Wild, rebels, uniek. De BMW 2 Reeks Coupé heeft alles wat een sportieve coupé uitmaakt. Zijn uniek atletisch design symboliseert de rijdynamiek, waarmee hij de beste in zijn klasse is. De coupé onderscheidt zich net zo goed door zijn perfecte 50:50-gewichtsverdeling en zijn krachtige BMW TwinPower Turbo motoren als door de intelligente BMW EfficientDynamics technologieën. De meest intense vorm van dynamiek beleeft u in de M240i, wanneer de Coupé met een adembenemende snelheid van 0 naar 100 km/u accelereert. Trouw aan zijn motto: intens rijplezier.
 

Vlot voorkomen, compacte verhoudingen – dat zijn de kenmerken van de eerste BMW 2 Reeks Cabrio. Zijn extraverte designtaal met korte overhangen, krachtige lijnen en gespierde achterkant weerspiegelt een zelfbewust karakter. Luxury Line, Sport Line en M Sportpakket versterken dit karakter nog meer, samen met de uitgebreide BMW accessoires. De BMW 2 Reeks Cabrio volgt niemand, hij gaat zijn eigen weg. Nog impulsiever: de BMW M240i. Met zijn M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor ontketent hij de onstuimige kant van de cabrio en laat hij niet alleen de rijwind sneller waaien, maar brengt hij ook sneller rijplezier.


Ruim, veelzijdig, dynamisch. Met zijn compacte, krachtige proporties en gestrekte lijnen vormt de BMW 2 Reeks Active Tourer vanuit elk gezichtspunt een sportieve verschijning. Door de compacte buitenafmetingen verbaast het plaatsaanbod in het interieur des te meer: verschuifbare en neerklapbare zetels, een opvouwbare koffervloer en talloze opbergmogelijkheden laten veel ruimte voor functionaliteit. De BMW 225xe Active Tourer biedt door de combinatie van BMW eDrive en een benzinemotor zowel elektrisch rijplezier als onbeperkte mobiliteit.
 

Voor opwindende dagelijkse ritten en comfortabele uitstappen: met zijn royale kofferruimte, zitplaatsen voor maximaal 7 personen en ontelbare opberg- en aflegmogelijkheden past de BMW 2 Reeks Gran Tourer zich aan alle comfortwensen aan. Hij is daarbij niet alleen intelligent, maar slaat met zijn atletische vormen en soepele 3- en 4-cilinder motoren met BMW TwinPower Turbo-technologie een uitgesproken sportief figuur.

Voorbeeldatleet voor buitengewone ervaringen: de eerste BMW 2 Reeks Gran Coupé introduceert een nieuwe karaktervolle vorm van superioriteit in de compacte klasse. Extravagant, onconventioneel en individueel. Vooral de compromisloos krachtige esthetiek onderstreept zijn sportieve persoonlijkheid. Met perfect op elkaar afgestemde rijdynamiekkenmerken en high-end-technologieën tilt de BMW 2 Reeks Gran Coupé rijplezier naar een nieuw niveau.

Read more