VREUGDE LAAT U NIET LANG WACHTEN.

  BMW service.

  Vertrouw op een service die zich aanpast aan het verloop van uw dag. Door nauwkeurige en flexibele afspraken blijft uw planning stipt en kunt u uw wachttijd optimaal benutten.

  Meer lezen

  Inleiding.

  Met de BMW service worden service- en reparatiewerkzaamheden op korte termijn uitgevoerd met de typerende expertise en kwaliteit van BMW. Opdat uw BMW een BMW blijft, gebruiken we uitsluitend originele BMW onderdelen. Terwijl wij ons om uw wagen bekommeren, werkt u in de klantenlounge, surft u op het internet en ontspant u bij een kopje koffie. Of u doet inspiratie op tijdens een proefrit in de nieuwste BMW modellen. En binnen de vooraf afgesproken tijd staat uw BMW dankzij de BMW service in perfecte staat weer tot uw beschikking.

  Het aanbod in één oogopslag

  Altijd in goede handen: met de BMW service worden een hele reeks service- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Welke service u ook nodig hebt, er worden altijd originele BMW onderdelen gebruikt.

  • Onderhoudswerkzaamheden zoals olieservice
  • Slijtageherstellingen zoals remvoeringen en remschijven vervangen
  • Velgen en banden vervangen
  •Reparatie van kleine schade zoals glas en deuken

   

  Nog een voordeel: door de snelle en nauwkeurige serviceprestaties zijn er geen verdere kosten, zoals bijvoorbeeld voor een vervangwagen. Spreek met uw BMW Servicepartner over de diensten die u wenst.

  Individuele afspraakplanning

  Verlies geen tijd: u plant een serviceverblijf voor uw BMW, maar hebt geen zin om het heel de dag zonder wagen te moeten stellen? Bel ons op en maak een afspraak. We gaan na of de diensten die u wenst tijdig in het kader van de BMW service kunnen worden uitgevoerd. In overleg met u bepalen we de omvang van de service en we vermelden op voorhand de kosten en de duur van de serviceverlening. Zo is uw BMW na eersteklas service binnen de afgesproken tijd weer beschikbaar. Wij wensen u een goede reis.