Kikvorsperspectief BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic
Brandstofverbruik gecombineerd306 PS, 225 KW, 450 NM
BrandstoftypeBenzine

THE X2

BMW M

DE BMW X2 M35i: ALLE HIGHLIGHTS.

Brandstofverbruik gecombineerd306 PS, 225 KW, 450 NM
BrandstoftypeBenzine
THE X2DE BMW X2 M35i: ALLE HIGHLIGHTS.

Laat zich niet kiezen, maar kiest u uit: de BMW X2 M35i komt extreem atletisch en maximaal sportief voor de dag. Met krachtige proporties en een nog scherper design in vergelijking met het basismodel BMW X2 staat dit lid van de M familie nog zelfbewuster op het asfalt.

  DESIGN VAN DE BMW X2 M35i.

  Topprestaties in topvorm.

  De BMW X2 M35i maakt indruk met een atletische uitstraling, een extreem sportief vermogenspotentieel en een unieke veelzijdigheid. Maak kennis met aantrekkelijke uitrustingen voor het design.
  Dubbele BMW nieren in mesh-design BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic driekwart vooraanzicht

  Dubbele BMW nieren in mesh-design.

  De BMW nieren in mesh-design zijn in Ceriumgrau uitgevoerd en hebben aan de binnenkant een rijkelijk vormgegeven grille. Deze roosterstructuur uit de autosport voegt diepte en waarde toe aan de voorkant en legt in de details hoogwaardige en dynamische accenten.
  M achterspoiler BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic close-up achterkant

  M achterspoiler.

  De M achterspoiler benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht. De neerwaartse kracht die op de achteras wordt uitgeoefend, maakt de wagen nog stabieler.
  M lichtmetalen velgen BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic close-up wiel

  BMW M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 716 M.

  BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 716 M, Jetblack, glansgedraaid, met runflat banden, 8 J x 20, banden 225/45 R 20.
  Buitenspiegelbehuizingen in Ceriumgrau BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic exterieur

  Buitenspiegelbehuizingen in Ceriumgrau.

  De unieke dynamiek van het exterieur wordt bij de BMW X2 M35i onderstreept door specifieke details in Ceriumgrau. Daaronder valt onder andere de omlijsting van de spiegelbehuizingen.
  M sportzetels BMW X2 M35i (F39) interieur

  M sportzetels.

  De sportzetels met hoge zijkussens voor zitvlak en rugleuning bieden bestuurder en passagier optimale steun, ook in sportief genomen bochten. In tegenstelling tot de standaardzetel kunnen ook de helling en diepte van het zitvlak, de dijsteun en de leuningbreedte van de bestuurderszetel afzonderlijk worden ingesteld. Door het specifieke design komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.

  RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X2 M35i.

  Power. Zonder einde.

  Het samenspel van het mechanische M sportdifferentieel op de vooras, de intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive en de krachtige M sportremmen staat voor een superieure wegligging die in deze klasse de maatstaf vormt.
  M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW X2 M35i (F39)

  M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

  Een topatleet die echt rijplezier verschaft: de M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor is bijzonder krachtig omdat hij is uitgerust met specifieke zuigers, een grotere turbocompressor, een geoptimaliseerde inlaatluchtleiding, een krachtig koelpakket en een M uitlaatsysteem met kleppensturing.
  BMW xDrive BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic close-up achterkant

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
  Sportversnellingsbak BMW X2 M35i (F39) interieur

  8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
  M sportophanging BMW X2 M35i (F39)

  M sportophanging.

  De M sportophanging die ongeveer tien millimeter lager ligt, onderscheidt zich door een sportievere afstelling. Naast de kortere draagveren zijn de dempers stugger ingesteld. Dat resulteert in een lager zwaartepunt van de wagen, een directere afstelling van de ophanging, minder rolneiging en meer wagenstabiliteit.
  M sportremmen BMW X2 M35i (F39) Saphirschwarz metallic close-up wiel

  M sportremmen.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.

  DE RIJHULPSYSTEMEN VAN DE BMW X2 M35i.

  Digitale services en intelligente rijhulpsystemen in de BMW X2 M35i.

  In de BMW X2 M35i geniet u dankzij de innovatieve My BMW App van een optimale verbinding tussen smartphone en wagen. Of u nu afspraken maakt en routes uitstippelt en naar het navigatiesysteem verstuurt, of uw huidige positie in real time met anderen wilt delen of, eens op uw bestemming aangekomen, de resterende weg te voet op uw smartphone wilt weergeven. Laat u leiden door een app die uw leven gemakkelijker maakt – het kan met BMW Connected.
  Cockpit met Active Cruise Control met Stop&Go functie BMW X2 M35i (F39) interieur

  Active Cruise Control met Stop&Go functie.

  De Active Cruise Control met Stop&Go functie incl. botswaarschuwing met afremfunctie houdt uw vooraf bepaalde gewenste snelheid en de afstand tot de voorligger aan. De wagen neemt het vertrekken en remmen over en de gekozen afstand wordt ook in langzaam rijdend verkeer en in files tot stilstand aangehouden.
  Lederen stuur BMW X2 M35i (F39) interieur

  Traffic Queue Assistant.

  De Traffic Queue Assistant ontlast u in eentonige verkeerssituaties: met het systeem kunt u bij druk verkeer en bij snelheden tot 60 km/u met de stroom “meedrijven” en zo ontspannen door de file komen. Het houdt automatisch afstand, regelt zelfstandig de snelheid tot stilstand en ondersteunt de stuurbewegingen.
  Driving Assistant Pack Plus BMW X2 M35i (F39) interieur instrumentenbord

  Driving Assistant Pack Plus.

  De uitrusting Driving Assistant Pack Plus biedt u duidelijk meer veiligheid en comfort. Ze omvat de bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function, Lane Departure Warning, High Beam Assist, Speed Limit Info en de Active Cruise Control met Stop&Go functie.
  Head-Up Display BMW X2 M35i (F39) interieur instrumentenbord

  BMW Head-Up Display.

  Het Head-Up Display in kleur projecteert de gegevens die voor de rit relevant zijn in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het verkeersgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
  Navigation Plus BMW X2 M35i (F39) interieur

  Navigation Plus.

  Het navigatiesysteem Plus beschikt over een Head-Up Display, een iDrive Touch Controller, een vast 8,8" Touch Display en een instrumentencombinatie met 5,7" TFT-display met hoge resolutie. Het systeem wordt intuïtief bediend via de iDrive Touch Controller, via directe keuzetoetsen en acht snelkeuzetoetsen, via Voice Control of via het aanraakscherm met interactieve tegels.
  Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i (F39) interieur

  Real Time Traffic Information

  Vakantietijd in de file verspillen? Met Real Time Traffic Information komt u sneller op uw bestemming. De dienst kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De extra functie lokale gevarenwaarschuwing waarschuwt u voor een slechte staat van de weg of ongevallen op uw route.
  Concierge Service BMW X2 M35i (F39) interieur

  Concierge Service.

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij al uw vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt.
  Smartphone-integratie BMW X2 M35i (F39) interieur

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
  Online Entertainment BMW X2 M35i (F39) interieur

  Online Entertainment.

  Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs via de BMW muziekpartner Spotify.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X2 M35i.

  De BMW X2 M35i.

  Vermogen in kW (pk) bij t/min:

  225 (306) / 5000-6250

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

  4,9

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

  7,5 - 8,1

  CO2-emissie gecombineerd in g/km:

  170 - 185

  BMW X2 M35i (F39), Saphirschwarz metallic, technische gegevens

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW X2 M35i.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW X2 M35i.

  BMW X2 M35i (F39), Saphirschwarz metallic, driekwart achteraanzicht rijdend

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW X2 M35i.

  BMW SERVICES.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW X2 M35i.

  Service Inclusive

  Service Inclusive.

  #whateverhappens: volledig zorgeloos elektrisch onderweg: dit pakket biedt u 100% transparantie en laat u comfortabel plannen. U kiest zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar als leasingklant. De diensten:
  • Service voertuigcontrole
  • Service microfilter
  • Service remvloeistof
  Lees meer over Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Lees meer over BMW Teleservices
  BMW hulp bij pech en ongevallen

  BMW hulp bij pech en ongevallen.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Lees meer over BMW hulp bij pech en ongevallen
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW X2 M35i kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • BMW X2 M35i:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,5-8,1
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 170-185

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden zijn op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.