BMW ACTIES

MADE TO DISCOVER.

BMW ACCESSOIRES.

MADE TO DISCOVER.BMW ACCESSOIRES.

  MADE TO MATCH. 

  Spring

  -15% op BMW Dakboxen.* 

  U trekt eropuit met uw BMW deze zomer? Met BMW Dakboxen breidt u de bagageruimte van uw BMW aanzienlijk uit, zonder aan comfort in te boeten. BMW Dakboxen zijn volgens de strengste veiligheidsnormen gebouwd, waardoor u zorgeloos kan genieten van alle vrijheid. Een gebruiksvriendelijke oplossing die u in een handomdraai installeert, geoptimaliseerd voor puur rijplezier. Maak een statement en laat uw dakbox spuiten in de kleur die bij uw wagen en uw eigen stijl past. Geniet van 1/06 tot en met 31/08 van 15% korting op alle BMW Dakboxen. 

  MADE TO REFRESH. 

  Spring

  -20% bij aankoop van 3 BMW Car Care producten.** 

  Laat de zomer binnen in uw BMW met BMW Car Care producten. De BMW Natural Air starterskit verfrist uw interieur met een keuze uit vijf gesofisticeerde geuren. Reinigingsproducten als de BMW Soft Top reiniger en de BMW Interieurreiniger zijn samengesteld om de hoogwaardige materialen van uw BMW grondig te reinigen en krachtig te beschermen. Kom fris voor de dag en vertrouw op de hoge kwaliteitsstandaard van BMW voor een optimaal resultaat. Van 1/06 tot en met 31/08 profiteert u van 20% korting bij aankoop van drie BMW Car Care producten. 

  VOOR ZORGELOZE ZOMERTRIPS. 

  Spring

  Uw BMW Vakantiecheck voor €55.*** 

  Ga zorgeloos de zomer in: breng uw BMW helemaal in vakantiestemming met een BMW Vakantiecheck. Tijdens dit nazicht controleren we alle vitale punten voor uw reis- en rijplezier: banden, remmen, verlichting, motor, veiligheid, comfort en navigatiesoftware. Van 1/06 tot en met 31/08 betaalt u €55 voor uw BMW Vakantiecheck en ontvangt u er gratis een BMW Glasreiniger bij.  

  * Actie geldig van 01/06/2023 t.e.m. 31/08/2023 op alle BMW Dakboxen zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen. Dakdragers niet inbegrepen. 

   

  ** Actie geldig van 01/06/2023 t.e.m. 31/08/2023 op alle BMW Car Care producten zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi. Onder voorbehoud van wijzigingen. 

   

  *** Prijs is 21% BTWi van 1/06 t.e.m. 31/08/2023. Bijvullen van vloeistoffen, motorolie en AdBlue niet inbegrepen.​ Gratis BMW Glasreiniger (500ml) zolang de voorraad strekt.

   

  Meer lezen