Het design en het concept van de nieuwe BMW M2 Competition gaan terug tot de historische wortels van BMW M GmbH. Dit model combineert het grote prestatievermogen en de klassieke achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een moderne M wagen. De karakteristieke voor- en achterschort optimaliseert de luchtdoorvoer en de aerodynamica. De sportief afgestelde ophanging en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor maken adembenemende prestaties mogelijk.

 

De BMW M3 Berline: een 4-deurs high-performancesportwagen. De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert een spontane krachtontplooiing bij elk toerental. Innovaties uit de autosport, zoals het actieve M differentieel, de adaptieve M ophanging, de M Servotronic of de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic, verleggen eens te meer de grenzen. De cockpit geeft blijk van een perfecte ergonomie. De M kuipzetels bieden een goede zijsteun en vormen een perfecte verbinding met de wagen. Alles is op hetzelfde punt georiënteerd: de bestuurder. De sportieve ambities van de BMW M3 Berline worden aan de buitenkant doorgetrokken. Opvallende designelementen zoals de zwartgelakte nieren met dubbele spijlen en M embleem, het zwarte carbondak en de dynamische LED-achterlichten in L-vorm stralen compromisloze sportiviteit uit.

 

Stilstaand al is de BMW M4 Coupé de belichaming van al wat een M wagen onderscheidt: krachtige dynamiek, sportieve soepelheid en fascinerend autosport-DNA. Met de 431 pk krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic en met precisie-instrumenten zoals de M Servotronic, het actieve M differentieel en de adaptieve M ophanging is hij klaar om in het strijdperk te treden. Zijn tegenstander: de grenzen van de fysica. Zijn troef: rijkenmerken die een tot nu toe onvoorstelbare eenheid tussen mens en machine in het leven roepen.

 

Open voor maximale intensiteit: dankzij een 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en innovaties uit de autosport legt de BMW M4 Cabrio de meest directe verbinding tussen adrenalineopwekkende topprestaties en onbeperkt rijplezier. Terwijl de M krachtbron dankzij de 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling zijn stuwkracht zonder onderbreking tot de limiet opdrijft, maken het actieve M differentieel, de adaptieve M ophanging en de M Servotronic de nauwkeurigste rijmanoeuvres mogelijk. Een ervaring die ongeëvenaard blijft, en niet alleen wanneer de hardtop geopend is. En die de M fascinatie voor het rijden tot nieuwe hoogten katapulteert.

 

Opwindend elegant vormgegeven. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van ultieme ingenieurskunst en innovatieve rij-intelligentie. Voor onvermoede rijdynamische dimensies tot tegen de limiet aan.
Het opmerkelijke vermogen, een speciale set-up voor de ophanging, die ook alle belangrijke regelsystemen omvat, en typische accenten in Schwarz hochglänzend – met deze kwaliteiten heeft de BMW M5 Competition maar één doel: maximale afstand tot de concurrentie.


Met topprestaties op maat tot de vrij programmeerbare M Drive auto-instellingen belichaamt de BMW M6 Coupé de meest atletische vorm van luxueuze elegantie. Een fascinerende high-performancewagen die met een indrukwekkende dynamiek, zijn extravagante verschijning, superieure techniek en indrukwekkende zuinigheid de nieuwe maatstaf vormt. Typisch BMW M GmbH: alle details van deze nieuwe generatie zijn compromisloos op topprestaties gericht, alle functies consequent op de bestuurder afgestemd.

 

Met de BMW M6 Gran Coupé zijn de ontwerpers en ingenieurs van BMW M erin geslaagd om een atletisch design, technologieën uit de autosport en luxueuze uitrustingen te verbinden. Deze wagen volgt geen regels, maar stelt met kracht en verfijning zijn eigen normen.

 

Van op de racepiste tot topprestaties onder de open hemel: de nieuwe generatie van de BMW M6 Cabrio imponeert met een nog sportievere vormentaal, een schitterende dynamiek en vooruitstrevende elegantie met klassieke sportkap. De M TwinPower Turbo V8 benzinemotor beantwoordt een lichte druk op het gaspedaal al met een geweldige stuwkracht en een superieure trekkracht.

 

De BMW X5 M combineert het temperament van een typische M wagen met de hoge functionaliteit van een X-model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo V8-benzinemotor, de 8-traps M versnellingsbak Steptronic en M specifieke xDrive maken extreem rijplezier mogelijk. Een indrukwekkende verschijning wordt gegarandeerd door de dynamisch gevormde voor- en achterschort en standaard lichtmetalen velgen van 20". In het ruime interieur is het Sports Utility Vehicle uitgerust met edele materialen, sportief gevormde zetels met verhoogde zitpositie en typische M designkenmerken. De BMW X5 M combineert het beste uit twee werelden: schitterende prestaties en dito wegligging, en tegelijk comfortabel en dagelijks bruikbaar.

 

De BMW X6 M verenigt de kracht van een sportwagen met de flexibiliteit van een X-model. Een temperamentvolle M TwinPower Turbo V8-benzinemotor, de 8-traps M versnellingsbak Steptronic en M specifieke xDrive staan garant voor extreem rijplezier. Standaard lichtmetalen velgen van 20" of als optie van 21" en de krachtig gevormde voor- en achterschort zorgen voor een imposante verschijning. In het ruime interieur overtuigt de Sports Activity Coupé met edele materialen, sportief gevormde zetels met verhoogde zitpositie en vele visuele details in het unieke M design. Een high-performance-wagen – met een spectaculair acceleratievermogen en dito wegligging, comfortabel en vrij van alle beperkingen.

 

Of u een M model als nieuwe wagen of als tweedehandswagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de huidige BMW M modellen en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more