Kenmerkend voor de BMW 4 Reeks Cabrio zijn de krachtige esthetiek en de sportieve dynamiek. Daarbij komt nog het unieke rijgevoel dat ontstaat dankzij het lage zwaartepunt, de best mogelijke aslastverdeling, de hoge koetswerkstijfheid en de motoren met BMW TwinPower Turbo-technologie. Met de BMW Lines Sport en Luxury en met het M sportpakket kan de BMW 4 Reeks Coupé worden gepersonaliseerd. Een highlight in de letterlijke betekenis van het woord zijn de nieuwe Adaptive LED Headlights inclusief BMW Selective Beam (niet-verblindende High Beam Assist ). De innovatieve Air Breathers vormen niet alleen een boeiend designaccent, maar verminderen ook het brandstofverbruik en de CO2-emissie. Voor nog meer rijplezier zorgen de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic en rijhulpsystemen zoals het Head-Up Display.
De BMW 4 Reeks Cabrio creëert een nieuwe dimensie van opwindende sportiviteit in combinatie met stijlvolle elegantie. Het atletische karakter van de BMW 4 Reeks Cabrio spreekt uit zijn voorzijde die niet lijkt te kunnen wachten om te vertrekken, het brede spoor en de indrukwekkende achterzijde. De wegklapbare hardtop staat het hele jaar door borg voor een puur cabriogevoel en een uniek rijgevoel. De vloeiende lijnvoering en de dubbele ribben in de flanken onderstrepen de sierlijke verschijning. Daarbij zorgen de optionele Adaptive LED Headlights met BMW Selective Beam (niet-verblindende High Beam Assist ) en de innovatieve Air Breathers in de voorste wielkasten, die het verbruik en de emissies terugdringen door de aerodynamische eigenschappen van de wagen te verbeteren, voor bijzondere accenten. De TwinPower Turbo-technologie van de motoren garandeert snedige prestaties. De nieuwste technologieën van BMW ConnectedDrive , het op de bestuurder gerichte en hoogwaardige interieur, het hoge comfortniveau en de intelligentie functies om een actieve levensstijl te ondersteunen, vervolledigen het geslaagde totaalconcept.
De BMW 4 Reeks Gran Coupé combineert de elegantie en de sportiviteit van een coupé met luxueuze royaliteit. Onmiskenbaar benadrukken de klassieke BMW proporties in combinatie met de langgerekte, markante lijnen van het silhouet de superioriteit van deze wagen. Daarnaast weerspiegelen pure dynamiek en optimale efficiëntie zijn klasse. Ontdek de BMW 4 Reeks Gran Coupé, beleef een nieuw esthetisch tijdperk.

Read more