BMW i4 2021 G26 volledig elektrische Gran Coupé elektrische wagen foto 1

THE i4

BMW i4 2021 G26 volledig elektrische Gran Coupé elektrische wagen foto 1

BMW i4: DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ

De eerste volledig elektrische Gran Coupé zal met een rijbereik tot 590 kilometer* heel wat rijplezier garanderen – en dat volkomen emissievrij. De wagen met vier deuren belooft uitzonderlijke vermogenswaarden tot 390 kW (530 pk), terwijl zijn grote rijbereik hem ook op lange afstanden tot de ideale partner maakt.

Meer lezen
THE i4BMW i4: DE EERSTE VOLLEDIG ELEKTRISCHE GRAN COUPÉ

KRACHTIGE ACCELERATIES MET BMW i4.

BMW i4 2021 G26 volledig elektrische Gran Coupé elektrische wagen foto 2

Met een maximumvermogen tot 390 kW/530 pk belooft de BMW i4 een fascinerende dynamiek. In slechts 4 seconden zal de Gran Coupé van nul tot 100 km/u sprinten en het bewijs leveren voor een indrukwekkend superieur rijgedrag. Een modelspecifieke dempertechnologie moet van katapultachtige acceleraties een stimulerende en tegelijk gecontroleerde rijervaring maken zonder aandrijfslip of koerscorrecties.

DE BMW i4: GROTE ACTIERADIUS EN COMFORT VOOR DE LANGE AFSTAND.

BMW i4 2021 G26 volledig elektrische Gran Coupé elektrische wagen foto 3

Op korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen – de volledig elektrisch aangedreven BMW i4 Gran Coupé biedt met een actieradius tot aan 590 kilometer* veel flexibiliteit en ongekend grote alledaagse inzetbaarheid. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

HOGE PRECISIE EN BOCHTENDYNAMIEK.

BMW i4 2021 G26 volledig elektrische Gran Coupé elektrische wagen foto 4

Een nieuw voertuigconcept moet met zijn geoptimaliseerde aerodynamische eigenschappen en evenwichtige gewichtsbalans een hoge mate van wendbaarheid en precisie mogelijk maken – nog verbeterd door de fijne afstelling van de aandrijf- en ophangingscomponenten. De veer- en dempingssystemen garanderen een optimaal contact met de weg en een hoge stabiliteit in bochten.

PROGRESSIEF DESIGN EN MAXIMAAL COMFORT.

BMW i4 2021 G26 volledig elektrische Gran Coupé elektrische wagen foto 5

Als volwaardige vijfzitter zal de BMW i4 ook achterin zorgen voor een optimaal zitcomfort met veel hoofd- en beenruimte. Een lange wielbasis met korte overhangen en een vloeiende daklijn bepalen de sportief-elegante stijl van de BMW Gran Coupé. 

* gemeten volgens de WLTP-testcyclus

Meer lezen
  •  * Voorlopig vastgesteld volgens de WLTP testcyclus.