BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 driekwart achteraanzicht

THE X2

BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 driekwart achteraanzicht

BMW X2 M35i: MODELLEN & UITRUSTINGEN

Blaakt van zelfvertrouwen: de BMW X2 M35i zorgt voor kippenvel. Met een grote verscheidenheid aan exclusieve uitrustings- en designhighlights, intelligente hulpsystemen en innovatieve digitale diensten biedt hij alles wat u op de inhaalstrook nodig hebt.

Meer lezen
THE X2BMW X2 M35i: MODELLEN & UITRUSTINGEN

  DESIGN EN RIJDYNAMIEK VAN DE BMW X2 M35i.

  Topprestaties in topvorm.

  De BMW X2 M35i maakt indruk met een atletische uitstraling, een extreem sportief vermogenspotentieel en een unieke veelzijdigheid. Maak kennis met aantrekkelijke uitrustingen voor het design, de aandrijving en de ophanging.
   F39
  M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW X2 M35i SUV 2018 F39

  BMW M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

  De BMW M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.
  BMW xDrive BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 close-up achterkant

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
  Sportversnellingsbak BMW X2 M35i SUV F39 interieur

  8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
  M sportophanging BMW X2 M35i SUV F39

  M sportophanging.

  De M sportophanging die ongeveer tien millimeter lager ligt, onderscheidt zich door een sportievere afstelling. Naast de kortere draagveren zijn de dempers stugger ingesteld. Dat resulteert in een lager zwaartepunt van de wagen, een directere afstelling van de ophanging, minder rolneiging en meer wagenstabiliteit.
  M sportremmen BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 close-up wiel

  M sportremmen.

  De M sportremmen met remzadels met meerdere zuigers in donkerblauw en met M opschrift beschikken over een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
  Dubbele BMW nieren in Ceriumgrau BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 driekwart vooraanzicht

  Dubbele BMW nieren in Ceriumgrau.

  De voorkant van de BMW X2 M35i met de progressief vormgegeven dubbele BMW nieren in Ceriumgrau zorgt voor een uiterlijk met nog meer uitstraling.
  M achterspoiler BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 close-up achterkant

  M achterspoiler.

  De M achterspoiler benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht. De neerwaartse kracht die op de achteras wordt uitgeoefend, maakt de wagen nog stabieler.
  M lichtmetalen velgen BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 close-up wiel

  BMW M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 716 M.

  BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 716 M, Jetblack, glansgedraaid, met runflat banden, 8 J x 20, banden 225/45 R 20.
  Buitenspiegelbehuizingen in Ceriumgrau BMW X2 M35i SUV Saphirschwarz metallic F39 exterieur

  Buitenspiegelbehuizingen in Ceriumgrau.

  De unieke dynamiek van het exterieur wordt bij de BMW X2 M35i onderstreept door specifieke details in Ceriumgrau. Daaronder valt onder andere de omlijsting van de spiegelbehuizingen.
  M sportzetels BMW X2 M35i SUV F39 interieur

  M sportzetels.

  De sportzetels met hoge zijkussens voor zitvlak en rugleuning bieden bestuurder en passagier optimale steun, ook in sportief genomen bochten. In tegenstelling tot de standaardzetel kunnen ook de helling en diepte van het zitvlak, de dijsteun en de leuningbreedte van de bestuurderszetel afzonderlijk worden ingesteld. Door het specifieke design komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.

  DE RIJHULPSYSTEMEN VAN DE BMW X2 M35i.

  Digitale services en intelligente rijhulpsystemen in de BMW X2 M35i.

  In de BMW X2 M35i geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ Services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en wagen. Of u nu afspraken maakt en routes uitstippelt en naar het navigatiesysteem verstuurt, of uw huidige positie in real time met anderen wilt delen of, eens op uw bestemming aangekomen, de resterende weg te voet op uw smartphone wilt weergeven. Laat u leiden door een app die uw leven gemakkelijker maakt – het kan met BMW Connected.

  Driekwart vooraanzicht BMW X2 M35i SUV 2018 F39 Saphirschwarz metallic
  Cockpit met Active Cruise Control met Stop&Go functie BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Active Cruise Control met Stop&Go functie.

  De Active Cruise Control met Stop&Go functie incl. botswaarschuwing met afremfunctie houdt uw vooraf bepaalde gewenste snelheid en de afstand tot de voorligger aan. De wagen neemt het vertrekken en remmen over en de gekozen afstand wordt ook in langzaam rijdend verkeer en in files tot stilstand aangehouden.
  Lederen stuur BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Traffic Queue Assistant.

  De Traffic Queue Assistant ontlast u in eentonige verkeerssituaties: met het systeem kunt u bij druk verkeer en bij snelheden tot 60 km/u met de stroom “meedrijven” en zo ontspannen door de file komen. Het houdt automatisch afstand, regelt zelfstandig de snelheid tot stilstand en ondersteunt de stuurbewegingen.
  Driving Assistant Pack Plus BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur instrumentenbord

  Driving Assistant Pack Plus.

  De uitrusting Driving Assistant Pack Plus biedt u duidelijk meer veiligheid en comfort. Ze omvat de bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function, Lane Departure Warning, High Beam Assist, Speed Limit Info, de cameragebaseerde Cruise Control met Stop&Go functie en de Traffic Queue Assistant.
  Head-Up Display BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur instrumentenbord

  BMW Head-Up Display.

  Het BMW Head-Up Display in kleur projecteert de gegevens die voor de rit relevant zijn in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het verkeersgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, de Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
  Online Entertainment BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Online Entertainment.

  Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs via de BMW muziekpartner Spotify.
  Navigation Plus BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Navigation Plus.

  Het navigatiesysteem Plus beschikt over een BMW Head-Up Display, een iDrive Touch Controller, een vast 8,8" Touch Display en een instrumentencombinatie met 5,7" TFT-display met hoge resolutie. Het systeem wordt intuïtief bediend via de iDrive Touch Controller, via directe keuzetoetsen en acht snelkeuzetoetsen, via Voice Control of via het aanraakscherm met interactieve tegels.
  Real Time Traffic Information RTTI BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Real Time Traffic Information

  Vakantietijd in de file verspillen? Met Real Time Traffic Information komt u sneller op uw bestemming. De dienst kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De extra functie lokale gevarenwaarschuwing waarschuwt u voor een slechte staat van de weg of ongevallen op uw route.
  Concierge Service BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Concierge Service.

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij al uw vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt.
  Apple CarPlay® BMW X2 M35i SUV 2018 F39 interieur

  Apple CarPlay® voorbereiding.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding hebt u draadloos toegang tot telefoon, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Met de spraaktoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • BMW X2 M35i:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,5-8,1
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 170-185

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden zijn op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.