BMW 1 Reeks F40 in Misano Blau metallic, vooraanzicht rijdend
M135i xDrive
Shop The Look
Brandstofverbruik gecombineerd8,0–6,8 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel

THE 1

DE BMW 1 REEKS: ALLE HIGHLIGHTS

Brandstofverbruik gecombineerd8,0–6,8 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel
THE 1DE BMW 1 REEKS: ALLE HIGHLIGHTS

  De BMW 1 Reeks is gekomen om alle blikken naar zich toe te trekken. Want met zijn uitmuntend design en vooruitstrevende designtaal onderscheidt hij zich al op het eerste gezicht van de massa. Net als zijn interieur, waarvan de moderne sfeer fascineert met hoge kwaliteit en openheid. Efficiënte motoren, de voor het eerst in de BMW 1 Reeks beschikbare voorwielaandrijving en uiterst moderne ophangingstechnologieën garanderen een rijervaring vol dynamiek en wendbaarheid, terwijl innovatieve technologieën en rijhulpsystemen ervoor zorgen dat u altijd veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

  Meer lezen

  CONFIGURATIESUGGESTIES VOOR DE BMW 1 REEKS.

  118i

  ADVANTAGE

  120i

  MODEL SPORT

  M135i xDrive

  EDITION COLOR VISION

  Let op, geld lenen kost ook geld.

  HET SPORTIEVE EXTERIEUR- EN INTERIEURDESIGN VAN DE BMW 1 REEKS.

  Zelfbewustzijn dat u bij de eerste oogopslag herkent: het design van de BMW 1 Reeks laat zowel van binnen als van buiten een sterke indruk achter. Te beginnen met de dynamische voorkant met grote dubbele nieren en brede voorschort. Scherpe lijnen leiden parallel met de vloeiende daklijn naar de karakteristieke achterkant. De bijzondere klasse van de BMW 1 Reeks is ook in het interieur meteen merkbaar: de passagiers vinden er een royale en open sfeer met goedgevoelfactor. De moderne cockpit wordt gekenmerkt door ergonomisch geoptimaliseerde uitrustingen, optionele grote digitale displays en een consequente oriëntatie op de bestuurder.

  Meer lezen

  DESIGN.

  Hoogwaardige uitrustingen voor het exterieur en interieur van de BMW 1 Reeks.

  Ontdek de sportieve designopties van het BMW 1 Reeks model in het Model Sport. Met de hoogwaardige uitrustingen voor exterieur en interieur ontwerpt u uw wagen volledig naar uw smaak en persoonlijke behoeften.
  BMW 1 Reeks F40 Model Sport in Mineralweiß metallic, driekwart zijaanzicht rijdend
  BMW 1 Reeks F40 dubbele nieren

  Dubbele nieren.

  De karakteristieke dubbele nieren zijn als een verbonden element ontworpen en hebben een nierlijst van hoogglanzend chroom en spijltjes in Schwarz hochglänzend. Ze accentueren als centrale visuele blikvanger de présence en esthetiek van de wagen in vooraanzicht.
  BMW 1 Reeks F40 Model Sport met zwarte spiegelbehuizingen

  Spiegelbehuizingen Schwarz.

  De spiegelbehuizingen zijn in Schwarz hochglänzend gelakt in plaats van in koetswerkkleur. Ze benadrukken de sportieve uitstraling van de wagen visueel en accentueren de individuele verschijning.
  BMW 1 Reeks F40 Model Sport met M Shadow Line hochglänzend

  M Shadow Line hochglänzend.

  De M Shadow Line hochglänzend omvat talrijke uitrustingsdetails in Schwarz hochglänzend. Hierbij horen de vensterprofielafdekking, de raamomlijstingen en -geleiders, de B-stijl, het buitenspiegelframe, de spiegeldriehoek, -zwaard en spiegelvoet.
  Uitlaatpijp van de BMW 1 Reeks F40 Model Sport

  Uitlaatpijp.

  De uitlaatpijpen van 90 mm (links voor 3-cilinder motoren, links en rechts voor 4-cilinder motoren) legen een visueel accent en onderstrepen het sportieve karakter van de wagen.
  Cockpit van de BMW 1 Reeks F40 Model Sport met lederen sportstuur

  Lederen sportstuur.

  Het zwarte lederen sportstuur met drie spaken beschikt over een gegalvaniseerd sierelement. Een dikke stuurwielkrans en gevormde duimuitsparingen bieden veel grip en liggen bijzonder aangenaam in de hand.
  BMW 1 Reeks F40 Model Sport met decoratieve lijsten in Illuminated Berlin

  Decoratieve lijsten in Illuminated Berlin.

  De decoratieve lijsten in Illuminated Berlin met accent High Matt op instrumentenbord en deurbekleding verlenen het interieur een progressieve sfeer met hoge kwaliteitsindruk. Het doorschemerende patroon van de lijsten met discrete achtergrondverlichting creëert een al even aantrekkelijke als aangename sfeer in de wagen.
  BMW 1 Reeks F40 Model Sport met panoramisch doorschijnend schuifdak

  Panoramisch doorschijnend schuifdak.

  Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met een schuif- en kantelfunctie, een zonnegordijn en een winddeflector.

  DE NIEUWE BMW 1 REEKS EDITION COLOR VISION.

  De Edition ColorVision biedt u onder andere de volgende uitrustingen:
  • M Sportpakket met lederen M stuur
  • Hoogwaardige lakkleur
  • Editiondesign van de BMW M 18" lichtmetalen velgen
  BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision
  Frontdesign BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision

  Het frontdesign.

  De BMW nieren liggen opvallend tussen de zelfbewust getekende iconische BMW koplampen en vormen zo aan de voorkant een indrukwekkend statement voor modern en wendbaar design.

  Design van de achterkant BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision

  Het design van de achterkant.

  De achterkant van de BMW 1 Reeks sluit het exterieurdesign sportief en opvallend af. De uitgesproken schouderpartij benadrukt de brede en krachtige stand op de weg.

  BMW M 18" lichtmetalen velgen Bicolor BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision

  BMW M 18" lichtmetalen velgen Bicolor.

  De stijlvolle, glansgedraaide BMW M 18" lichtmetalen velgen, Y-spaak 553 M Bicolor verlenen de BMW 1 Reeks in de Edition ColorVision met hun exclusief tweekleurig design in elke situatie een bijzonder dynamische uitstraling.

  M sportzetels in Editiondesign BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision

  M sportzetels in Editiondesign.

  Door hoogwaardige materialen en het tweekleurige design leggen de M sportzetels in leder Dakota Schwarz/Magmarot of Schwarz/Elfenbeinweiß visueel al een sportief accent. Opschriften "Edition" in de hoofdsteunen benadrukken de exclusiviteit en hoogwaardige afwerking.

  Edition-specifieke voetmatten BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision

  Edition-specifieke voetmatten.

  De fascinerende esthetiek en de hoogwaardige afwerking van de BMW 1 Reeks in de Edition ColorVision komt tot in het kleinste detail tot uiting. De specifieke voetmatten met hoogwaardige zwarte kunstlederen boord benadrukken deze aanpak.

  Exclusieve deurdrempels BMW 1 Reeks F40 Edition ColorVision

  Exclusieve deurdrempels.

  Al bij het instappen maakt de BMW 1 Reeks in de Edition ColorVision zijn exclusieve oriëntatie duidelijk: hiervoor zorgen bijvoorbeeld de bij lichtinval fluorescerende deurdrempels met geïntegreerd Edition-opschrift.

  RIJDYNAMIEK.

  Aandrijving, chassis en M Sport Steering van de BMW 1 Reeks.

  Krachtige acceleraties, wendbaar rijgedrag of een veilige wegligging – de BMW 1 Reeks maakt elke rit tot een hoogtepunt dankzij de krachtige motor en een reeks dynamische aandrijf- en ophangingscomponenten. Ontdek de geselecteerde rijdynamiekkenmerken en configureer uw BMW 1 Reeks op maat.
  BMW 1 Reeks F40 met M Sport Steering

  M Sport Steering.

  De M Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Uw wagen laat zich nog doelgerichter sturen en biedt vooral op bochtige trajecten een sportief rijgedrag.
  BMW 1 Reeks F40, 8-traps sportversnellingsbak Steptronic

  Sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
  Intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive in de BMW 1 Reeks F40

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
  BMW 1 Reeks F40 met adaptieve ophanging

  Adaptieve ophanging.

  Met de adaptieve ophanging is het mogelijk om de demperkarakteristiek aan de rijsituatie aan te passen en zo rijcomfort en rijdynamiek te koppelen aan de grootst mogelijke veiligheid. Via de Driving Experience Control kunt u de standaardinstelling COMFORT of de modus SPORT kiezen.
  BMW 1 Reeks F40 in Misano Blau metallic, zijaanzicht op parkeerplaats

  RIJHULPSYSTEMEN EN CONNECTIVITY.

  Intelligente technologieën en rijhulpsystemen in de BMW 1 Reeks.

  Bedien de boordcomputer via Gesture Control, laat uw wagen zelf parkeren of vraag de intelligente spraakassistent naar het dichtstbijzijnde tankstation. De BMW 1 Reeks biedt u een brede waaier van handige functies, digitale diensten en rijhulpsystemen – voor maximaal comfort en veiligheid.
  BMW 1 Reeks F40 Control Display met rijhulpsysteem Driving Assistant Pack

  Driving Assistant Pack.

  Het veiligheidspakket Driving Assistant Pack omvat de cameragebaseerde systemen botswaarschuwing vooraan met remingreep, Speed Limit Assist incl. Speed Limit Info met No Passing Info en anticipatie, en Lane Departure Warning. Daarnaast omvatten de radargebaseerde uitrustingen de Crossing Traffic Warning achteraan, Lane Change Warning en waarschuwing voor kop-staartbotsingen.
  BMW 1 Reeks F40 met praktische parkeerhulp Parking Assistant Pack

  Parking Assistant Pack.

  Parking Assistant Pack vergemakkelijkt het parkeren van de wagen. De achteruitrijcamera zorgt voor een beter zicht achteruit. Active Park Distance Control biedt extra bescherming tegen parkeerschade. Park Assist parkeert de wagen automatisch parallel of dwars ten opzichte van de rijbaan en rijdt ook weer weg uit parallelle parkeerplaatsen. De Reversing Assistant ondersteunt u bij het achteruitrijden, bv. in smalle steegjes.
  BMW 1 Reeks F40 met BMW Gesture Control

  BMW Gesture Control.

  Met BMW Gesture Control kunnen vastgelegde functies door bepaalde handbewegingen bediend worden. Voor geselecteerde bedieningen herkent het systeem bv. de gebaren “vegen” of “wijzen”, waarmee o.a. het aannemen of weigeren van inkomende telefoonoproepen kan worden bediend. Door draaibewegingen met de wijsvinger kan bovendien ook het volume geregeld worden.
  BMW 1 Reeks F40, BMW Head-Up Display

  BMW Head-Up Display.

  Het grote BMW Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die voor de rit relevant zijn in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het verkeersgebeuren. Afhankelijk van de uitrusting worden de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.
  Weergaveconcept BMW Live Cockpit Navigation Professional in de BMW 1 Reeks F40

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 10,25" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  De clevere spraakassistent BMW Intelligent Personal Assistant van de BMW 1 Reeks F40

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  “Hey BMW, ik heb honger”. Uw BMW Intelligent Personal Assistant vindt het dichtstbijzijnde restaurant en plant direct de route. Maar hij kan zoveel meer. De digitale expert legt ook graag alle voertuigfunctionaliteiten uit. Zo helpt hij om uw BMW eenvoudig en intuïtief te bedienen.

  Remote Software Upgrade in de nieuwe BMW 1 Reeks F40

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen geïnstalleerde simkaart downloaden en vervolgens installeren. Zo worden ook andere beschikbare functies in uw BMW geactiveerd.
  De BMW 1 Reeks met smartphone-integratie

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? De smartphone-integratie verbindt uw smartphone draadloos via Apple CarPlay en Android Auto met uw wagen. Daardoor kunt u comfortabel functies en verschillende apps rechtstreeks via het Control Display gebruiken.

  BMW 1 Reeks (F40) Digital Key

  BMW Digital Key.

  BMW Digital Key maakt van uw compatibele smartphone* een autosleutel. Om te ontgrendelen houdt u uw smartphone aan de deurgreep; voor u uw BMW start, legt u hem in de smartphone-houder. Hiertoe kunt u een Digital Key naar maximaal vijf vrienden sturen, waarbij bijvoorbeeld de maximumsnelheid kan worden begrensd – ideaal voor beginnende bestuurders.

   

  *BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde smartphones. Een lijst van de compatibele smartphones vindt u op bmw.com/digitalkey. Voorwaarde voor het gebruik van BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices.

  MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

  Karaktervolle modelvarianten van de BMW 1 Reeks.

  Model Sport.

  • BMW 17" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 549; andere velgen beschikbaar
  • M Shadow Line hochglänzend
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof-Sensatec-combinatie Anthrazit met Akzent Grau, als optie Akzent Orange; andere bekledingen beschikbaar
  • Lederen sportstuur
  BMW 1 Reeks F40 Model Sport in Mineralweiß metallic, studio-opname driekwart voorkant

  Model M Sport.

  • BMW M 17" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 550 M Bicolor; andere velgen beschikbaar
  • M sportophanging incl. M Sport Steering; andere ophangingen beschikbaar
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof Trigon Sensatec Schwarz; andere bekledingen beschikbaar
  • Lederen M stuur
  BMW 1 Reeks F40 Model M Sport in Melbourne Rot metallic, driekwart zijaanzicht

  Model Advantage.

  • BMW 16" lichtmetalen velgen, sterspaak 517 (enkel voor 116i/116d)
  • Cruise Control
  • Park Distance Control (PDC)
  • Opbergpakket
  BMW 1 Reeks F40 Model Advantage in Schwarz, driekwart zijaanzicht
  • Model Sport.
  • Model M Sport.
  • Model Advantage.

  DE BMW 1 REEKS 128ti.

  Design en rijdynamiek van de BMW 128ti.

  Door zijn opvallende uitstraling en de technische details is de BMW 128ti een bijzonder sportieve vertegenwoordiger van de modelreeks. Passend bij zijn opvallende, modelspecifieke designelementen zorgen de benzinemotor met BMW TwinPower Turbo-technologie en het sperdifferentieel op de vooras voor rijdynamische kwaliteiten op het hoogste niveau.
  BMW 1 Reeks 128ti F40 zijdrempels met ti-folies

  Zijdrempels met ti-folies.

  De zijdrempels met rood accent en de ti-folies onderstrepen op vakkundige wijze de sportieve uitstraling van de wagen.
  BMW 1 Reeks 128ti F40 BMW M 18" lichtmetalen velgen, Y-spaak 553 M Bicolor met sportbanden

  BMW M 18" lichtmetalen velgen, Y-spaak 553 M Bicolor met sportbanden.

  Lichtmetalen M wielen in Y-spaak styling 553 M Bicolor Orbitgrau metallic, gepolijst, 8 J x 18 inch met bandenmaat 225/40 R 18.

  BMW 1 Reeks 128ti F40 designelementen interieur

  Designelementen interieur.

  In het interieur van de 128ti heerst dankzij de modelspecifieke designelementen een uitgesproken sportief-elegante sfeer. Daarvoor zorgen details zoals het lederen M stuur met rode contrastnaad, de exclusieve sportzetels met rode accenten, de daarbij passende exclusieve voetmatten met rode rand en het opgestikte rode ti-logo op de centrale armsteun.
  BMW 1 Reeks 128ti F40 100% sDrive & sperdifferentieel

  100% sDrive & sperdifferentieel.

  Het standaard sperdifferentieel van de BMW 1 Reeks 128ti verbetert de tractie en rijstabiliteit bij het versnellen uit bochten, bij hoge bochtsnelheden en in wisselende wegomstandigheden, door de aandrijfkracht afhankelijk van de situatie te verdelen tussen de voorwielen. Een superieur en dynamisch rijgedrag is het resultaat.
  BMW 1 Reeks 128ti F40 BMW 128ti motor

  BMW 128ti motor.

  Een compacte topatleet die echt rijplezier verschaft: de TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor in de BMW 128ti is krachtig omdat hij is uitgerust met nieuwe zuigers, een grotere turbocompressor, een geoptimaliseerde inlaatluchtleiding en een uitlaatsysteem met kleppensturing.
  BMW 1 Reeks 128ti F40 M sportophanging

  M sportophanging.

  De M sportophanging wordt gekenmerkt door een ongeveer tien millimeter verlaagd chassis. Daarnaast beschikt ze over kortere veren, een stuggere demperinstelling specifiek voor de 128ti en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
  BMW 1 Reeks 128ti F40 stuurinrichting

  Stuurinrichting.

  De stuurinrichting met 128ti-specifieke afstemming zorgt voor een direct en wendbaar rijgedrag. De wagen laat zich nog doelgerichter sturen en biedt vooral op bochtige trajecten een sportief rijgedrag.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 1 REEKS.

  De BMW 128ti.

  Vermogen in kW (pk) :

  195 (265)

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

  6,1

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

  7,4–6,8

  CO2-emissie gecombineerd in g/km:

  156–170

  BMW 1 Reeks F40 in Misano Blau metallic, driekwart achteraanzicht rijdend

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 1 REEKS.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 1 REEKS.

  BMW 1 Reeks F40 in Misano Blau metallic, driekwart vooraanzicht parkerend langs de weg met vrouw

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW 1 Reeks.

  BMW SERVICES.

  BMW klantadviseur geeft een klant een hand
  Met de BMW Services rijdt u altijd zorgeloos:
   
  • Met BMW Serenity geniet u van 100% transparantie door diensten zoals voertuigcontrole, microfilter- of remvloeistofservice tegen een vaste prijs
  • De Teleservices van BMW ConnectedDrive voorzien uw BMW Servicepartner van alle relevante voertuiginformatie wanneer een onderhoud nodig is
  • De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u beschikbaar
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 1 Reeks kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • BMW M135i xDrive:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,0–7,4
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 180–167

   BMW 128ti:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–6,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 170–156

   De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp