BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend
i4 M50 Gran Coupé
Shop The Look
Vermogen544 pk (400 kW)
BrandstoftypeElektrisch

THE i4 M50

BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht rijdend

DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE M WAGEN.

Vermogen544 pk (400 kW)
BrandstoftypeElektrisch
THE i4 M50DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE M WAGEN.

  Sportieve prestaties die voor spanning zorgen: de BMW i4 M50 verenigt voor het eerst de innovatiekracht van BMW M met die van BMW i. Uit twee BMW M eDrive-motoren haalt de volledig elektrische aandrijving van de BMW i4 M50 een krachtig vermogen van 400 kW (544 pk)  in de Sport-boost-modus en biedt hij een typische BMW M dynamiek in een tot nu toe ongekende vorm. Dit nieuwe, volledig emissievrije rijplezier krijgt een progressief design – en wordt afgewerkt met een al even sportief-exclusieve als ultramoderne sfeer. Als eerste zuiver elektrische Gran Coupé van BMW M creëert deze buitengewone wagen zijn eigen klasse en overtuigt hij dankzij een groot rijbereik, een luxueus plaatsaanbod en een intelligente verbinding met een opmerkelijke dagelijkse bruikbaarheid.


  BMW i4 M50:
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 22,5–18,0
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): -

  Meer lezen

  DE PRESTATIES VAN DE BMW i4 M50.

  Aandrijving, chassis en prestaties.

  BMW i4 M50.

  Elektrische rijdynamiek vol adrenaline en volledige dagelijkse bruikbaarheid.
  • Twee BMW M eDrive Motoren met BMW xDrive
  • Expressieve Sound powered by BMW M IconicSounds Electric
  • Adaptieve M ophanging, variabel sportstuur en M sportremmen als standaarduitrusting
  • 400 kW (544 pk), 0–100 km/u in 3,9 s
  • Tot 520* km rijbereik (WLTP) en nul lokale CO2-emissies
  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

  BMW i4 M50 – PRODUCTHIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW i4 M50.

  Zet de zintuigen onder spanning: de BMW i4 M50 ontwikkelt met zijn twee BMW M eDrive-motoren een krachtig vermogen van 544 pk (400 kW) in de Sport-boost-modus en creëert met talrijke M specifieke technische kenmerken een volledig nieuwe rijervaring. Die wordt gekenmerkt door een ononderbroken acceleratie van 0 tot 100 km/u in 3,9 seconden, een dynamiek vol adrenaline met de typische precisie van BMW M en een bijzonder emotionele aandrijfsound powered by BMW M IconicSounds Electric. Ze wordt nog aangescherpt door het standaard M aerodynamicapakket en het optionele M Technical Pack. Exclusieve designelementen in Cerium Grey en opvallende M kenmerken van de gesloten M nieren tot de M achterspoiler vervolledigen de dynamische look. In het interieur bepalen het nieuwe op de bestuurder gerichte BMW Curved Display en het slanke instrumentenbord de bijzonder moderne sfeer. Voor sportieve accenten zorgen M highlights zoals M sportzetels voor bestuurder en voorpassagier of het lederen M stuur met contrastnaden in M kleuren.

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht rijdend
  BMW M eDrive BMW i4 M50 G26 2021 ophanging

  BMW M eDrive.

  De BMW i4 M50 is gebaseerd op de BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie. Die omvat naast twee krachtige elektromotoren de hoogspanningsaccu, de vermogenselektronica en de laadtechnologie van de wagen. De beide krachtige BMW M eDrive-motoren aan de voor- en achteras ontwikkelen een indrukwekkend vermogen van 544 pk (400 kW) in de Sport-boost-modus en versnellen de vijfdeurs Gran Coupé naadloos en zonder onderbreking in slechts 3,9 seconden van 0 tot 100 km/u. De specifieke positionering van de hoogspanningsaccu onder de vloer verlaagt het zwaartepunt van de wagen en verhoogt samen met de vrijwel 50:50-aslastverdeling de rijdynamiek. Een buitengewoon rijbereik van maximaal 520* kilometer (WLTP) zorgt ervoor dat ook de dagelijkse bruikbaarheid niet in het gedrang komt.
  BMW M IconicSounds Electric BMW i4 M50 G26 2021 interieur deur met luidspreker

  BMW M IconicSounds Electric.

  BMW M IconicSounds Electric heeft voor de BMW i4 M50 een eigen emotionele klankwereld gecreëerd. Zo ervaart u via het audiosysteem in het interieur een expressief rijgeluid en kunt u met alle zintuigen van het rijplezier genieten. Het kenmerkende geluid wordt via de Driving Experience Control aangepast: krachtig-dynamisch met duidelijke lastfeedback in de modus SPORT, een evenwichtige akoestiek met lichte lastfeedback in de modus COMFORT of volledig geruisloos in de modus ECO PRO.
  Adaptieve M ophanging BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau close-up zijdelingse voorkant

  Adaptieve M ophanging met specifieke set-up.

  De adaptieve M ophanging van de i4 M50 zorgt samen met de Variable Sport Steering en de M sportremmen voor maximale precisie bij het rijden. De specifieke afstelling van alle ophangings- en systeemcomponenten en specifieke maatregelen voor de koetswerkstijfheid garanderen een voor M typische rijervaring op het allerhoogste niveau.
  BMW xDrive BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic achteraanzicht rijdend

  BMW i4 M50 aandrijving.

  De krachtige aandrijving van de i4 M50 garandeert met zijn twee krachtige BMW M eDrive-motoren een extreem spontane krachtontplooiing. De configuratie van de vierwielaandrijving met nadruk op de achterwielen en een emotionele sound onderstrepen het sportieve karakter. Een grote hoogspanningsaccu met een hoog rijbereik zorgt ook op langere afstanden voor rijplezier.
  M sportremmen BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up wiel van bovenaf

  M sportremmen.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau hochglänzend en met M opschrift hebben grotere remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
  M Technical Pack BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic close-up wiel

  M Technical Pack.

  Het M Technical Pack omvat BMW M 19" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 861 M met sportbanden, die ook bij sportief gebruik maximale prestaties garanderen. Bovendien worden de M sportremmen op de vooras verder versterkt door grotere remschijven. Als optie zijn exclusieve BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 868 M met sportbanden beschikbaar.
  M aerodynamicapakket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic Air Curtain close-up

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket met M specifieke voor- en achterschort in koetswerkkleur, designelementen aan de zijdrempels in Schwarz hochglänzend en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en Schwarz hochglänzend straalt pure dynamiek en sportiviteit uit.
  M aerodynamicapakket BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic M spiegelbehuizing close-up

  M Carbon exterieurpakket.

  Het optionele M Carbon exterieurpakket onderstreept het sportieve karakter van de wagen. Zijdelingse luchtgeleidingselementen van het Air Curtain in de voorbumper en buitenspiegelbehuizingen bestaan uit met koolstofvezels versterkte kunststof (CFRP). Het pakket wordt afgerond met zijdelingse bekledingen aan de achterkant en een achterspoiler met een specifieke geometrie. De BMW i4 M50 beschikt bovendien over M spiegelbehuizingen met specifieke geometrie.
  M lichten Shadow Line en BMW Laserlight BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic koplamp close-up

  M lichten Shadow Line en BMW Laserlight.

  De optionele M lichten Shadow Line omvatten een zwarte uitvoering van alle chroomelementen in de koplampen en zorgen zo voor een onmiskenbaar design. Het Adaptive BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtstand met maximaal 550 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
  BMW M 19" lichtmetalen velgen 861 M BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic

  BMW M 19" lichtmetalen velgen 861 M.

  De exclusieve BMW M 19" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 861 M Bicolor Jetblack uni met combinatie van verschillende bandentypes zijn glansgedraaid en hebben een specifieke styling, die speciaal voor de BMW i4 M50 werd ontworpen. De velgmaat vooraan bedraagt 8,5 J x 19 met banden 245/40 R 19. Achteraan is de velgmaat 9 J x 19 met banden 255/40 R 19.
  BMW Live Cockpit Navigation Professional met BMW Curved Display BMW i4 M50 G26 2021 interieur cockpit

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met BMW Curved Display.

  In de BMW i4 M50 wordt u verwelkomd door de nieuwste generatie van de BMW Live Cockpit Navigation Professional. Zo geniet u van de blik op het nieuwe BMW Curved Display met M markering. Dit ultramoderne weergaveconcept omvat de 12,3" grote instrumentenweergave en een 14,9" groot aanraakscherm onder een gemeenschappelijk frameloos glazen oppervlak. Het slanke digitale display is naar de bestuurder toe gebogen en staat voor een bijzonder intuïtieve en ergonomische vorm van de typische oriëntatie op de bestuurder van BMW M.
  Lederen M stuur BMW i4 M50 G26 2021 interieur cockpit

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een versterkte stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met contrastnaden in M kleuren en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.
  M sportzetels BMW i4 M50 G26 2021 interieur cockpit

  M sportzetels.

  De optionele veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met zwart M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
  M decoratieve lijsten in Carbon BMW i4 M50 G26 2021 interieur cockpit

  M decoratieve lijsten in Carbon Fibre.

  De hoogwaardige als optie verkrijgbare M decoratieve lijsten in Carbon Fibre met sierlijsten Perlglanz Chrom passen optimaal bij de M sportzetels met kuipzetelkarakter en verlenen het interieur van de BMW i4 M50 een uiterst moderne en dynamische look.

  DE EMOTIONELE SOUND VAN DE BMW i4 M50 – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

  BMW i4 M50 G26 2021 sound rijmodus SPORT+

  Met BMW M IconicSounds Electric wordt de aandrijfsound in de BMW i4 M50 uiterst emotioneel geënsceneerd, in de stijl van BMW M. Bijzonder krachtig-dynamisch met duidelijke lastfeedback in de modus SPORT, een evenwichtige akoestiek met lichte lastfeedback in de modus COMFORT of met een hoog akoestisch comfort en volledig geruisloos in de modus ECO PRO.

  Meer lezen

  LAADDUUR VAN DE BMW i4 M50.

  Met uw BMW i4 M50 en BMW Charging profiteert u van talrijke formules op maat om thuis, onderweg en op uw werkplek op te laden. En ook van een indrukwekkend laadvermogen, waarmee u 140 km rijbereik kunt bijladen in slechts 10 minuten – of de accu aan openbare High Power Charging-stations van IONITY in slechts 31 minuten weer oplaadt van 10 tot 80 procent.
  BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht met grafiek voor laadduur

  Thuis opladen voor 100 km rijbereik.

  01:36 u – Wallbox (11 kW)

  01:36 u – Flexible Fast Charger (11 kW) aan industrieel stopcontact

  08:07 u – Standaard laadkabel of Flexible Fast Charger (2,3 kW) aan huishoudelijk stopcontact
  Neem contact op met concessiehouder voor laadoplossingen
  BMW i4 M50 eDrive40 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht met grafiek voor laadduur

  Publiek opladen voor 100 km rijbereik.

  00:05 u – High Power Charging-station (max. voertuiglaadvermogen)

  00:21 u – Snellaadstation (50 kW)

  01:36 u – AC-laadstation (max. voertuiglaadvermogen)
  Neem contact op met concessiehouder voor laadoplossingen

  PUBLIEK OPLADEN MET BMW CHARGING: 12 MAANDEN ZONDER VASTE KOSTEN.[1]

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic zijaanzicht aan een openbaar snellaadstation

  De bijgeleverde BMW Charging Card is uw sleutel tot het supraregionale en voortdurend groeiende BMW Charging-netwerk van openbare laadpunten. Met het Active-tarief laadt u in heel Europa op tegen bijzonder aantrekkelijke voorwaarden en de eerste 12 maanden zonder vaste kosten. Met de nieuwe BMW i4 M50 krijgt u bovendien een jaar lang het IONITY Plus-pakket zonder vaste kosten, waarmee u ultrasnel kunt opladen aan een van de vele IONITY High Power Charging-stations.

  LEER DE DIGITAL SERVICES VAN DE BMW i4 M50 IN DE VIDEO KENNEN.

  Maak kennis met de BMW Intelligent Personal Assistant, die op uw stem reageert en met het nieuwe BMW Curved Display nog meer visuele présence krijgt. De innovatieve diensten van Connected Charging helpen u om het rijbereik van uw BMW i4 M50 efficiënt te benutten.

  Meer lezen

  DE BMW i4 M50 WORDT VOOR 100% MET GROENE STROOM GEPRODUCEERD.

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic achteraanzicht rijdend op landweg

  De BMW i4 M50 wordt consequent duurzaam geproduceerd en uitsluitend met behulp van groene stroom. Bovendien worden in de hoogspanningsaccu van de BMW i4 M50 bewust geen zeldzame aardmetalen gebruikt. Het beste is echter dat u met de BMW i4 M50 steeds lokaal emissievrij onderweg bent en op elk moment onbekommerd van de dynamische rijervaring kunt genieten.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW i4 M50.

  Vermogen in kW (pk) bij t/min:

  400 (544)

  Maximumkoppel in Nm:

  795

  Acceleratie 0–100 km/u in s:

  3,9

  Elektrisch rijbereik in km (WLTP):

  473-519

  Maximaal laadvermogen:

  Maximaal laadvermogen: in 10 min tot 140 km bijladen
  (High Power Charging-station)

  BMW i4 G26 technische gegevens schets
  BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

  BMW VELGEN & BANDEN.

  We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.

  BMW M PERFORMANCE PARTS EN ACCESSOIRES VOOR DE BMW i4 M50.

  Ontdek sportieve uitrustingen en praktische accessoires voor de BMW i4 M50.

  De i4 M50 biedt dynamisch rijplezier en een groot aantal sportieve uitrustingen. Met BMW M Performance Parts bezorgt u de BMW i4 M50 een maximaal dynamische uitstraling en legt u aan buiten- en binnenkant echte autosportaccenten. En voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op deze volledige elektrische sportwagen zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.

  M Performance sierrooster vooraan Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance sierrooster vooraan Carbon.

  Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.
  Naar het product
  M Performance achterspoiler Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance achterspoiler Carbon.

  De M Performance achterspoiler Carbon versterkt het hoogwaardige, sportieve design van de wagen en zorgt voor sterk verbeterde aerodynamische waarden.
  Naar het product
  M Performance achterdiffusor Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance achterdiffusor Carbon.

  De M Performance achterdiffusor van carbon maakt zijn verschijning nog moderner – en versterkt de sportieve uitstraling van de wagen.
  Naar het product
  M Performance 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 868 M Bicolor (Night Gold glanzend gefreesd) complete set zomerwielen BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 868 M Bicolor.

  Exclusieve M Performance 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 868 M in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd. Complete set zomerwielen met bandendrukcontrole.
  Naar het product
  M Performance stuur BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance stuur.

  Een stevig handvol argumenten: het stuur met handgrepen van Alcantara ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een sportiever stuurgevoel.
  Naar het product
  M Performance keuzehendel in Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  M Performance keuzehendel in Alcantara.

  De M Performance keuzehendel met Alcantara zorgt voor een goede grip en geeft het interieur een meerwaarde, zowel voor de ogen als voor de vingertoppen.
  Naar het product
  BMW WaterBlade BMW i4 M50 G26 2021

  BMW WaterBlade.

  BMW WaterBlade is een ruitenwisser voor de voorruit met innovatieve wissertechnologie – voor een duidelijk efficiënter reinigingsvermogen.
  Naar het product
  BMW fietsdakdrager BMW i4 M50 G26 2021

  BMW fietsdakdrager.

  De BMW fietsdakdrager is een veilig transportsysteem voor race-, toer- of kinderfietsen en voor mountainbikes tot max. 20 kg.
  Naar het product
  BMW kleerhanger voor Travel & Comfort System BMW i4 M50 G26 2021

  BMW kleerhanger voor Travel & Comfort System.

  De kleerhanger klikt op de basisdrager of op de extra uitrusting “Travel & Comfort” vast en kan ook buiten de wagen gebruikt worden.
  Naar het product
  BMW 18" gegoten velg, dubbelspaak 853 Gunmetal Grey BMW i4 M50 G26 2021

  BMW 18" gegoten velg, dubbelspaak 853 Gunmetal Grey.

  BMW 18" lichtmetalen velg, dubbelspaak 853 in Gunmetal Grey. Compleet winterwiel met bandendrukcontrole, compatibel met sneeuwkettingen, velgmaat 8,5 J x 18.
  Naar het product
  BMW Advanced Car Eye 2 BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Advanced Car Eye 2.

  De uiterst gevoelige full-HD-camera legt bij schokken automatisch de situatie voor en achter de wagen vast.
  Naar het product
  BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Allweather-voetmatten vooraan.

  De BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. Ze zijn in Schwarz met BMW logo uitgevoerd.
  Naar het product
  BMW i4 eDrive40 G26 2021 Mineralweiß driekwart vooraanzicht stilstaand voor water

  BMW i4.

  De sportief-elegante BMW i4 overtuigt als eerste volledig elektrische Gran Coupé met een dynamisch rijgedrag, een royaal ruimtegevoel en exclusief comfort. Met zijn groot rijbereik tot 520 kilometer* (WLTP) en het plaatsaanbod van vijf volwaardige zetels is de vijfdeurs de ideale metgezel voor elk traject.

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW i4 M50.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW i4 M50.

  BMW i4 M50 G26 2021 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart zijaanzicht met vrouw voor huis

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW i4 M50.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW i4 M50.

  BMW servicemedewerker adviseert klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW i4 M50 kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BMW SERENITY VOOR DE BMW i4 M50.

  BMW servicemedewerker begroet klant

  #whateverhappens. Volledig zorgeloos onderweg: dit pakket biedt u 100% transparantie en laat u comfortabel plannen bij de keuze van uw looptijd of kilometerstand.

  • Service voertuigcontrole volgens de BMW voorschriften
  • Service microfilter
  • Service remvloeistof

  Stroomverbruik en CO₂-emissie van de BMW i4 M50.

  BMW i4 M50:
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 22,5–18,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): -

  Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i4 M50 varieert tussen de 20,0 en 18,0 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 414 en 520 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 december 2023.

   

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  Meer lezen

  Stroomverbruik en CO2-emissie van de BMW i4 M50.

  • * Gemeten volgens de WLTP-testcyclus

   ** Marktspecifiek aanbod, geldig voor nieuwe wagens van BMW Partners en concessiehouders in Europa in het BMW Charging-netwerk.

   BMW i4 M50:
   Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 22,5–18,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0

   De officiële gegevens over stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp