Design en concept van de nieuwe BMW M2 Competition knopen aan bij de rijke historie van BMW M GmbH. Dit nieuwe M model combineert een verbluffend prestatiepotentieel en de traditionele achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een state-of-the-art M model. De karakteristieke voor- en achterbumper optimaliseren de luchttoevoer en de aerodynamica. Het sportief afgestemde onderstel en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor zorgen voor adembenemende performance.


De BMW M3 Sedan: een vierdeurs sportwagen. De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert bij elk toerental fascinerende prestaties. Uit de racesport afkomstige innovaties zoals het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel, M Servotronic of de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic verleggen het grensbereik. In de cockpit heerst perfecte ergonomie: de M stoelen bieden met hun kuipachtige karakter veel zijdelingse steun en vormen een perfecte verbinding met de auto. Alles is gericht op één ding: de bestuurder. De atletische ambities van de BMW M3 Sedan zijn ook aan de buitenzijde direct te herkennen, bijvoorbeeld aan markante designelementen zoals de nierengrille met zwart gelakte, dubbel uitgevoerde spijlen met M embleem, het zwarte carbondak en de dynamische LED-achterlichten in L-vorm. De hele auto ademt compromisloze sportiviteit.


Stilstaand al is de BMW M4 Coupé de belichaming van al wat een M wagen onderscheidt: krachtige dynamiek, sportieve soepelheid en fascinerend autosport-DNA. Met de 431 pk krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic en met precisie-instrumenten zoals de M Servotronic, het actieve M differentieel en de adaptieve M ophanging is hij klaar om in het strijdperk te treden. Zijn tegenstander: de grenzen van de fysica. Zijn troef: rijkenmerken die een tot nu toe onvoorstelbare eenheid tussen mens en machine in het leven roepen.


Open voor maximale intensiteit: dankzij een 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en innovaties uit de autosport legt de BMW M4 Cabrio de meest directe verbinding tussen adrenalineopwekkende topprestaties en onbeperkt rijplezier. Terwijl de M krachtbron dankzij de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling zijn stuwkracht zonder onderbreking tot de limiet opdrijft, maken het actieve M differentieel, de adaptieve M ophanging en de M Servotronic de nauwkeurigste rijmanoeuvres mogelijk. Een ervaring die ongeëvenaard blijft, en niet alleen wanneer de hardtop geopend is. En die de M fascinatie voor het rijden tot nieuwe hoogten katapulteert.


Opwindend en elegant gevormd. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van vooruitstrevende techniek en innovatieve rij-intelligentie. Voor het ontdekken van verborgen rijdynamische dimensies, tot in het grensbereik.


Met topprestaties op maat tot de vrij programmeerbare M Drive auto-instellingen belichaamt de BMW M6 Coupé de meest atletische vorm van luxueuze elegantie. Een fascinerende high-performancewagen die met een indrukwekkende dynamiek, zijn extravagante verschijning, superieure techniek en indrukwekkende zuinigheid de nieuwe maatstaf vormt. Typisch BMW M GmbH: alle details van deze nieuwe generatie zijn compromisloos op topprestaties gericht, alle functies consequent op de bestuurder afgestemd.


Met de BMW M6 Gran Coupé zijn de ontwerpers en ingenieurs van BMW M erin geslaagd om atletisch design, technologie uit de autosport en luxueuze uitrustingen te laten versmelten. Deze auto volgt geen regels, maar zet geheel eigen maatstaven met kracht en elegantie.


Van het racecircuit tot topprestaties onder de blote hemel: de nieuwe generatie van de BMW M6 Cabrio maakt indruk met een nog atletischere vormtaal, uitmuntende dynamiek en progressieve elegantie met een klassieke sportcabriokap. De M TwinPower Turbo V8-benzinemotor reageert al bij licht aantikken van het gaspedaal met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht.


De BMW X5 M combineert het temperament van een volbloed M model met de hoge functionaliteit van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, de 8-traps M Steptronic transmissie en de M specifieke xDrive staan garant voor bijzonder intens rijplezier. Standaard 20-inch lichtmetalen M wielen en de zeer dynamisch vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkende uitstraling – altijd en overal. Het royale interieur van de BMW X5 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. De BMW X5 M verenigt het beste van twee werelden: uitmuntend in performance en handling, met functionele en praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik.


De BMW X6 M verenigt de kracht van een sportwagen met de flexibiliteit van een X-model. Een temperamentvolle M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, de 8-traps M versnellingsbak Steptronic en M specifieke xDrive staan garant voor extreem rijplezier. Standaard lichtmetalen velgen van 20" of als optie van 21" en de krachtig gevormde voor- en achterschort zorgen voor een imposante verschijning. In het ruime interieur overtuigt de Sports Activity Coupé met edele materialen, sportief gevormde zetels met verhoogde zitpositie en vele visuele details in het unieke M design. Een high-performance-wagen – met een spectaculair acceleratievermogen en dito wegligging, comfortabel en vrij van alle beperkingen.


Of u een M model als nieuwe wagen of als tweedehandswagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de huidige BMW M modellen en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.