BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

Tot 374 pk (275 kW)

Vermogen

Benzine

Brandstoftype

THE 4

BMW M

DE NIEUWE
BMW M440i
xDRIVE CABRIO

Tot 374 pk (275 kW)

Vermogen

Benzine

Brandstoftype

THE 4DE NIEUWE<br>BMW M440i<br>xDRIVE CABRIO

Daag individuele vrijheid uit: de BMW M440i xDrive Cabrio laat zelfbewust de conventies achter zich. Met een progressieve designtaal en een permanente bereidheid om te presteren daagt de dynamische cabrio uit tot een rijbeleving op een nieuw hartveroverend niveau – want bij de BMW M440i xDrive Cabrio begint onafhankelijkheid al bij het starten van de motor.

Meer lezen

BMW M440i xDrive Cabrio:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–6,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–159

Meer lezen

DE SPORTIEVE FEITEN VAN DE BMW 4 REEKS CABRIO M WAGEN.

Aandrijving, chassis en prestaties.

BMW M440i xDrive Cabrio.

Open sportiviteit en een hoge rijdynamiek gekoppeld aan onbeperkte dagelijkse bruikbaarheid.
 • BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
 • 8-traps sportversnellingsbak Steptronic
 • BMW xDrive
 • 275 kW (374 pk), 500 Nm, 0–100 km/u in 4,9 s
BMW M440i xDrive G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M440i xDRIVE CABRIO – PRODUCTHIGHLIGHTS.

Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M440i xDrive Cabrio.

Vrije radicaal: ontdek hier een exclusieve selectie van sportieve uitrustingsopties voor de BMW M440i xDrive Cabrio. Opvallende M specifieke designkenmerken in Ceriumgrau en comfortabele interieurhighlights maken de vrijheidsdrang van de sportcabrio meteen duidelijk.

BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic driekwart achteraanzicht met model
BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 close-up

BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Superieure kracht, een zijdezachte loop en een fascinerend geluid kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor uit de nieuwe generatie van de BMW EfficientDynamics motorenfamilie. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor toont hij zich bijzonder krachtig en efficiënt.
Adaptieve M ophanging BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 2020 detail achterschort

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
Lederen M stuur Variable Sport Steering met Servotronic BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 cockpit

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 2020 driekwart zijaanzicht

M sportdifferentieel.

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
Sportversnellingsbak Steptronic BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur detail keuzehendel

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
M sportremmen BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 detail lichtmetalen velgen

M sportremmen.

De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau metallic en met M opschrift hebben grotere remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 2020 vooraanzicht verticale dubbele BMW nieren in Ceriumgrau

M nierlijst in Ceriumgrau.

De opvallende verticale dubbele BMW nieren belichamen de verwijzing naar autosportlegendes zoals de BMW 328. De nierlijst in Ceriumgrau verleent de progressieve nieren een bijzondere présence en brengt een nieuwe interpretatie van de BMW traditie.
BMW M440i xDrive Cabrio BMW Individual Frozen Portimao Blau metallic G23 2020 close-up achterkant M aerodynamicapakket

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een tweedelige diffusorinzet in Dark Shadow metallic en Schwarz hochglänzend straalt pure dynamiek en sportiviteit uit. De diffusorinzet van de M440i is volledig in Schwarz hochglänzend uitgevoerd.
BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 848 M Bicolor Jetblack BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 close-up

BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 848 M Bicolor Jetblack.

BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 848 M Bicolor Jetblack met combinatie van verschillende bandentypes, glansgedraaid, vooraan 7,5 J x 18, banden 225/45 R 18, achteraan 8,5 J x 18, banden 255/40 R 18.
M sportzetels BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur close-up

M sportzetels.

De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met zwart M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.
Lederen M stuur BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur close-up

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.

COCKPIT & TECHNOLOGIEËN.

Bedieningsconcept, digitale services en rijhulpsystemen in de BMW M440i xDrive Cabrio.

Overzicht, comfort en veiligheid op het hoogste niveau: talrijke innovatieve technologieën ondersteunen u tijdens het rijden op verschillende manieren. Zo kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet – het sportieve rijplezier in uw BMW M440i xDrive Cabrio.

Cockpit BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur
BMW Live Cockpit Professional BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
BMW Operating System 7 BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur Control Display

BMW Operating System 7.

Het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7 maakt een nog eenvoudigere bediening van de voertuigfuncties mogelijk via bv. Voice Control, aanraakscherm en iDrive Controller – heel intuïtief. Daarvoor werd de functionaliteit van de Controller uitgebreid. Zo kan nu het appsmenu direct geselecteerd worden.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Driving Assistant Pack Professional BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur Control Display

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
Parking Assistant Pack Plus BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur Control Display

Parking Assistant Pack Plus.

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
Smartphone-integratie BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur Control Display

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay® en Android Auto® via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
Digital Key BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 autodeur met smartphone

Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone* – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey
Remote Software Upgrade BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020 interieur Control Display

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van de smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.

BMW 4 REEKS CABRIO.

Vrijheid in haar mooiste vorm: de BMW 4 Reeks Cabrio overtuigt niet alleen met hoge rijdynamiek en een unieke esthetiek, maar ook met zijn sportief-elegante interieur en een technisch hoogstaande stoffen kap.

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Koppel staat voor witte BMW X in hal BMW Financial Services

Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw BMW M440i xDrive Cabrio.

BMW BROCHURES APP.

BMW Brochures App op de smartphone

Beleef de wereld van BMW interactief op uw smartphone of tablet. De BMW Brochures App omvat de digitale brochures van alle huidige BMW modellen. Geniet van gedetailleerde productinformatie, schitterende foto’s, spectaculaire video’s en fascinerende achtergrondverhalen over de BMW van uw wensen. Natuurlijk vindt u er ook details over design, uitrustingen, services en technologieën van de nieuwe BMW M440i xDrive Cabrio.

ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW M440i xDRIVE CABRIO.

WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW M440i xDrive Cabrio kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW M440i xDRIVE CABRIO.*

Ontdek de extra uitrustingen en praktische accessoires voor de BMW 4 Reeks Cabrio M wagen.

De BMW M440i xDrive Cabrio biedt dynamisch rijplezier en een groot aantal sportieve uitrustingen. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op deze buitengewone sportcabrio zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn. *De afbeeldingen dienen als voorbeeld en tonen de BMW 430i Cabrio.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic driekwart achteraanzicht met BMW Pro 2.0 fietsdrager
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW Advanced Car Eye 2.0.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 bestaat uit een uiterst gevoelige full-HD-camera die ook wanneer de wagen geparkeerd staat, de omgeving voor en achter de wagen in het oog houdt. Bij schokken en abnormale bewegingen buiten de wagen slaat de camera automatisch de situatie op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
Naar het product
BMW Pro 2.0 fietsdrager BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 originele BMW accessoires

BMW Pro 2.0 fietsdrager

De BMW Pro 2.0 fietsdrager is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. Hij is bijzonder eenvoudig te gebruiken en kan twee fietsen/e-bikes transporteren (kan tot drie fietsen worden uitgebreid). Bovendien is hij voorzien van een kantelfunctie zodat u altijd gemakkelijk in de kofferruimte kunt.
Naar het product
M Performance 18" lichtmetalen velg, dubbelspaak 796 M Jet Black matt BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

M Performance 18" lichtmetalen velg, dubbelspaak 796 M Jet Black matt, complete set zomerwielen.

De hoogwaardige M Performance 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 796 M zijn uitgevoerd in Jet Black matt met een M logo in kleur. Complete zomerwielset met bandendrukcontrole en runflat banden; 7,5 J x 18 velgen met 225/45 R 18 95Y RSC banden vooraan en 8,5 J x 18 velgen met 255/40 R 18 99Y RSC banden achteraan.
Naar het product
BMW vormmat voor de bagageruimte BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW vormmat voor de bagageruimte.

De slipvaste, waterafstotende en stevige BMW vormmat voor de bagageruimte met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. Uitgevoerd in Schwarz en met een hoogwaardige beugel in roestvrij staal past de vormmat perfect in het interieur van de bagageruimte.
Naar het product
BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW Allweather-voetmatten vooraan.

De slijtvaste BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een beugel in roestvrij staal.
Naar het product
BMW LED-deurprojectoren BMW M440i xDrive Cabrio G23 2020

BMW LED-deurprojectoren.

De nieuwe BMW LED-deurprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en langere levensduur maken van het in- en uitstappen een unieke belevenis. Ze worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en verlichten het instapbereik perfect op individuele wijze, doordat ze een motief op de grond naast de wagen projecteren. Via verwisselbare dia’s kan de bestuurder het geprojecteerde motief zelf bepalen en kan hij kiezen tussen het BMW logo en het BMW M logo.
Naar het product

BMW SERVICES VOOR DE BMW M440i xDRIVE CABRIO.

Servicepakketten en serviceaanbiedingen voor de BMW 4 Reeks Cabrio M wagen.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd klaar voor u en uw BMW M440i xDrive Cabrio. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW M440i xDrive Cabrio automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier in uw BMW M440i xDrive Cabrio. Met BMW Serenity is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen voor de service, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
BMW Teleservices vrouw met smartphone aan BMW deur

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW M440i xDrive Cabrio uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw BMW M440i xDrive Cabrio online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
BMW Road Assist 24/7

BMW Road Assist 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW M440i xDrive Cabrio.

BMW M440i xDrive Cabrio:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–6,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–159


De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.


Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).


De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

Meer lezen

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW M440i xDrive Cabrio.

 • BMW M440i xDrive Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–6,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–159

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.