BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic driekwart vooraanzicht

THE 4

DE NIEUWE
BMW 4 REEKS CABRIO

THE 4DE NIEUWE<br>BMW 4 REEKS CABRIO

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Ontdek de extra uitrustingen en praktische accessoires voor de BMW 4 Reeks Cabrio.

Rijplezier is met de BMW 4 Reeks Cabrio gegarandeerd. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw BMW 4 Reeks Cabrio zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic driekwart achteraanzicht met BMW Pro 2.0 fietsdrager
BMW Advanced Car Eye 2.0 BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 originele BMW accessoires

BMW Advanced Car Eye 2.0.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 bestaat uit een uiterst gevoelige full-HD-camera die ook wanneer de wagen geparkeerd staat, de omgeving voor en achter de wagen in het oog houdt. Bij schokken en abnormale bewegingen buiten de wagen slaat de camera automatisch de situatie op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
Naar het product
BMW Pro 2.0 fietsdrager BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 originele BMW accessoires

BMW Pro 2.0 fietsdrager

De BMW Pro 2.0 fietsdrager is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. Hij is bijzonder eenvoudig te gebruiken en kan twee fietsen/e-bikes transporteren (kan tot drie fietsen worden uitgebreid). Bovendien is hij voorzien van een kantelfunctie zodat u altijd gemakkelijk in de kofferruimte kunt.
Naar het product
M Performance 18" lichtmetalen velg, dubbelspaak 796 M Jet Black matt BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance 18" lichtmetalen velg, dubbelspaak 796 M Jet Black matt, complete set zomerwielen.

De hoogwaardige M Performance 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 796 M zijn uitgevoerd in Jet Black matt met een M logo in kleur. Complete zomerwielset met bandendrukcontrole en runflat banden; 7,5 J x 18 velgen met 225/45 R 18 95Y RSC banden vooraan en 8,5 J x 18 velgen met 255/40 R 18 99Y RSC banden achteraan.
BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 interieur originele BMW accessoires

BMW vormmat voor de bagageruimte.

De slipvaste, waterafstotende en stevige BMW vormmat voor de bagageruimte met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. Uitgevoerd in Schwarz en met een hoogwaardige beugel in roestvrij staal past de vormmat perfect in het interieur van de bagageruimte.
BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 interieur originele BMW accessoires

BMW Allweather-voetmatten vooraan.

De slijtvaste BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een beugel in roestvrij staal.
BMW LED-deurprojectoren BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 originele BMW accessoires

BMW LED-deurprojectoren.

De nieuwe BMW LED-deurprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en langere levensduur maken van het in- en uitstappen een unieke belevenis. Ze worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en verlichten het instapbereik perfect op individuele wijze, doordat ze een motief op de grond naast de wagen projecteren. Via verwisselbare dia’s kan de bestuurder het geprojecteerde motief zelf bepalen en kan hij kiezen tussen het BMW logo en het BMW M logo.
Naar het product

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Sportieve uitrustingen voor de BMW 4 Reeks Cabrio.

De BMW 4 Reeks Cabrio onderscheidt zich met zijn design zelfbewust van de massa: met de hoogwaardige accessoires van BMW M Performance Parts onderstreept u het dynamische karakter van deze progressieve cabrio.

BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 Sanremo Green metallic driekwart achteraanzicht met BMW Pro 2.0 fietsdrager
M Performance opzetstuk op de voorbumper Carbon BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance opzetstuk op de voorbumper Carbon.

Krachtig statement maken: de M Performance frontsplitter van carbon brengt de mannelijke verschijning van de wagen bijzonder exclusief tot uiting. Individuele autosportlook die de meest veeleisenden tevreden stelt.
M Performance sierrooster vooraan Carbon BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 wit

M Performance sierrooster vooraan Carbon.

Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig, minutieus met de hand vervaardigd carbon, de sierspijltjes bestaan uit stevige kunststof. Visuele blikvanger aan de voorkant van de wagen voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.
M Performance 20" gesmede velg, Y-spaak 795 M Jet Black matt BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020 wit

M Performance 20" gesmede velg, Y-spaak 795 M Jet Black matt, complete set zomerwielen.

De hoogwaardige M Performance 20" gesmede velgen, Y-spaak 795 M zijn in Jet Black matt met M logo in kleur en gefreesd M Performance opschrift uitgevoerd. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden; 8 J x 20 velgen met 225/35 R 20 90Y XL RSC banden vooraan en 8,5 J x 20 velgen met 255/30 R 20 92Y XL RSC banden achteraan.
M Performance 18" remsysteem BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance 18" remsysteem.

Voor korte remwegen – ook bij hoge thermische belasting: het M Performance 18"-remsysteem is voorzien van lichte geventileerde sportremschijven. Ze hebben vooraan vaste remzadels met 4 zuigers en achteraan zwevende remzadels met 1 zuiger. In M Performance rood. Met vierkleurig M logo.
M Performance drempelbekleding Carbon BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance drempelbekleding Carbon.

Zijn looks brengen in vervoering: de M Performance drempelbekleding bestaat uit hoogwaardig carbon en is minutieus met de hand vervaardigd. Het laat de wagen langer lijken en verleent hem een nog dynamischer verschijningsbeeld. Voor een bijzonder sportieve en hoogwaardige look.
M Performance stuur BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance stuur.

Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een sportiever stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer.
Naar het product
M Performance interieurbekledingen Carbon BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance interieurbekledingen Carbon.

Tastbare betovering: de M Performance interieurbekledingen zijn van openporig carbon gemaakt. De speciale verwerkingsmethode geeft de sierlijsten niet alleen een bijzonder opvallende aanblik – de sierlijsten maken ook indruk met hun unieke gevoel. Voor een individuele autosportsfeer in het interieur van de wagen.
M Performance voetmatten BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance voetmatten.

Hoogwaardige look, uitstekende grip: de M Performance voetmatten verlenen de wagen ook in de voetruimte een individueel sportief karakter. Met gestikt M Performance opschrift. Een boord in lederlook met siernaad in contrasterende kleuren en een ingenaaide band in de M kleuren maken het hoogwaardige uiterlijk compleet.
M Performance deurdrempel Carbon BMW 4 Reeks Cabrio G23 2020

M Performance deurdrempel Carbon.

Voor een bijzonder luxueuze instap: de M Performance deurdrempels zijn verfraaid met hoogwaardig carbon en maken de verschijning van de wagen nog sportiever en exclusiever. Ze zijn precies op het design van de wagen afgestemd en werden getest volgens strenge BMW kwaliteitscriteria. Met M Performance opschrift.
BMW Services voor de BMW 4 Reeks Cabrio

BMW SERVICES.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd klaar voor u en uw BMW 4 Reeks Cabrio. Ontdek het volledige aanbod aan BMW Services.
 • Brandstofverbruik en CO2-emissie:

  BMW 430i Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,9-7,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 158-176

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.