BMW iX2 xDrive30

SHOP THE LOOK

BMW iX2 xDrive30

Price

THE

iX2

BMW i

DE BMW iX2. 100% ELEKTRISCH.

‏‏‎ ‎

De BMW iX2 vanaf 450€/maand

excl. BTW, huur voor professionelen.*

BMW iX2 xDrive30[1]: Verbruik elektrisch, gemiddeld WLTP in kWh/100 km: 17,7-16,3; elektrische rijbereik WLTP in km: 417-449

 

[1] Het rijbereik is afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorafgaande temperatuurregeling.

 

 

RIJPLEZIER.

De BMW iX2 combineert volledig elektrisch rijplezier met veel ruimte en een opvallend, modern design. Sportief en krachtig van buiten, elegant van binnen - in de BMW iX2 bereikt u dankzij zijn grote rijbereik uw dagelijkse bestemmingen, maar met het typerende BMW comfort. Ontdek alle modelvarianten van de BMW iX2, zijn uitrustingsopties en technische gegevens en een breed scala aan leasing- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

VARIANTEN.

   BMW iX2 xDrive30
   BMW iX2 xDrive30

   Vermogen[2]

   230 kW (313 pk)

   0-100 km/u

   5,6 s

   Vmax

   180 km/u

   Rijbereik (tot)

   449 km

   BMW iX2 xDrive30[1]: Verbruik elektrisch, gemiddeld WLTP in kWh/100 km: 17,7-16,3; elektrische rijbereik WLTP in km: 417-449

    

   [1] De rijbereik is afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorafgaande temperatuurregeling.

    

   [2] Elektrische aandrijving tot 225 kW, bij tijdelijke vermogensverhoging < 10 seconden tot 230 kW
    

    

   BMW iX2 in Dragonfire Red geparkeerd voor een landhuis bij zonnig weer

   KRACHTIG DESIGN. KLEINE VOETAFDRUK.

   De volledig elektrische BMW iX2 xDrive30 zorgt met zijn SUV-Coupé-silhouet en de BMW Iconic Glow voor een markante uitstraling. Hij combineert de flexibiliteit en ruimtelijkheid van de BMW X modellen met een innovatieve, volledig elektrische aandrijving uit de BMW i modellen. Met een elektrische rijbereik tot 449 km (WLTP)[1] en een acceleratie van 5,6 seconden (0-100km/u) bent u in het dagelijks verkeer ook voor langere afstanden optimaal uitgerust.

   UW BMW iX2.

    InfoI content placeholder

    UW BMW iX2 SAMENSTELLEN.

    BMW iX2 xDrive30
    BMW iX2 xDrive30
    BMW iX2 xDrive30

    BMW iX2 xDrive30

    BMW iX2 xDrive30

    BMW iX2 xDrive30

    EXTERIEURDESIGN

    KRACHTIGE UITSTRALING.

    OOK IN HET DONKER: ONMISKENBAAR.

    Vooral in het donker wordt de BMW Iconic Glow een blikvanger, zowel bij stilstand als tijdens het rijden: wit licht accentueert zijn markante contouren. Innovatieve LED-vezeltechnologie maakt sensationele verlichtingseffecten mogelijk die tijdens het rijden en bij het ontgrendelen en vergrendelen van uw voertuig zichtbaar worden.

    INTERIEURDESIGN

    COMPROMISLOOS DESIGN.

    BIJNA ALS ONDER DE OPEN HEMEL ZITTEN.

    Met het panoramisch doorschijnend dak ziet het interieur er nog groter uit. Er komt meer licht binnen en op elke zitplaats geniet u van de naar boven open sfeer.

    TECHNOLOGIEËN

    INNOVATIEF ENTERTAINMENT.

    GAMEN TIJDENS HET LADEN.

    Tijdens het laden kan u met de AirConsole gamen, alleen of met meerdere spelers. Kraak uw eigen highscore op het BMW Curved Display tijdens het laden of wanneer je geparkeerd bent. Smartphones worden controllers. Scan gewoon de QR-code op het Control Display en begin met spelen.

    BMW X2 elektrische SUV U10 Digital Premium

    BETER VERBONDEN.

    Ontdek het BMW Digital Premium-pakket[3] met aanvullende digitale functies – start met een gratis testversie:

    • Dankzij de uitgebreide BMW Maps-functies toegang tot realtime verkeersinformatie op de volledige kaart (ook zonder actieve routebegeleiding)
    • Toegang tot audio-, entertainment- en nieuwsapps - inclusief datavolume en doorlopende updates
    • Met de extra configuratiefuncties leert de BMW Intelligent Personal Assistant uw routines kennen en neemt indien gewenst kleinere taken automatisch over

    INTELLIGENT AAN UW ZIJDE.

    Altijd op het juiste spoor en op afstand.

    De Driving Assistant Professional houdt u tot 120 km/h veilig binnen de rijstrook en op voldoende afstand van de voorganger. Dit is vooral in fileverkeer een extra voordeel. Indien nodig remt uw BMW tot stilstand af om vervolgens zelfstandig weer op te trekken als de weg vrij is.

    Gemakkelijker parkeren dankzij meer camera's.

    De Parking Assistant Plus zorgt voor veel overzicht bij het parkeren. Extra camera's laten een 3D-aanzicht van de omgeving van het voertuig op het Control Display zien. Zo kunt u direct zien hoeveel ruimte er over is om te manoeuvreren.

    Rijden met permanent grootlicht.

    Met de antiverblindings-grootlichtassistent worden andere verkeersdeelnemers door uw BMW buiten de grootlichtbundel gehouden. Voor het beste licht op donkere wegen.

    Meer dan gewoon een sleutel.

    Gebruik met BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem digitaal met maximaal 5 personen. Zodra u uw BMW nadert, gaat hij automatisch open met een lichtenscenering. Naargelang het gekozen persoonlijke profiel wordt het interieur op uw voorkeuren ingesteld.

    Zie meer dan wat voor u ligt.

    Nauwkeuriger naar uw bestemming. Het Head-Up Display projecteert navigatie- en rijaanwijzingen direct in uw blikveld. Augmented View toont via een live videobeeld op het Control Display of in het instrumentenpaneel aanwijzingen voor de routebegeleiding.

    RIJBEREIK & LADEN

    100% ELEKTRISCH RIJPLEZIER.

    Elektrische acceleratie, BMW My Modes, IconicSounds Electric en meer: Typerend BMW X rijplezier, nu ook 100% elektrisch.

    ZORGELOOS NAAR UW

    BESTEMMING:
    RIJDEN EN
    OPLADEN MET DE BMW iX2.

    Meer informatie

    Bereik van

    Benodigde laadstops

    Dat is het vermoedelijke aantal laadpauzes dat u langs uw route nodig hebt.

     

    Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

     

    High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

    Totale laadduur

    Zo lang duurt het laden op uw route naar verwachting in totaal. Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

     

    High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Totale reistijd incl. laden

    De opgegeven reistijd is de som van de geschatte rijtijd plus laadtijd als u op uw route laadpauzes nodig hebt.

     

    Hierbij wordt aangenomen dat u onderweg bent op de snelste route zonder verkeershinder of andere vertragingen.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Het laadvermogen hangt af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel, het gebruik van secundaire verbruikers en de geselecteerde wagen zelf. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag. De weergegeven waarden zijn voorbeeldwaarden voor de basisconfiguratie van het geselecteerde model. Voor andere uitrustingsvarianten van de wagen kunnen de waarden afwijken.

    Met de My BMW App hebt u altijd en overal een overzicht van het rijbereik en de laadstatus. Ook routes met optimale laadcapaciteit kunnen eenvoudig worden gepland en naar de wagen worden verstuurd. Download nu de app en beleef het in de demo-modus.

    Meer informatie

    Laadtijden

    Laadtijden van

    Publiek opladen

    High Power Charging-station

    U kunt uw BMW iX2 bijzonder snel opladen bij een snellaadstation (bijv. uit het IONITY-netwerk). De hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt duidelijk hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke High Power Charging-stations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met maximaal voertuiglaadvermogen. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle High Power Charging-stations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

    Snellaadstation

    Als het in de stad of op reis eens snel moet gaan, bent u aan een snellaadstation aan het juiste adres. Want de hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke snellaadstations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met een vermogen tot 50 kW. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle snellaadstations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

    AC-laadstation

    Vrijwel overal vindt u openbare laadstations met wisselstroom (AC). Die zijn bijzonder geschikt voor regelmatig laden gedurende langere periodes – bijvoorbeeld 's nachts of tijdens het werk. In de afbeelding vindt u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een maximumvermogen van 22 kW. Dat laadvermogen hangt af van de uitrusting. Met een blik op de kaart ontdekt u alle laadstations met wisselstroom in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

    Thuis opladen

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    Thuis kunt u uw BMW iX2 eenvoudig opladen met een Wallbox of met de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. Afhankelijk van de wagen, de extra uitrusting en de markt heeft de wallbox een laadvermogen van max. 22 kW en de Flexible Fast Charger van max. 11 kW. In de afbeelding ziet u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een vermogen van 11 kW.

    Filter laadstations

    ZORGELOOS NAAR UW BESTEMMING: RIJDEN EN OPLADEN MET DE BMW iX2.

    Meer informatie

    Voorbeeldroute

    Andere voorbeeldroutes weergeven
     Stop(s)

     Benodigde laadstops

     Dat is het vermoedelijke aantal laadpauzes dat u langs uw route nodig hebt.

      

     Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

      

     High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

     Hoe werden deze waarden berekend ?

     De voorbeeldroutes geven u een inschatting van de te verwachten reistijd, inclusief noodzakelijke laadstops bij een startlading van 100%. Ze veronderstellen vrije en functionerende laadpunten en tonen de snelste routeoptie zonder verkeershinder of andere vertragingen. De informatie over laadstops en -duur is gebaseerd op de veronderstelling dat laadstops worden bereikt met een restcapaciteit van minstens 10%.

      

     Ook belangrijk om te weten: het laadvermogen hangt af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van secundaire verbruikers. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag.

     u

     Totale laadduur

     Zo lang duurt het laden op uw route naar verwachting in totaal. Er wordt alleen rekening gehouden met reëel bestaande laadpunten (status: 25/04/2023) met zo kort mogelijke omwegen en een startlaadtoestand van 100%.

      

     High Power Charging-stations hebben de voorkeur (bv. van het IONITY-netwerk), omdat u uw wagen daar met maximaal voertuiglaadvermogen kunt opladen.

     u

     Totale reistijd incl. laden

     De opgegeven reistijd is de som van de geschatte rijtijd plus laadtijd als u op uw route laadpauzes nodig hebt.

      

     Hierbij wordt aangenomen dat u onderweg bent op de snelste route zonder verkeershinder of andere vertragingen.

     Het laadvermogen hangt af van de laadstatus, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel, het gebruik van secundaire verbruikers en de geselecteerde wagen zelf. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen afwijken naargelang het gebruiksgedrag. De weergegeven waarden zijn voorbeeldwaarden voor de basisconfiguratie van het geselecteerde model. Voor andere uitrustingsvarianten van de wagen kunnen de waarden afwijken.

     Met de My BMW App hebt u altijd en overal een overzicht van het rijbereik en de laadstatus. Ook routes met optimale laadcapaciteit kunnen eenvoudig worden gepland en naar de wagen worden verstuurd. Download nu de app en beleef het in de demo-modus.

     Meer informatie

     Laadtijden

     Laadtijden van

     Publiek opladen

     High Power Charging-station

     U kunt uw BMW iX2 bijzonder snel opladen bij een snellaadstation (bijv. uit het IONITY-netwerk). De hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt duidelijk hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke High Power Charging-stations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met maximaal voertuiglaadvermogen. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle High Power Charging-stations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

     Snellaadstation

     Als het in de stad of op reis eens snel moet gaan, bent u aan een snellaadstation aan het juiste adres. Want de hier geleverde gelijkstroom (DC) biedt hogere laadvermogens dan wisselstroom (AC), zoals bijvoorbeeld aan een huishoudelijk stopcontact. Daarom zijn dergelijke snellaadstations bijzonder geschikt om onderweg op te laden. In de weergave ziet u hiervoor de minimaal benodigde laadduur van 10 tot 80% acculading met een vermogen tot 50 kW. In dit bereik laadt u het snelst op en spaart u tegelijkertijd de accu. Een blik op de kaart toont u alle snellaadstations in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

     AC-laadstation

     Vrijwel overal vindt u openbare laadstations met wisselstroom (AC). Die zijn bijzonder geschikt voor regelmatig laden gedurende langere periodes – bijvoorbeeld 's nachts of tijdens het werk. In de afbeelding vindt u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een maximumvermogen van 22 kW. Dat laadvermogen hangt af van de uitrusting. Met een blik op de kaart ontdekt u alle laadstations met wisselstroom in het BMW Charging-netwerk. (Status: 22/03/2023)

     Thuis opladen

     Wallbox / Flexible Fast Charger

     Thuis kunt u uw BMW iX2 eenvoudig opladen met een Wallbox of met de Flexible Fast Charger. Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. Afhankelijk van de wagen, de extra uitrusting en de markt heeft de wallbox een laadvermogen van max. 22 kW en de Flexible Fast Charger van max. 11 kW. In de afbeelding ziet u de minimale duur voor het laden van 0–100% acculading met een vermogen van 11 kW.

     Filter laadstations

     EENVOUDIG OPLADEN. ALTIJD.

     Rijd verder, beleef meer. Met een accucapaciteit tot 64,8 kWh en een geschatte rijbereik tot 449 km[1] brengt de BMW iX2 u ontspannen naar uw bestemmingen.

     Met een rijbereik tot 449 km[1][2] en intelligent routebeheer kunt u ook ontspannen elektrisch reizen. En voor langere afstanden laadt u de accu eenvoudig in 30 minuten weer op tot 80%

     OPLADEN. HOE EN WAAR U MAAR WILT.

     Duurzaamheid BMW X2 elektrische SUV U10

     DUURZAAMHEID.

     Als wereldwijde onderneming beschouwt de BMW Group zich als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt ze de verantwoordelijkheid op het vlak van duurzaamheid op zich. Lees meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen om de CO₂-uitstoot te verminderen en de natuurlijke hulpbronnen te sparen.

     BMW VEHICLE FOOTPRINT

     TRANSPARANTIE IS ONS DOEL.

     De BMW Vehicle Footprint geeft u informatie over de volledige levenscyclus van een BMW. Aan de hand van belangrijke factoren krijgt u zo een overzicht van geselecteerde ecologisch-sociale effecten van uw wagen. Zo kunt u geïnformeerde beslissingen nemen.

     BMW X2 elektrische SUV U10 financieren en leasen

     FINANCIEREN & LEASEN

     BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW iX2.

     Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast.

     ADVIES & SERVICES

     PROACTIVE CARE IN DE BMW iX2.

     Service – precies op het moment dat u het nodig hebt.

     Altijd een stapje vooruit. Onderhoud nodig of bandenslijtage: wij nemen tijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App maakt u meteen een afspraak. Zodat u ontspannen verder kunt rijden.

     VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BMW iX2.

     Verbruik en CO₂-emissie.

     BMW iX2 xDrive30[1]: Elektrisch verbruik, gemiddeld WLTP in kWh/100 km: 17,7-16,3; elektrische rijbereik WLTP in km: 417-449

      

     [1] Het rijbereik is afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder: persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorafgaande temperatuurregeling.

      

     [2] Tijdelijke boost <10 seconden ten opzichte van de opgegeven nominale waarde.

      

     [3] BMW Digital Premium is een te betalen abonnementsdienst; sommige functies vereisen een netwerkverbinding. BMW Digital Premium omvat geen in-app-aankopen.

     [4]De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadtoestand, de omgevingstemperatuur, het individuele rijprofiel en het gebruik van nevenverbruikers. De weergegeven rijbereik hebben betrekking op de WLTP Best Case. De laadtijden gelden voor omgevingstemperaturen van 23 °C na een voorafgaande rit en kunnen overeenkomstig het gebruiksgedrag afwijken.


     De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen (in dit geval van de Duitse markt). Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Bovendien verdwijnen de NEDC-waarden vanaf 1 januari 2023 uit de conformiteitsattesten overeenkomstig EU-verordening 2022/195. Meer informatie over de meetprocedures NEDC en WLTP vindt u op https://www.bmw.com/wltp

      

     Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "brandstofverbruikgids", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Galileelaan 5 bus 2 , 1210 Brussel).

      

     *Aanbod geldig van 01/07/2024 t.e.m 31/08/2024

     Maandelijkse huurprijs van een Financiële Renting berekend voor een looptijd van 60 maanden en maximum 75.000 km voor een BMW iX2 eDrive20 met een verkoopprijs van € 42.520,66 excl. BTW (€ 51.450,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 8.550,00 excl. BTW en een restwaarde van € 14.318,90 excl. BTW.Financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/07/2024 tot 31/08/2024. Alle prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen.