ADRENALINE BOOST.

BMW M Performance Accessoires.

ADRENALINE BOOST.

BMW M Performance Accessoires.

ADRENALINE BOOST.BMW M Performance Accessoires.

Het merk BMW staat voor dynamiek, innovatieve technologieën en een decennialange ervaring in de autosport. BMW M Performance Accessoires brengt die knowhow rechtstreeks van op de racepiste naar de weg: met onderdelen voor de aerodynamica, de aandrijving, de cockpit en de ophanging stelt u uw BMW af op een compromisloze sportiviteit.

Read more

STREVEN NAAR TOPPRESTATIES.

Alleen het beste is goed genoeg: alle producten van BMW M Performance Accessoires vinden hun inspiratiebron in de autosport en voldoen tegelijk aan de hoogste vereisten op het vlak van functionaliteit en design. Elk product voldoet aan de hoge normen van BMW en garandeert een optimale kwaliteit en levensduur. Ze worden bijvoorbeeld uitsluitend met hoogwaardige materialen vervaardigd en hebben niet alleen een uitgebreide ontwikkelings- en productieprocedure achter de rug, maar ook doorgedreven kwaliteitstests.  Om tot een perfecte eenheid van design en functie te komen, zijn alle onderdelen heel precies op het BMW model in kwestie afgestemd.

 

De producten van BMW M Performance Accessoires zijn ontwikkeld om de aerodynamica, de aandrijving, de cockpit en de ophanging te verbeteren en zijn voor een groot aantal bouwreeksen van BMW en BMW M beschikbaar. Ongeacht de accessoires die u kiest – voor een sportieve look of voor een bijzonder indrukwekkende sound – altijd maakt u duidelijk dat u van de autosport houdt en dat u naar individualiteit streeft.

AANDRIJVING: KIPPENVEL VOOR DE OREN.

BMW M Performance uitlaatdempersystemen geven op alle punten de toon aan. De hoogwaardige onderdelen bieden een extra sportieve sound en verminderen tegelijk de tegendruk van de uitlaatgassen om de rijeigenschappen en de motorkenmerken nog te verbeteren. De hoogwaardige lijsten in chroom, carbon of titaan voor de uitlaatsierstukken maken indruk met hun exclusieve hightech-look en onderstrepen de markante achterzijde van uw BMW.

AERODYNAMICA: DE KRACHTEN TROTSEREN.

Ga het gevecht met de luchtweerstand aan: met de aerodynamicaonderdelen van BMW M Performance Accessoires verbetert u niet alleen de grip en het rijgedrag van uw BMW. U versterkt tegelijk ook zijn atletische karakter en bezorgt hem een perfect aan het design van de wagen aangepaste autosportlook.

BMW M Performance Accessoires

COCKPIT: DE RACEPISTE IN HET VIZIER.

Instappen en meteen de polepositie innemen. Met de BMW M Performance cockpitonderdelen roept u in het interieur van uw BMW een onvervalste autosportsfeer in het leven – van de puristische pedalen in roestvrij staal over de exclusieve carbon elementen met hightech-look tot het stuur in Alcantara met carboninzet en racedisplay.

De mening van de expert.

Autosportexpert Tim Schrick test het BMW M Performance stuur.

OPHANGING: DE IDEALE LIJN VOOR OGEN.

Niet alleen een kwestie van looks: met BMW M Performance Accessoires past u de ophanging van uw BMW optimaal aan uw wensen en uw rijgedrag aan. Lichtmetalen velgen of schokdempers – de ontwikkeling ervan steunt steeds op de ervaringen in de motorsport en elk onderdeel voldoet aan de hoogste vereisten op het vlak van functie en design. Het resultaat: een markante schoonheid in combinatie met een verbluffende wendbaarheid.

DTM: MET DANK AAN DE AUTOSPORT.

In 2012 stapte BMW weer in de DTM en sindsdien is BMW M Performance Accessoires een onmisbare partner van BMW Motorsport. Een partnership dat al heel wat successen op zijn naam heeft staan: zo veroverde BMW meteen al in het seizoen van zijn comeback niet alleen 12 podiumplaatsen, maar ook de zege bij de constructeurs. In 2013 en 2014 knoopte BMW Motorsport naadloos bij die succesreeks aan en werd de concurrentie op haar plaats gezet.

 

De succesformule: innovatieve technologieën en de hoogste kwaliteitsnormen, aangevuld met het streven naar topprestaties en een diepgewortelde passie voor de autosport. Eigenschappen die ook BMW M Performance Accessoires in zich heeft en die het tot een trotse partner van BMW Motorsport maken – voor ongeëvenaarde successen en accessoires van de hoogste klasse.

DTM-voorspel 2013.