read more
Twee BMW M2 Competition op het circuit vanuit kikkerperspectief met de nachtelijke grootstad als decor.
Witte BMW M2 Competition driftend op het circuit voor de nachtelijke skyline.

TWEE TURBO’S. ÉÉN DOEL.

De BMW M2 Competition heeft geen finishlijn nodig om eerste te zijn. Met zijn enorme prestatiepotentieel en uitmuntende wendbaarheid laat hij de concurrentie ver achter zich. Dankzij twee in gewicht geoptimaliseerde turbocompressoren reageert de krachtige motor bijzonder direct en met een enorme toerengretigheid – perfect voor snelle sprints en sportieve bochten. De sound van het M sportuitlaatsysteem kan met één druk op de knop aan de desbetreffende rijmodus worden aangepast – krachtig en toonaangevend op elk moment. Daarbij zorgt het op het racecircuit geteste koelingsconcept voor de optimale bedrijfstemperatuur en het M specifieke onderstel voor een precieze handling. Een auto voor iedereen die de race van start tot finish wil domineren.

Twee BMW M2 Competition in deze situatie bij nacht, gezien vanuit de cockpit.
Cockpit en M sportzetels van de BMW M2 Competition, nachtelijke skyline op de achtergrond.

POLE POSITION. ALLEEN MAAR VOORUIT.

Een cockpit als voor de racepiste gebouwd: het M specifieke instrumentendisplay is voluit op de bestuurder gericht, met rode wijzers, centraal geplaatste oliepeilmeter en M2 Competition opschrift. Ook het lederen M stuur is optimaal op topprestaties afgestemd. Met de M1/M2-toetsen kunnen individuele rijprofielen worden geconfigureerd, terwijl de schakelpaddles in combinatie met de M versnellingsbak met dubbele koppeling bliksemsnel schakelen mogelijk maken. De set-up wordt vervolledigd met de als optie verkrijgbare M sportzetels: in leder Dakota Schwarz met verlicht M2 logo maken ze niet alleen een bijzonder sterke indruk, maar bieden ze ook een perfecte steun – M design op de laatste rechte lijn, geïnspireerd door de autosport.

ZO KLINKEN WINNAARS.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid