VERLENGDE BMW SALONDEALS.

Kies hieronder uw BMW Salondeal en krijg meer BMW voor minder.

Er gaat niets boven het pure rijplezier van een BMW, tenzij het rijplezier van een BMW die u koopt aan Saloncondities. Maak hieronder uw keuze uit enkele interessante configuraties van verschillende modellen met BMW Salondeals.

Heeft u toch een andere configuratie in gedachten? Weet dat de Salondeals gelden op het volledige BMW gamma. Kies het model van uw dromen en neem voor een gepersonaliseerde offerte contact op met uw BMW Verdeler.

Best Sellers

ELECTRIFIED

THE X

THE 1

THE 2

THE 3

THE 4

THE 5

THE M

De verlengde BMW Salonacties zijn geldig op het volledige gamma van BMW.

Contacteer de BMW Verdeler in uw buurt voor meer info.

  • * Maandelijkse huurprijs BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km. BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 28/11/2019 tot en met 29/02/2020. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.