Het design en de opzet van de eerste BMW M2 Coupé zijn tot de historische wortels van BMW M GmbH terug te voeren. Hij combineert het hoge prestatievermogen en de klassieke achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een moderne M wagen. Karakteristieke voor- en achterschorten optimaliseren de luchtdoorvoer en de aerodynamica. De sportief afgestelde ophanging en een krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor leveren adembenemende prestaties.


De BMW M3 Berline: een 4-deurs high-performancesportwagen. De volledig nieuw ontwikkelde en 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich bij elk toerental door zijn spontane prestatievermogen. Innovaties uit de autosport, zoals het actieve M differentieel, de adaptieve M ophanging, de M Servotronic of de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic, verleggen eens te meer de grenzen. De cockpit geeft blijk van een perfecte ergonomie. De nieuwe M kuipzetels bieden een goede zijsteun en vormen een perfecte verbinding met de wagen. Alles is op één punt georiënteerd: de bestuurder.


Met zijn lage gewicht van minder dan 1.500 kilogram volgens DIN – een record – maakt de BMW M4 Coupé zijn ambitie duidelijk: het onmogelijke mogelijk maken. Met de volledig nieuwe en 431 pk krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic en met precisie-instrumenten zoals de M Servotronic , het actieve M differentieel en de adaptieve M ophanging is hij klaar om in het strijdperk te treden. Zijn tegenstander: de grenzen van de fysica. Zijn troef: rijkenmerken die een tot nu toe onvoorstelbare eenheid tussen mens en machine in het leven roepen.


Open voor maximale intensiteit: dankzij een 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en innovaties uit de autosport legt de BMW M4 Cabrio de meest directe verbinding tussen adrenalineopwekkende topprestaties en onbeperkt rijplezier. Terwijl de M krachtbron dankzij de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling zijn stuwkracht zonder onderbreking tot de limiet opdrijft, maken het actieve M differentieel, de adaptieve M ophanging en de M Servotronic de nauwkeurigste rijmanoeuvres mogelijk. Een ervaring die ongeëvenaard blijft, en niet alleen wanneer de hardtop geopend is En die de M fascinatie voor het rijden tot nieuwe hoogten katapulteert.


Met de BMW M5 laat u overal een superieure indruk na. Het silhouet van een klassieke berline versmelt met dat van een supersportwagen. De M achterspoiler en de twee dubbele eindpijpen vormen een geslaagde afsluiter. Met de kracht van twee turbocompressoren drijft de BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor de BMW M5 Berline onvermoeibaar aan. Innovatieve technologieën zoals BMW EfficientDynamics houden het verbruik zo laag mogelijk.


Hoe kunt u passie uitdrukken? U kunt het met cijfers proberen. Maar 560 pk en 4,2 seconden van 0 tot 100 km/u geven maar een fractie weer van wat de fascinatie van de BMW M6 Coupé uitmaakt. Nog veel meer blijkt de bezieling van de ingenieurs van BMW M bij de aanblik van het aerodynamisch geoptimaliseerde koetswerk. Met zijn krachtige présence laat het meteen zien hoeveel autosport-DNA in deze sportwagen zit. Dat komt ook in de cockpit tot uiting. Die is als optie van exclusieve materialen uit de BMW Individual Collection vervaardigd en straalt tot in het kleinste detail sportiviteit uit. Zo staat de BMW M6 Coupé aan de top van indrukwekkende ingenieurskunst. Ook met de soepele M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. Het kloppende hart wordt met technologieën zoals het actieve M differentieel en het uiterst precieze M chassis een perfect gecoördineerde eenheid. En met het als optie verkrijgbare Competition Pack snuift u in de BMW M6 Coupé nog meer de sfeer van het circuit op. Het tot 575 pk opgevoerde vermogen en een in vele details geoptimaliseerde rijdynamiek dagen meer dan ooit uit om de grenzen af te tasten.


Indrukwekkend in elk detail, overweldigend als totaalwerk: de BMW M6 Gran Coupé is veel meer dan een perfect gecoördineerde combinatie van high-performance-technologieën. Veeleer vertegenwoordigt hij de ervaring en de ambachtskunst van de ingenieurs van BMW M. Met een al even temperamentvol als onverstoorbaar karakter, dat u zelf moet ervaren. Het liefst op een van de vijf perfect gecontourde zitplaatsen – als optie omgeven door de fijnste materialen van de BMW Individual Collection. De diepe grom uit de kenmerkende dubbele eindpijpen verraadt de enorme kracht van de 560 pk sterke M TwinPower Turbo V8-benzinemotor. Dankzij de symbiose van technologieën zoals de M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic en de als optie verkrijgbare M carbon-keramische remmen wordt de BMW M6 Gran Coupé een meeslepende kennismaking met de M filosofie. En zelfs deze ervaring kan nog intenser worden beleefd: het extra verkrijgbare Competition Pack verhoogt de prestaties en de hartslag van de piloot in de cockpit van het karaktervol gevormde koetswerk.


De mooiste dromen droomt u met open ogen – en met open kap. Zoals in de BMW M6 Cabrio: hier laat de onmiskenbare stempel van BMW M GmbH de perfecte symbiose van adembenemende prestaties en een luxueuze cabrio ontstaan. In 19 seconden onthult de kap een op maat vervaardigde cockpit van de meest uitgelezen materialen uit de BMW Individual Collection.


Met een volle sound ontwaken de 560 pk’s van de M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor. Een opwindend superieure krachtbron, die de spurt tot 100 km/u in 4,3 seconden aflegt. Om zijn kracht steeds precies op het asfalt over te brengen, is de BMW M6 Cabrio voor ultieme vinnigheid met het actieve M differentieel, snelheidsafhankelijke M Servotronic stuurinrichting en de M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic uitgerust. En dankzij de als optie verkrijgbare M carbon-keramische remmen staat de BMW M6 Cabrio in een oogwenk stil. Het ideale moment om het krachtig gevormde exterieurdesign van deze cabrio in alle rust in zich op te nemen.


De BMW X5 M combineert het temperament van een typische M wagen met de hoge functionaliteit van een X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, de 8-traps M versnellingsbak Steptronic en M specifieke xDrive maken extreem rijplezier mogelijk. Een indrukwekkende verschijning wordt gegarandeerd door dynamisch gevormde voor- en achterschorten en standaard lichtmetalen velgen van 20". In het ruime interieur is het Sports Utility Vehicle uitgerust met edele materialen, sportief gevormde zetels met verhoogde zitpositie en typische M designkenmerken. De BMW X5 M combineert het beste uit twee werelden: schitterende prestaties en dito wegligging, en tegelijk comfortabel en dagelijks bruikbaar.


De BMW X6 M verenigt de kracht van een sportwagen met de flexibiliteit van een X model. Een temperamentvolle M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, de 8-traps M versnellingsbak Steptronic en M specifieke xDrive staan garant voor extreem rijplezier. Standaard lichtmetalen velgen van 20" of als optie van 21" en krachtig gevormde voor- en achterschorten zorgen voor een imposante verschijning. In het ruime interieur overtuigt de Sports Activity Coupé met edele materialen, sportief gevormde zetels met verhoogde zitpositie en vele visuele details in het unieke M design. Een high-performance-wagen – met een spectaculair acceleratievermogen en dito wegligging, comfortabel en vrij van alle beperkingen.


Of u een M als tweedehandswagen of als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de huidige M modellen en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit. Exclusieve informatie over de M modellen vindt u in de M Power World. Dat is het trefpunt voor iedereen die zich door één passie verbonden weet: de fascinatie voor de krachtigste letter ter wereld.