De BMW 2 Reeks Gran Coupé F44
M235i xDrive Gran Coupé
Shop The Look
Brandstofverbruik gecombineerd7,8–6,5 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel

THE 2

DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

Brandstofverbruik gecombineerd7,8–6,5 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel
THE 2DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  De eerste BMW 2 Reeks Gran Coupé introduceert een nieuwe karaktervolle vorm van superioriteit in de compacte klasse. Vooral de compromisloos op prestaties gerichte esthetiek maakt zijn ambities op niet mis te verstane wijze duidelijk. Met high-end-technologieën en perfect afgestemde rijdynamiekkenmerken onderscheidt de BMW 2 Reeks Gran Coupé zich spelenderwijs van de massa en gaat hij zijn eigen weg.


  BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8–7,2
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 175–162

  BMW 220i xDrive: 
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–6,5
  CO₂-emissie in g/km (gecombineerd): 166–149

  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO₂-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

  Meer lezen

  CONFIGURATIESUGGESTIES VOOR DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  BMW 218i Gran Coupé

  ADVANTAGE

  BMW 220i Gran Coupé

  MODEL SPORT

  BMW M235i xDrive

  EDITION COLOR VISION

  CONFIGURATIESUGGESTIES VOOR DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  218i Gran Coupé

  ADVANTAGE

  220i Gran Coupé

  MODEL SPORT

  M235i xDrive Gran Coupé

  EDITION COLOR VISION

  Let op, geld lenen kost ook geld.

  HET DESIGN IN HET EXTERIEUR EN INTERIEUR VAN DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  De eerste BMW 2 Reeks Gran Coupé laat superioriteit er extreem licht uitzien op velgen van maar liefst 19". De opvallende BMW nieren, LED-koplampen en -achterlichten, frameloze deuren, krachtige schouders en de sportieve achterkant – pure superioriteit die ook in het interieur tot uiting komt. De op de bestuurder gerichte cockpit zorgt met verlichte decoratieve lijsten en optionele sportzetels voor een even exclusieve als dynamische sfeer. De beide 10,25" displays van de Live Cockpit Navigation Professional en het Head-Up Display houden u altijd up-to-date.
  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic, driekwart vooraanzicht van bovenaf op het dak
  BMW nieren in mesh-design BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic close-up voorkant

  BMW nieren in mesh-design.

  De BMW nieren in mesh-design zijn volledig in Ceriumgrau uitgevoerd en hebben aan de binnenkant een rijkelijk vormgegeven grille. Deze roosterstructuur uit de autosport voegt diepte en waarde toe aan de voorkant en legt in de details hoogwaardige en dynamische accenten.
  Frameloze deuren BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic exterieur

  Frameloze deuren.

  De elegante frameloze deuren benadrukken de dynamische lijnvoering van de wagen en onderstrepen zijn sportieve karakter.

  Uitlaatpijpen BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic close-up achterkant

  Uitlaatpijpen.

  De uitlaatpijpen maken met een diameter van 90 mm een visueel statement en zetten het sportieve karakter van de wagen in de verf.
  Sportzetels BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

  De sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door de zijkussens aan de zitting en de leuning die in vergelijking met de standaardzetel hoger zijn en door een instelbare dijsteun voor een uitstekende ergonomie en een betere zijdelingse steun bij pittig bochtenwerk. Naast de zitdiepte (mechanisch) kan bij de bestuurderszetel ook de breedte van de rugleuning (elektrisch) ingesteld worden.
  Decoratieve lijsten in Illuminated Brooklyn BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  Decoratieve lijsten in Illuminated Brooklyn.

  De decoratieve lijsten in Illuminated Brooklyn met accent Triangle op instrumentenbord en deurbekleding verlenen het interieur een progressieve sfeer met hoge kwaliteitsindruk. Het doorschemerende patroon van de lijsten met discrete achtergrondverlichting creëert een al even aantrekkelijke als aangename sfeer in de wagen.
  Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 vogelperspectief

  Panoramisch doorschijnend schuifdak.

  Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie, een zonnegordijn en een winddeflector.

  DE NIEUWE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ EDITION COLOR VISION.

  De Edition ColorVision biedt u onder andere de volgende uitrustingen:
  • M Sportpakket met lederen M stuur
  • Hoogwaardige lakkleur
  • Editiondesign van de BMW M 18" lichtmetalen velgen
  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 M135i driekwart vooraanzicht Edition ColorVision Melbourne Rot metallic voor gebouw
  Frontdesign BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Edition ColorVision

  Het frontdesign.

  De karakteristieke BMW nieren zien er in de Edition ColorVision superieur uit als een groot, verbonden element, dat naast de geconcentreerd naar voren gerichte, iconische BMW koplampen geplaatst is.

  Design achterkant BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Edition ColorVision

  Het design van de achterkant.

  De achterkant van de nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé loopt opvallend en sportief naar achter af. Vlakke, L-vormige achterlichten accentueren samen met het breed gemodelleerde postuur zijn zelfbewuste stand op de weg.

  BMW M 18" lichtmetalen velgen Bicolor BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Edition ColorVision

  BMW M 18" lichtmetalen velgen Bicolor.

  De stijlvolle, glansgedraaide BMW M 18" lichtmetalen velgen, Y-spaak 553 M Bicolor verlenen de BMW 2 Reeks Gran Coupé in de Edition ColorVision met hun exclusief tweekleurig design in elke situatie een bijzonder dynamische uitstraling.

  M sportzetels in Editiondesign BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Colorvision Edition

  M sportzetels in Editiondesign.

  Door hoogwaardige materialen en het tweekleurige design leggen de M sportzetels in leder Dakota Schwarz/Magmarot of Schwarz/Elfenbeinweiß visueel al een sportief accent. Opschriften "Edition" in de hoofdsteunen benadrukken de exclusiviteit en hoogwaardige afwerking.

  Edition-specifieke voetmatten BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Edition ColorVision

  Edition-specifieke voetmatten.

  De fascinerende esthetiek en de hoogwaardige afwerking van de BMW 2 Reeks Gran Coupé in de Edition ColorVision komt tot in het kleinste detail tot uiting. De specifieke voetmatten met hoogwaardige zwarte kunstlederen boord benadrukken deze aanpak.

  Exclusieve deurdrempels BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Edition ColorVision

  Exclusieve deurdrempels.

  Al bij het instappen maakt de BMW 2 Reeks Gran Coupé in de Edition ColorVision zijn exclusieve oriëntatie duidelijk: hiervoor zorgen bijvoorbeeld de bij lichtinval fluorescerende deurdrempels met geïntegreerd Edition-opschrift.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  Motor, aandrijvings- en ophangingstechnologieën van de BMW 2 Reeks Gran Coupé.

  De BMW 2 Reeks Gran Coupé neemt wat betreft wendbaarheid een leidende rol in zijn segment op met dynamische uitrustingen zoals de adaptieve ophanging, de versnellingsbak met dubbele koppeling en de vierwielaandrijving xDrive. In combinatie met de krachtige en zeer efficiënte TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren onderscheidt hij zich met gemak van de massa en zorgt voor een uitstekende superioriteit op alle wegen.
  M Sport Steering met Servotronic BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 cockpit

  M Sport Steering.

  De M Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Uw wagen laat zich nog doelgerichter sturen en biedt vooral op bochtige trajecten een sportief rijgedrag.
  8-traps sportversnellingsbak Steptronic BMW 2 Reeks Gran Coupé F44

  8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 met BMW xDrive close-up achterkant

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
  M sportophanging BMW 2 Reeks Gran Coupé F44

  M sportophanging.

  De M sportophanging wordt gekenmerkt door een ongeveer tien millimeter verlaagd chassis. Daarnaast beschikt ze over kortere veren, een stuggere demperinstelling en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een nog directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.

  RIJHULPSYSTEMEN EN COMFORTFUNCTIES IN DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  De BMW 2 Reeks Gran Coupé komt ook op technisch vlak tot in het kleinste detail progressief voor de dag. Innovatieve rijhulpsystemen zoals de Reversing Assistant ondersteunen u bij het rijden, terwijl de BMW Intelligent Personal Assistent de communicatie tussen bestuurder en wagen naar een hoger niveau tilt. Ook het ver- en ontgrendelen van de deur wordt met de Digital Key via de smartphone nog comfortabeler.
  Veiligheidspakket Driving Assistant Pack BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  Driving Assistant Pack.

  Het veiligheidspakket Driving Assistant Pack omvat de cameragebaseerde systemen botswaarschuwing vooraan met remingreep, Speed Limit Assist incl. Speed Limit Info met No Passing Info en anticipatie, en Lane Departure Warning. Daarnaast omvatten de radargebaseerde uitrustingen de Crossing Traffic Warning achteraan, Lane Change Warning en waarschuwing voor kop-staartbotsingen.
  Parking Assistant Pack BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  Parking Assistant Pack.

  Parking Assistant Pack vergemakkelijkt het parkeren van de wagen. De achteruitrijcamera zorgt voor een beter zicht achteruit. Active Park Distance Control biedt extra bescherming tegen parkeerschade. Park Assist parkeert de wagen automatisch parallel of dwars ten opzichte van de rijbaan en rijdt ook weer weg uit parallelle parkeerplaatsen. De Reversing Assistant ondersteunt u bij het achteruitrijden, bv. in smalle steegjes.
  Active Cruise Control met Stop&Go functie BMW 2 Reeks Gran Coupé F44

  Active Cruise Control.

  De Active Cruise Control met Stop&Go functie houdt tussen 30 en 160 km/u de afstand tot de voorligger aan, incl. stoppen en weer vertrekken in stop-and-go-verkeer. Met Speed Limit Assist kunnen snelheidsbeperkingen in de Cruise Control overgenomen worden. De botswaarschuwing vooraan met remingreep reageert op stilstaande voertuigen, voetgangers en fietsers.
  BMW Live Cockpit Navigation Professional BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 cockpit

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 10,25" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  “Hey BMW, ik heb honger”. Uw BMW Intelligent Personal Assistant vindt het dichtstbijzijnde restaurant en plant direct de route. Maar hij kan zoveel meer. De digitale expert legt ook graag alle voertuigfunctionaliteiten uit. Zo helpt hij om uw BMW eenvoudig en intuïtief te bedienen.

  Remote Software Upgrade BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen geïnstalleerde simkaart downloaden en vervolgens installeren. Zo worden ook andere beschikbare functies in uw BMW geactiveerd.
  Smartphone-integratie in de BMW 2 Reeks Gran Coupé F44

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? De smartphone-integratie verbindt uw smartphone draadloos via Apple CarPlay en Android Auto met uw wagen. Daardoor kunt u comfortabel functies en verschillende apps rechtstreeks via het Control Display gebruiken.

  BMW 2 Reeks F44 BMW Digital Key

  BMW Digital Key.

  BMW Digital Key maakt van uw compatibele smartphone* een autosleutel. Om te ontgrendelen houdt u uw smartphone aan de deurgreep; voor u uw BMW start, legt u hem in de smartphone-houder. Hiertoe kunt u een Digital Key naar maximaal vijf vrienden sturen, waarbij bijvoorbeeld de maximumsnelheid kan worden begrensd – ideaal voor beginnende bestuurders.

   

   

  *BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde smartphones. Een lijst van de compatibele smartphones vindt u op bmw.com/digitalkey. Voorwaarde voor het gebruik van BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices.

  MODELLEN VAN DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  Model Advantage.

  Het Model Advantage onderscheidt zich aan de buitenkant en in het interieur door diverse functionele uitrustingen, die het comfort en de veiligheid ten goede komen.
  • Park Distance Control (PDC)
  • Opbergpakket
  • Cruise Control
  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Model Advantage Mineralweiß driekwart vooraanzicht

  Model Sport.

  Het Model Sport geeft de wagen een nog dynamischer aanzien. Opvallende designelementen in Schwarz hochglänzend zorgen voor een bijzonder sportief voorkomen. De sportzetels voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij maximaal comfort en een optimale steun. De uitrustingen van het Model Advantage en het lichtpakket ronden het aanbod af.
  • BMW nieren met nierframe in hoogglanzend chroom en exclusief vormgegeven spijltjes in Schwarz hochglänzend
  • M Shadow Line hochglänzend
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof-Sensatec-combinatie Anthrazit met accent Grau, andere bekledingen beschikbaar
  • Lederen sportstuur
  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Model Sport Melbourne Rot driekwart vooraanzicht

  Model M Sport.

  Het Model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het Model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren de M sportophanging incl. M Sport Steering en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar. De uitrustingen van het Model Advantage en de LED-mistlampen vooraan ronden het aanbod af.
  • BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 819 M Bicolor; andere velgen beschikbaar
  • M sportophanging incl. M Sport Steering; andere ophangingen beschikbaar
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof Trigon Sensatec Schwarz; andere bekledingen beschikbaar
  • Lederen M stuur
  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Model M Sport Misano Blau metallic driekwart vooraanzicht
  • Model Advantage.
  • Model Sport.
  • Model M Sport.

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

  Een vertrouwd goed gevoel.

  Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw wagen zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.
  M Performance 19" lichtmetalen velg, dubbelspaak 555 M Bicolor BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 exterieur

  M Performance 19" lichtmetalen velg, dubbelspaak 555 M Bicolor.

  De hoogwaardige M Performance 19" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 555 M met geoptimaliseerd gewicht zijn uitgevoerd in Bicolor Jetblack matt, glansgedraaid met achtergedraaide spaken en stralen sportiviteit uit tot in het kleinste detail. Complete set RDC-zomerwielen, velgen 8 J x 19, banden 235/35 R 19 91Y XL.
  Surfplankhouder voor daktransport BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau F44 metallic exterieur

  Surfplankhouder voor daktransport.

  Met de houder worden surfplank en mast veilig op alle BMW dakdraagsystemen vastgezet. Hij is voorzien van een innovatief bevestigingsconcept en is daardoor ook aangenaam eenvoudig te bedienen.
  BMW LED-deurprojectoren BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 exterieur

  BMW LED-deurprojectoren.

  De nieuwe BMW LED-deurprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en langere levensduur maken van het in- en uitstappen een unieke belevenis. Ze worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en verlichten het instapbereik perfect op individuele wijze, doordat ze een motief op de grond naast de wagen projecteren. Via verwisselbare dia’s kan de bestuurder het geprojecteerde motief zelf bepalen en kan hij kiezen tussen het BMW logo en het BMW M logo.
  BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 interieur

  BMW Allweather-voetmatten.

  De slijtvaste Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte tegen vocht en vuil. Ze zijn in Schwarz uitgevoerd.
  BMW Wireless Charging-station Universal BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 interieur

  BMW Wireless Charging-station Universal.

  Draadloos opladen, altijd en overal: met het BMW draadloze oplaadstation Universal kan de smartphone gemakkelijk en efficiënt zonder kabels in de wagen worden opgeladen. De mobiele telefoon zit daarbij stabiel en veilig vast. Bijzonder slim: de geïntegreerde powerbank is afneembaar en maakt draadloos opladen zelfs buiten de wagen mogelijk.
  BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 2 Reeks Gran Coupé Snapper Rocks Blau metallic F44 interieur

  BMW vormmat voor de bagageruimte.

  De precies passende, slipvaste en stevige vormmat met een hoge rand rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. Ze is in Schwarz uitgevoerd.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  De BMW 220i xDrive.

  Vermogen in kW (pk) :

  131 (178)

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s: 

  7,1

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

  7,4–6,5

  CO₂-emissie gecombineerd in g/km:

  149–166

  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic, vooraanzicht met geopende deuren en twee personen bij de wagen

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 2 REEKS GRAN COUPÉ.

  BMW 2 Reeks Gran Coupé F44 Snapper Rocks Blau metallic achteraanzicht met vrouw op de voorgrond

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé.

  BMW SERVICES.

  BMW medewerker schudt de klant de hand

  Met de BMW Services rijdt u altijd zorgeloos:

    • BMW Serenity biedt u 100% transparantie en planbaarheid. U geniet van diensten zoals voertuigcontrole, service microfilter of service remvloeistof tegen een vaste prijs
    • Met de Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij en voorziet hij de BMW Servicepartner van uw voorkeur van alle relevante voertuiginformatie wanneer een onderhoud nodig is
    • De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar
    BMW medewerker adviseert een klant

    WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

    Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 2 Reeks Gran Coupé kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

    Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

    • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
     Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8–7,2
     CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 175–162

     BMW 220i xDrive: 
     Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–6,5
     CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 166–149

     De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp