BMW Digital Key My BMW App man opent BMW 4 Reeks Coupé met zijn smartphone

BMW DIGITAL KEY.

De digitale sleutel voor uw BMW – comfortabel op de smartphone of de BMW Key Card.

Zo wordt uw smartphone een digitale sleutel: met uw My BMW App kunt u de BMW Digital Key aanmaken en op uw iPhone – voor zover compatibel – opslaan. Zo kunt u uw BMW ook zonder fysieke sleutel ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Bovendien kunt u tot vijf andere personen toegang tot uw BMW bieden. Wanneer de batterij van uw iPhone leeg is, kunt u uw wagen nog tot vijf uur lang blijven ontgrendelen en starten. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om de BMW Key Card van de wagen als Digital Key te gebruiken.

Meer lezen
BMW DIGITAL KEY.De digitale sleutel voor uw BMW – comfortabel op de smartphone of de BMW Key Card.
BMW Digital Key functies en voordelen uitgelegd in de video

KOM MEER TE WETEN OVER DE BMW DIGITAL KEY EN ZIJN FUNCTIES IN DE VIDEO.

BMW DIGITAL KEY: ANDERE GEBRUIKERS UITNODIGEN.

BMW Digital Key instellen voor maximaal vijf gebruikers man met smartphone voor BMW X5.

De BMW Digital Key kan door maximaal vijf andere personen worden gebruikt.

Familie, vrienden of zakenpartners: u kunt tot vijf andere personen met compatibele iPhone toelating geven om uw BMW te gebruiken. Om ze als gebruiker toe te voegen stuurt u ze een uitnodiging via de Wallet app op uw smartphone. Een praktische functie voor bijvoorbeeld beginnende bestuurders: bij de overdracht van de BMW Digital Key kunt u met checkboxen beperkingen selecteren. Bij een sleutel met beperkte toegang wordt het motorvermogen beperkt en kunnen Dynamic Stability Control (DSC) en Intelligent Safety niet worden uitgeschakeld.


Opmerking: de beschikbare beperkingen verschillen naargelang het model. Enkel de hoofdsleutel is in de Apple Wallet bevoegd om anderen uit te nodigen. De toestemming voor gebruik kan via de hoofdsleutel ook altijd weer worden opgeheven. Gedeelde Digital Keys kunnen niet aan anderen worden overgedragen.

BMW KEYCARD.

Man opent zijn BMW met BMW KeyCard als digitale sleutel

Gebruik van de BMW KeyCard als digitale sleutel.

Open en sluit uw BMW comfortabel met de BMW KeyCard. De NFC-kaart in kredietkaartformaat wordt af fabriek gedeactiveerd bij de wagen geleverd. Voorwaarde voor de activering is een klassieke autosleutel of een actieve Digital Key. Om de BMW KeyCard te activeren plaatst u ze in de smartphone-houder en volgt u de aanwijzingen op het display van de wagen.

VOORWAARDEN VOOR DE BMW DIGITAL KEY.

De BMW Digital Key is een onderdeel van de uitrusting comforttoegang.

Voorwaarden voor het gebruik zijn een compatibel BMW model en een compatibele iPhone, waarop de My BMW App geïnstalleerd is.

De BMW Digital Key wordt ingesteld met de My BMW App. De wagen moet hiervoor met de BMW ID verbonden zijn. U moet tijdens het instellen in de wagen zitten en om veiligheidsredenen beide klassieke autosleutels bij u hebben. Druk in de app op de knop “Koppelen” en volg de aanwijzingen. Om de BMW Digital Key in te stellen is een internet- of WiFi-verbinding nodig.

De beschikbaarheid van het model verschilt per land.

De lijst met compatibele iPhones en versies van het besturingssysteem kan variëren afhankelijk van het voertuigmodel en de software.
 

Meer lezen

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW ConnectedDrive klantendienst

BMW CONTACT CENTER.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met het BMW Contact Center.
BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij het raam

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind in onze FAQ-rubriek antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.
BMW Driver's Guide app digitale gebruiksaanwijzing smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

De BMW Driver's Guide is een digitale gebruiksaanwijzing voor bepaalde BMW modellen – inclusief voertuigdetails en uitrustingen, afbeeldingen en verklarende animaties.
BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

TERUG NAAR HET OVERZICHT.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.