BMW ACTIES

MADE TO EXPLORE.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

MADE TO EXPLORE.ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

  MADE TO EXPLORE.

  Promo Roofboxes

  -20% op BMW Dakboxen.¹

  Wanneer u op vakantie gaat of een weekendje weg, zorgen onze BMW Dakboxen voor extra ruimte en comfort. Met een capaciteit van 320, 420 of 520 liter zorgen ze ervoor dat u alles veilig en moeiteloos kan meenemen. Ze zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

  Tot 30 juni geniet u van 20% korting op alle BMW Dakboxen.

  MADE TO TRAVEL.

  Promo Travel & Comfort Accessories

  -20% op BMW Travel & Comfort Accessoires.²

  Met de BMW Travel & Comfort Accessoires bent u zeker van een aangename reis. Zo kunnen passagiers veilig en eenvoudig hun favoriete films afspelen dankzij de BMW Tablethouder Pro. Met de BMW Kledinghanger bent u er zeker van dat uw kledij kreukvrij op uw droombestemming aankomt.
   

  Tot 30 juni geniet u van 20% korting op alle BMW Travel & Comfort Accessoires.

  BORN TO THRILL.

  BMW M Performance Parts

  -20% op BMW M Performance Parts.³

  Personaliseer uw BMW met BMW M Performance Parts. Door een mix van sportieve accenten en een exclusieve uitstraling, kiest u voor ongeëvenaarde prestaties en stijl op de weg. Met een brede keuze aan accessoires scherpt u bovendien niet alleen de uitstraling en sportiviteit van uw BMW verder aan, maar versterkt u ook zijn sound, adembenemende dynamiek en zijn temperamentvolle wendbaarheid.

  Tot 31 juli geniet u van 20% korting op alle BMW M Performance Parts.

  ACCESSORIES LAUNCH PACK VOOR DE BMW X5.

  -10% on Launch Packs.

  Geniet van 10% korting.⁴

  Wilt u het gevoel van exclusiviteit aan boord van uw BMW versterken met pure BMW JOY? Geniet dan nu van 10% korting op het Accessories Launch Pack, een selectie van Originele BMW Accessoires waarmee u uw BMW een onmiskenbare uitstraling geeft. Profiteer van deze unieke kans om uw BMW te verfijnen naar uw persoonlijke smaak. Het Accessories Launch Pack is alleen beschikbaar bij aankoop van een nieuwe BMW en volgens beschikbaarheid.

  ¹ Actie geldig van 01/06/2024 t.e.m. 30/06/2024 op alle BMW Dakboxen zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen. Dakdragers niet inbegrepen.

   

  ² Actie geldig van 01/06/2024 t.e.m. 30/06/2024 op alle BMW Travel & Comfort accessoires zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi. Onder voorbehoud van wijzigingen.

   

  ³ Actie geldig van 01/06 t.e.m. 31/07/2024 op alle Originele BMW M Performance Parts bij de deelnemende verkooppunten. Uitgezonderd montage en spuiten. Actie is cumuleerbaar met andere BMW Service acties. Volgens beschikbaarheden. Voor meer info over de mogelijkheden voor uw model kunt u steeds terecht bij uw BMW Partner.

   

  ⁴ Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Onder voorbehoud van wijzigingen. De Accessories Launch Pack BMW X5 is beschikbaar voor de nieuwe BMW X5 LCI 2023 en is geldig tot 30/06/2024.

  Meer lezen