ELECTRIFIER.

De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer.

ELECTRIFIER.

De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer.

ELECTRIFIER.De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer.

Systeemvermogen in kW (pk) (225xe3)

165 (224) 

Acceleratie 0–100 km/u in s (225xe3)

6,7

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km (225xe3)

2,5–2,3

CO2-emissie gecombineerd in g/km (225xe3)

57–52

Net als het leven in de stad. De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer zit boordevol energie. Hij versnelt uw dagelijkse leven en uw ideeën van 0 tot 100 in 6,7 seconden. Rijplezier waarvan u ook op langere afstanden zult genieten. Precies wat u van een BMW verwacht.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 2,5–2,3
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 57–52
Energieverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 13,7–13,4

ZET DE WEG ONDER STROOM.

ZET DE WEG ONDER STROOM.

Energiebeladen: met de BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer worden de beproefde flexibiliteit en de uitstekende verbruikscijfers aan de typische rijdynamiek van BMW gekoppeld. Dankzij de BMW eDrive-technologie van BMW EfficientDynamics is in de zuiver elektrische modus een rijbereik tot 41 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Perfect voor ritjes door de grote stad!

Read more

LEGT DE LAT HOGER DAN ELKE SKYLINE.

LEGT DE LAT HOGER DAN ELKE SKYLINE.

Hoge toppen met hoge efficiëntie: kenmerk van de plug-in-hybride is een uiterst efficiënt aandrijfconcept. Het bestaat in essentie uit een verbrandingsmotor vooraan en een elektromotor op de achteras. Afhankelijk van de rijsituatie en de laadstatus van de hoogspanningsaccu kunnen ze de plug-in-hybride allebei afzonderlijk of gecombineerd aandrijven. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, worden de voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft daarentegen de achterwielen aan. Afhankelijk van de situatie wordt de BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer zo een BMW met xDrive.

Read more

DRUKT ZIJN STEMPEL OP HET STADSBEELD. DUURZAAM.

Zijn afstamming voelt u meteen. Wat hem drijft ziet u al op het eerste gezicht. De karakteristieke blauwe nierspijltjes en wielnaafdoppen van de BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer staan symbool voor innovatieve en krachtige voortstuwing. Met zijn grote nieren en grote doorlopende luchtinlaat ziet de BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer er nog sportiever en dynamischer uit. Typisch BMW, alleen ongeëvenaard anders.

CITY CENTRE.

Vol energie, ook in het interieur. De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer brengt de bestuurder in een unieke stemming. En positie, want dankzij de hogere zetels hebben alle passagiers een bijzonder uitzicht. Stap in en ontdek nieuwe horizonten.

“BMW eDrive biedt niet alleen een uitstekende efficiëntie en perfecte dagelijkse functionaliteit, maar voldoet ook aan de uiterst strenge eisen op het gebied van rijdynamiek en kwaliteit, die typisch zijn voor BMW.”
Stefan Juraschek, Hoofd Elektrische Aandrijfsystemen van de BMW Group.

ZIJN ENERGIE KENT GEEN STADSGRENZEN.

ZIJN ENERGIE KENT GEEN STADSGRENZEN.

Alles onder stroom: het intelligente energiebeheer is een van de steunpilaren van het BMW Plug-in Hybride concept. Dit systeem coördineert de wisselwerking tussen alle BMW aandrijfcomponenten en de elektromotor om optimale efficiëntie met een uitstekende rijdynamiek te combineren.

Met de eDrive-toets kan de bestuurder tussen drie elektrische aandrijfmodi kiezen: AUTO eDrive, MAX eDrive en SAVE BATTERY.

Read more

STREET LIFE. RELOADED.

STREET LIFE. RELOADED.

De spanning stijgt: BMW eDrive omvat talrijke innovatieve producten en diensten voor comfortabele en moderne elektrische mobiliteit in het dagelijkse leven: van opladen thuis over het comfortabel gebruik van een steeds groter aantal openbare laadpalen tot navigatie in een netwerk.

Read more

ELECTRO CLUB.

BMW Plug-in-hybride.

ELECTRO CLUB.

BMW Plug-in-hybride.

Brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    (1) De waarden gelden tot 15/04/2018. Raadpleeg uw BMW Partner voor precieze informatie over de beschikbaarheid.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).