URBAN PLAYER.

De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

URBAN PLAYER.

De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

URBAN PLAYER.De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer.

Bepaalt de hartslag van de stad: met vreugde. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Reeks Active Tourer hoort thuis in de grote steden van onze tijd. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruispunten. Speels en vol vuur gaat hij de uitdagingen in de stad aan en bedwingt ze met gemak. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt in een strak tijdschema – de perfecte wagen voor al wie actief op weg is.

BMW 220i Active Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 133

SIGHTSEEING VOOR VOORBIJGANGERS.

Niet alleen bij de eerste blik een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer maakt indruk vanuit elk gezichtspunt – en met elk detail. De grote nieren en de doorlopende luchtinlaten in de voorkant geven uiting aan zijn dadendrang, de LED-koplampen accentueren zijn opvallende verschijning. En het dynamische silhouet met de horizontale riblijn en de zijdrempels met opvallende contouren verlenen de BMW 2 Reeks een sportief en modern karakter.

“Voor mij is de BMW 2 Reeks Active Tourer de meest functionele BMW, die een nieuwe interpretatie brengt van echt rijplezier.”
Dr. Norbert Reithofer, voorzitter van de Supervisory Board van BMW AG

ELKE ZITPLAATS EEN KWART PODIUM.

Veel plaats in de stad? Niets is makkelijker met de BMW 2 Reeks Active Tourer. Hij biedt heel wat ruimte en flexibiliteit. Met een variabele bagageruimte tot 1.510 l is hij altijd klaar voor nieuwe activiteiten. Hij blijkt daarbij ook bijzonder gastvrij: grote deuren zorgen voor probleemloos in- en uitstappen, het optionele handenvrij openen en sluiten van de achterklep vergemakkelijkt het laden en biedt maximaal comfort. Voor alles wat op uw todolijstje staat.

SURF IN THE CITY.

Met BMW ConnectedDrive bent u altijd ontspannen onderweg. Geconnecteerde Digital Services en Apps en de intelligente rijhulpsystemen van BMW Personal CoPilot bieden u uitgebreide ondersteuning op korte en lange afstanden. Zodat u uw bestemming veilig bereikt en nieuwe niet uit het oog verliest.

Read more

Op alles een antwoord.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij al uw vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt.

Read more

Alles meteen onder ogen.

Het Head-Up Display dat volledig in kleur is, geeft alle relevante gegevens voor de rit op een projectievenster in het gezichtsveld van de bestuurder weer en zorgt voor minder afleiding van het rijden. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, de Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.

Read more

Allemaal veilig en vanop afstand.

De uitrusting Driving Assistant Pack Plus biedt u duidelijk meer veiligheid en comfort. Ze omvat de bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function, Lane Departure Warning, High Beam Assist, Speed Limit Info, de cameragebaseerde Cruise Control met Stop&Go functie en de Traffic Queue Assistant.

Read more

Eenvoudig van A naar bestemming.

Stipt en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door leidt u de eerste en laatste meters van de wagen naar uw bestemming en weer terug. Krijg snelle toegang tot de voetgangersnavigatie van uw smartphone, met behulp van informatie van uw Connected Onboard Screen en push-berichten van de BMW Connected App.

Read more

Altijd op het goede moment.

Verschijn altijd stipt op uw volgende afspraak. De Time to Leave Notification van de BMW Connected App herinnert u er tijdig op uw smartphone of uw compatibele smartwatch aan wanneer u moet vertrekken. Aan de hand van realtime-verkeersinformatie wordt de optimale vertrektijd berekend om tijdig op uw bestemming aan te komen.

Read more

Alles en nog meer.

Onbegrensd altijd verder, dankzij toekomstgerichte netwerkverbinding: met BMW ConnectedDrive blijft u steeds in verbinding met al wat voor u belangrijk is – om nog comfortabeler te reizen. Overtuig uzelf.

Read more

LAAT DE FILE ACHTER ZICH.

LAAT DE FILE ACHTER ZICH.

Met de BMW 2 Reeks Active Tourer wordt de city een belevenis. De soepele en efficiënte motoren zijn altijd voor een sprintje te vinden. De adaptieve ophanging en de talrijke aerodynamische maatregelen zorgen daarbij voor een optimaal contact met de weg. Met de Driving Experience Control schakelt u met een druk op een knop over tussen de verschillende rijmodi – van bijzonder comfortabel tot uiterst sportief. Pure rijdynamiek, op weg door de jungle van de grootstad.

Read more

ROAD RUNNER.

Vermogen. Power. Controle. Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de krachtige, koppelrijke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Reeks Active Tourer is op ieder moment sportief op weg. En daarbij bijzonder onverstoorbaar, dankzij een sportief afgestelde 7-versnellingsbak met dubbele koppeling of de intelligente vierwielaandrijving xDrive. Voor optimale tractie en meer rijplezier.

ELECTRIFIER.

De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer.

ELECTRIFIER.

De BMW 225xe Plug-in Hybride Active Tourer.

DE PASSENDE OUTFIT VOOR ELKE GELEGENHEID.

U kunt uw BMW 2 Reeks Active Tourer naar wens aanpassen met een uitgebreid assortiment van uitrustingen. Of het nu gaat om extra interieuraccessoires voor nog meer opbergruimte of stijlvolle accessoires voor dat beetje extra – maak de perfecte verschijning nog perfecter.

*het getoonde model kan afwijken van het huidige model

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  (1) De waarden gelden tot 15/04/2018. Raadpleeg uw BMW Partner voor precieze informatie over de beschikbaarheid.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

Saloncondities:

 • Er is al een BMW 2 Reeks Active Tourer vanaf € 270 per maand excl. BTW huur voor professionelen. Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW 2 Reeks Active Tourer met een verkoopprijs van € 21942,15 excl. BTW (€ 26550,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 3350 excl. BTW en een restwaarde van € 7350,09 excl. BTW.  

  *BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 28/11/2019 tot en met 31/01/2020. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.