Het design en het concept van de eerste BMW M2 Coupé gaan terug tot de historische wortels van BMW M GmbH. Dit model combineert het grote prestatievermogen en de klassieke achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een moderne M wagen. De karakteristieke voor- en achterschort optimaliseren de luchtdoorvoer en de aerodynamica. De sportief afgestelde ophanging en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor maken adembenemende prestaties mogelijk.


Stilstaand al is de BMW M4 Coupé de belichaming van al wat een M wagen onderscheidt: krachtige dynamiek, sportieve soepelheid en fascinerend autosport-DNA. Met de 431 pk krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic en met precisie-instrumenten zoals de M Servotronic, het actieve M differentieel en de adaptieve M ophanging, is hij klaar om in het strijdperk te treden. Zijn tegenstander: de grenzen van de fysica. Zijn troef: rijkenmerken die een tot nu toe onvoorstelbare eenheid tussen mens en machine in het leven roepen.


Open voor maximale intensiteit: dankzij een 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en innovaties uit de autosport legt de BMW M4 Cabrio de meest directe verbinding tussen adrenalineopwekkende topprestaties en onbeperkt rijplezier. Terwijl de M krachtbron dankzij de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling zijn stuwkracht zonder onderbreking tot de limiet opdrijft, maken het actieve M differentieel, de adaptieve M ophanging en de M Servotronic de nauwkeurigste rijmanoeuvres mogelijk. Een ervaring die ongeëvenaard blijft, en niet alleen wanneer de hardtop geopend is. En die de M fascinatie voor het rijden tot nieuwe hoogten katapulteert.


Opwindend elegant vormgegeven. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 met M xDrive is een statement van ultieme ingenieurskunst en innovatieve rij-intelligentie. Voor tot nog toe onvermoede rijdynamische dimensies tot tegen de limiet aan.

Het opmerkelijke vermogen, een speciale set-up voor de ophanging, die ook alle belangrijke regelsystemen omvat, en typische accenten in Schwarz hochglänzend – met deze kwaliteiten heeft de BMW M5 Competition maar één doel: maximale afstand tot de concurrentie.

De BMW M550i xDrive en BMW M550d xDrive maken indruk door hun sportiviteit, comfort en reële dagelijkse bruikbaarheid. Met zijn 340 kW (462 pk) biedt de BMW M550i een stevige dosis dynamisch rijplezier. De BMW M550d overtuigt met 294 kW (400 pk), 760 Nm en een bijzonder hoge efficiëntie. Perfect afgestemde componenten zoals de intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive en de adaptieve M ophanging Professional zorgen hierbij voor een optimale rijstabiliteit en wendbaarheid.


De BMW X3 M wagens combineren de zin voor avontuur van een BMW X3 met de sportief-exclusieve ambities van BMW M. De BMW X3 M beschikt over uitgesproken motorsportgenen en biedt rijdynamiek op het hoogste niveau – nogmaals versterkt in de BMW X3 M Competition, die met een maximaal vermogen en opperste exclusiviteit indruk maakt op alle wegen en racecircuits. BMW X3 M40i en BMW X3 M40d overtuigen met een bijzonder evenwichtig samenspel van performance, comfort en efficiëntie.


De BMW X3 M Competition is uitgerust met een uiterst krachtige high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. Met 375 kW (510 pk) en een koppel van 600 Nm doet hij de wagen in amper 4,1 adembenemende seconden van 0 tot 100 km/u accelereren. Voor maximale rijdynamiek en wendbaarheid zorgt daarbij het samenspel van M xDrive, het actieve M differentieel, de M specifieke ophanging, de M Servotronic stuurinrichting en de 8-traps M versnellingsbak Steptronic.


De BMW X3 M is uitgerust met een high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor, die maar liefst 353 kW (480 pk) levert. Zijn krachtig koppel van 600 Nm zorgt voor snelle acceleraties van 0 tot 100 km/u in 4,2 seconden. Uitgerust met M xDrive en het actieve M differentieel, de M specifieke ophanging, de M Servotronic stuurinrichting en de 8-traps M versnellingsbak Steptronic biedt de BMW X3 M rijdynamiek op het hoogste niveau.


De BMW X3 M40i wordt aangedreven door een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De motor levert 260 kW (354 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm. De samenwerking van de actieve M ophanging, Variable Sport Steering, standaard M sportremmen, BMW xDrive en de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic optimaliseert de dwars- en langsdynamische eigenschappen en staat garant voor intensief rijplezier.


Het hart van de BMW X3 M40d is een M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met twee TwinScroll-turbocompressoren en Common Rail directe injectie. De motor levert 240 kW (326 pk) en een indrukwekkend koppel van 680 Nm. Voor optimale rijdynamische resultaten zorgt de combinatie van adaptieve M ophanging, Variable Sport Steering, standaard M sportremmen, BMW xDrive en de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic.


De BMW X4 M wagens zijn sterke karakters. Ze combineren het atletische karakter van een M wagen met het expressieve temperament van een BMW X4. Het resultaat: vier emotionele sportwagens voor een hoge mate aan passie en adrenaline. De BMW X4 M beschikt over uitgesproken motorsportgenen en biedt rijdynamiek op het hoogste niveau – nogmaals versterkt in de BMW X4 M Competition, die met een maximaal vermogen en opperste exclusiviteit indruk maakt op alle wegen en racecircuits. BMW X4 M40i en BMW X4 M40d overtuigen met een bijzonder evenwichtig samenspel van performance, comfort en efficiëntie.


De BMW X4 M Competition is uitgerust met een uiterst krachtige high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De hoogtoerentalmotor levert 375 kW (510 pk) en doet de wagen met een koppel van 600 Nm in slechts 4,1 seconden van 0 tot 100 km/u accelereren. Het perfecte samenspel van M xDrive en het actieve M differentieel, de M specifieke ophanging, de M Servotronic stuurinrichting en de 8-traps M versnellingsbak Steptronic staat hierbij garant voor maximale rijdynamiek en wendbaarheid.


De BMW X4 M is uitgerust met een high-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor, die maar liefst 353 kW (480 pk) levert. Zijn krachtig koppel van 600 Nm zorgt voor snelle acceleraties tot 100 km/u in 4,2 seconden. Uitgerust met M xDrive, het actieve M differentieel, de M specifieke ophanging, de M Servotronic stuurinrichting en de 8-traps M versnellingsbak Steptronic biedt de BMW X4 M rijdynamiek op het hoogste niveau.


De BMW X4 M40i wordt aangedreven door een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor. De motor levert 260 kW (354 pk) en een maximumkoppel van 500 Nm. De samenwerking van de actieve M ophanging, Variable Sport Steering, standaard M sportremmen, BMW xDrive en de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic optimaliseert de dwars- en langsdynamische eigenschappen en staat garant voor intensief rijplezier.


Het hart van de BMW X4 M40d is een M TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor met twee TwinScroll-turbocompressoren en Common Rail directe injectie. De motor levert 240 kW (326 pk) en een indrukwekkend koppel van 680 Nm. Voor optimale rijdynamische resultaten zorgt de combinatie van adaptieve M ophanging, Variable Sport Steering, standaard M sportremmen, BMW xDrive en de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic.


Of u een M model als nieuwe wagen of als tweedehandswagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de huidige BMW M modellen en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more