BIG CITY LOVE.

De BMW 2 Reeks Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.

De BMW 2 Reeks Gran Tourer.

BIG CITY LOVE.De BMW 2 Reeks Gran Tourer.

Motorvermogen in kW (pk) bij t/min (220d xDrive)

140 (190)/4.000

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km (220d xDrive)

4,9–4,6(3)

CO2-emissie gecombineerd in g/km (220d xDrive)

129–128(3)

Koffervolume

645 tot 1.905 liter

Alles uit het stadsleven halen: met de BMW 2 Reeks Gran Tourer. Hij biedt veel en neemt nog meer mee. Wat vooral in grote steden een groot voordeel is. Hectische situaties pakt hij speels en beheerst aan – jong, zelfbewust en midden in het leven staand. Maar ook altijd sportief over de hele lijn, dankzij krachtige BMW TwinPower Turbo motoren met 3 of 4 cilinders. Voor rijplezier tot aan de stadsgrens en er voorbij.


BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,9–4,6
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 129–128

ALS EEN LOPEND VUURTJE DOOR DE STAD.

Een echte kosmopoliet: de BMW 2 Reeks Gran Tourer – dynamisch en zelfbewust, veelzijdig en modern. Een straat wordt voor hem een boulevard, waarover hij met sportieve beheerstheid flaneert. Hiervoor zorgt de charismatische voorkant met grote dubbele nieren en doorlopende luchtinlaten, evenals de lange wielbasis met korte overhangen. De verhoogde daklijn belooft samen met de grote deuren ruimte en comfort. Een wagen die zich ontspannen en beheerst laat rijden, en al op het eerste gezicht onderwerp van gesprek wordt.

“Dat is echt rijplezier in een geheel nieuwe vorm!”
Dr. Ian Robertson, merkambassadeur van de BMW Group in het Verenigd Koninkrijk en voormalig lid van de raad van bestuur van BMW AG.

PERFECT IN SCÈNE GEZETEN ZIJN.

Met zijn zevenen op sightseeingtoer of in zeven haasten met pak en zak op vakantie – de BMW 2 Reeks Gran Tourer is voor elk avontuur te vinden. Met de vele praktische opbergmogelijkheden en variabele tweede zetelrij biedt hij van voor tot achter volledige flexibiliteit en een bagageruimte tot 1.905 l. Buitengewoon handig voor families: dankzij de als optie verkrijgbare derde zetelrij zijn wanneer nodig zeven zitplaatsen beschikbaar. De BMW 2 Reeks Gran Tourer – meer ruimte voor uw leven.

GET CONNECTED.

Onderweg door de stad – en de hele wereld. Het maakt niet uit waar u heen gaat of wat uw plannen zijn, BMW ConnectedDrive staat aan uw zijde met behulpzame digitale diensten en rijhulpsystemen van BMW Personal CoPilot. Zodat u alles bij zich hebt wat voor u belangrijk is en u altijd veilig en ontspannen uw bestemming bereikt.

Read more

Locatiescout aan boord.

De Concierge Service maakt met een druk op een knop verbinding met een medewerker van het BMW Callcenter. Hij zoekt bv. een restaurant naar keuze, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een apotheek van wacht en stuurt de adresinformatie indien gewenst direct naar het ingebouwde BMW navigatiesysteem.
Read more

Er gaat niets boven een goede verbinding.

De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.
Read more

Ogen op de weg, alle details in het oog.

Het Head-Up Display dat volledig in kleur is, geeft alle relevante gegevens voor de rit op een projectievenster in het gezichtsveld van de bestuurder weer en zorgt voor minder afleiding van het rijden. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, de Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
Read more

Houdt u op een veilige afstand.

De uitrusting Driving Assistant Pack Plus biedt u duidelijk meer veiligheid en comfort. Ze omvat de bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function, Lane Departure Warning, High Beam Assist, Speed Limit Info, de cameragebaseerde Cruise Control met Stop&Go functie en de Traffic Queue Assistant.
Read more

Op tijd weg. Stipt op uw bestemming.

BMW Connected informeert u via een compatibele smartphone of compatibele smartwatch over de berekende vertrektijd, zodat u stipt op uw volgende bestemming aankomt. Het systeem berekent daarbij de voorgestelde vertrektijd op basis van realtime-verkeersinformatie.
Read more

Brengt u tot aan de voordeur.

Tijdig en ontspannen op de afspraak aankomen: dat kan met de functie “Navigeer van deur tot deur” van de BMW Connected App. Na aankomst op hun bestemming kunt u via uw smartphone of een daarmee verbonden smartwatch te voet van uw geparkeerde wagen naar de uiteindelijke bestemming geleid worden.
Read more

De vrijheid die perfect bij u past.

Onbegrensd altijd verder, dankzij toekomstgerichte netwerkverbinding: met BMW ConnectedDrive blijft u steeds in verbinding met al wat voor u belangrijk is – om nog comfortabeler te reizen. Overtuig uzelf.
Read more

RIJDT MET DE FLOW.

RIJDT MET DE FLOW.

Door de stad, naar het platteland, op de autoweg – in de BMW 2 Reeks Gran Tourer wordt elke tocht uw lievelingsrit. Dat is enerzijds te danken aan de soepele en zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren. Anderzijds zorgen de lange wielbasis en de korte overhangen voor een optimale wendbaarheid. Samen met de Driving Experience Control, de adaptieve ophanging en de talrijke aerodynamische maatregelen resulteert dit in een rijgedrag dat even nauwkeurig als levendig is en waarmee elke rit een doel op zich wordt.

Read more

DOWNTOWN TOT DOWNHILL.

Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de krachtige, koppelrijke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Reeks Gran Tourer biedt voor elke behoefte de juiste motor. Wat alle motoren gemeen hebben, is de BMW TwinPower Turbo-technologie en de doorgedreven optimalisatie van efficiëntie en rijdynamiek. Met de intelligente vierwielaandrijving xDrive of de sportief afgestelde 7-versnellingsbak met dubbele koppeling wordt de BMW 2 Reeks Gran Tourer een allrounder met de beste rijeigenschappen – altijd klaar om nieuwe wegen te verkennen.

WAT IEDEREEN WIL: DAT TIKJE EXTRA.

Precies zoals u het wilt – dankzij de brede waaier van accessoires voor de BMW 2 Reeks Gran Tourer. Van praktische interieuraccessoires tot stijlvolle accessoires en ruimtecreërende bagagesystemen. Aan u de keuze. Breid de BMW 2 Reeks Gran Tourer uit naar behoefte en smaak – en ontdek een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    (1) De waarden gelden tot 15/04/2018. Raadpleeg uw BMW Partner voor precieze informatie over de beschikbaarheid.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).