BMW 4 Reeks Coupé G22 2020 Arctic Race Blue metallic driekwart achteraanzicht achterkant LED-lichten met model ernaast

THE 4

DE NIEUWE BMW 4 REEKS COUPÉ: MODELLEN & UITRUSTINGEN.

Stel met de BMW 4 Reeks Coupé de status quo in vraag: ontdek hier alle informatie over de verscheidenheid aan designhighlights, exclusieve uitrustingen en eersteklas digitale diensten. Ontdek hoe de unieke BMW 4 Reeks Coupé met krachtige motoren en perfect afgestemde dynamiekkenmerken het rijplezier de hoogte in jaagt.

Meer lezen
THE 4 DE NIEUWE BMW 4 REEKS COUPÉ: MODELLEN & UITRUSTINGEN.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Karaktervolle model- en uitrustingsvarianten van de BMW 4 Reeks Coupé.

Basismodel

De BMW 4 Reeks Coupé maakt indruk in de basisuitrusting door zijn extravagant design en functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

BMW 4 Reeks Coupé G22 2020 basisuitrusting Arctic Race Blue metallic

De BMW 4 Reeks Coupé maakt indruk in de basisuitrusting door zijn extravagant design en functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

 • Basismodel

Model M Sport

Het Model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het Model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren de M sportophanging, de M sportremmen en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

BMW 4 Reeks Coupé G22 2020 M Sportpakket Arctic Race Blue metallic driekwart vooraanzicht

Het Model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het Model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren de M sportophanging, de M sportremmen en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

 • Exterieur

 • Interieur

BMW 4 Reeks Coupé Individual Dravitgrau metallic G22 2020 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 4 Reeks Coupé Individual Frozen Portimao Blau metallic G22 2020 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 4 Reeks Coupé Individual Frozen Deep Grey metallic G22 2020 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino Elfenbeinweiß BMW 4 Reeks Coupé Individual G22 2020 interieur
BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino Fionarot/Schwarz BMW 4 Reeks Coupé Individual G22 2020 interieur cockpit
BMW Individual uitgebreide lederuitrusting Merino Fjordblau/Schwarz BMW 4 Reeks Coupé Individual G22 2020 interieur cockpit
Decoratieve lijsten in edelhoutuitvoering met sierlijsten Perlglanz Chrom BMW 4 Reeks Coupé Individual G22 2020 interieur
Decoratieve lijsten in Aluminium Tetragon met sierlijsten Perlglanz Chrom BMW 4 Reeks Coupé Individual G22 2020 interieur
Decoratieve lijsten BMW Individual decoratieve lijsten in Pianolack Schwarz met sierlijsten Perlglanz Chrom BMW 4 Reeks Coupé Individual G22 2020 interieur
BMW Individual hemelbekleding in Anthrazit BMW 4 Reeks Coupé G22 2020 interieur
Deurdrempels met opschrift BMW Individual BMW 4 Reeks Coupé G22 2020 interieur cockpit

BMW INDIVIDUAL VOOR DE NIEUWE BMW 4 REEKS COUPÉ.

Buitengewoon, eigenzinnig, individueel: geef de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé met de exclusieve en hoogwaardige uitrustingen van BMW Individual een eigen toets die bij u past. Wees bereid om onderweg met fascinerende BMW Individual koetswerkkleuren extravagante accenten te leggen. Samen met de indrukwekkende BMW Individual 19" lichtmetalen velg 793 I Bicolor komt de wagen elegant en eigenzinnig voor de dag. Zet ook in het interieur uw zin voor het unieke in de verf met hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten of bijzonder elegante BMW Individual lederbekledingen.

RIJDYNAMIEK.

Aandrijvings- en ophangingscomponenten van de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé.

Een sportieve wegligging, optimale rijeigenschappen en hoge wendbaarheid: op het gebied van performance en rijdynamiek zorgt de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé voor opwindende rijervaringen. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en perfect daarop afgestemde ophangingscomponenten is de sportcoupé klaar voor elke uitdaging.

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.
Sportversnellingsbak Steptronic BMW 4 Reeks Coupé G22 2020 interieur

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
xDrive-logo BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
Ophanging BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

Standaardophanging.

De standaardophanging biedt een hoge mate van rijprecisie, wendbaarheid en veercomfort. Dat is te danken aan een veerbeenvooras van aluminium met twee draaipunten, een ingenieus geconstrueerde achteras met vijf wielarmen en een uiterst minutieuze afstelling van alle componenten.
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotoren van 2,0 liter van de nieuwe generatie maken een temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen mogelijk, al in het lage toerentalbereik. Dankzij turbocompressietechnologie met variabele turbinegeometrie en directe injectie met Common Rail zijn ze al even zuinig als emissiearm.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

Digitale services en rijhulpsystemen in de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé.

Digital Key BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone* – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey.
Driving Assistant Pack Professional BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.
Parking Assistant Pack Plus BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

Parking Assistant Pack Plus.

Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren en manoeuvreren van de wagen. Het omvat o.a. het Surround View-systeem met Top View, Panorama View en Remote 3D View alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active Park Distance Control (PDC), Park Assist met begeleiding in de lengte en de dwarsrichting en Reversing Assistant.
Smartphone-integratie BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
Remote Software Upgrade BMW 4 Reeks Coupé G22 2020

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent. Zo kunnen ook andere functies in uw wagen geactiveerd worden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW 4 Reeks Coupé.

 • BMW M440i xDrive Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 163–155

  BMW 430i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,1–5,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 141–131

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW 4 Reeks Coupé.

BMW M440i xDrive Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,2–6,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 165–155


BMW 430i Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,1–5,7
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 141–131


De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.


Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).


De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

Meer lezen