Man zit in BMW en start BMW Remote Software Upgrade

HOUD UW BMW ALTIJD UP-TO-DATE.

Remote Software Upgrade – de software-update van BMW.

Om uw BMW na de aankoop steeds up-to-date te houden, kunt u de software voortdurend updaten. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren.

Meer lezen
HOUD UW BMW ALTIJD UP-TO-DATE.Remote Software Upgrade – de software-update van BMW.
Remote Software Upgrade voordelen in de video uitgelegd

REMOTE SOFTWARE UPGRADE EN ZIJN VOORDELEN.

Update uw autosoftware veilig en comfortabel over the air.

Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Het geeft een goed en veilig gevoel te weten dat uw BMW altijd up-to-date is en dat u met de nieuwste software onderweg bent. Precies dat biedt Remote Software Upgrade u – comfortabel en zonder zorgen. Het houdt de software van uw wagen up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of direct via de wagen downloaden en aansluitend installeren. U bespaart tijd en krijgt tegelijkertijd geselecteerde functie-upgrades of nieuwe functies gratis. De informatie over de uitgevoerde softwareaanpassingen kunt u raadplegen op het Control Display van de wagen of in de My BMW App.

Meer lezen

ZO WERKT REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade functies

Ontdek hoe u de software van uw BMW via Remote Software Upgrade bijwerkt.

Zodra nieuwe software voor uw BMW beschikbaar is, wordt u daar met een push-melding via de My BMW App – voor zover op uw smartphone geïnstalleerd en met de wagen verbonden – of via het Control Display van uw wagen van op de hoogte gebracht. In de app of in uw BMW kunt u de upgrade openen en zien welke content wordt bijgewerkt of welke functies worden aangevuld. Om de nieuwe software te downloaden biedt Remote Software Upgrade u twee mogelijkheden: ofwel via de My BMW App ofwel automatisch tijdens het rijden direct via uw wagen. Na het downloaden wordt u geadviseerd de installatie van de nieuwe software te bevestigen en die dus te starten. Tijdens de installatie is uw voertuig gedurende ca. 20 minuten niet rijklaar. Na de upgrade wordt u voor de volgende rit geïnformeerd over de succesvolle installatie. Indien gewenst kunt u de inhoud van de upgrade nu opnieuw oproepen en bekijken.

VOORWAARDEN VOOR REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Of uw wagen geschikt is voor Remote Software Upgrade, hangt af van de hardware die in uw wagen is ingebouwd. Voorwaarde daarvoor is het navigatiesysteem Live Cockpit, Live Cockpit Plus of Live Cockpit Professional. De volgende modellen zijn momenteel uitgerust met Remote Software Upgrade: 1 Reeks, 2 Reeks Gran Coupé, 3 Reeks, 3 Reeks Hybrid, 3 Reeks Touring, 4 Reeks Coupé, 5 Reeks, 5 Reeks Touring, M5, 6 Reeks GT, 7 Reeks, 8 Reeks Cabrio, 8 Reeks Coupé, 8 Reeks (M) Gran Coupé, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4, iX3.

Als alternatief kunt u ook door de volgende controle in uw wagen nagaan of uw wagen geschikt is voor Remote Software Upgrade. Kies hiervoor in het voertuigmenu:
 

  • “Mijn wagen”
  • “Instellingen”
  • “Algemene instellingen”
  • “Remote Software Upgrade”

Wanneer “Remote Software Upgrade” niet wordt weergegeven, is de wagen niet geschikt voor Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade is af fabriek ingebouwd, de aankoop achteraf is wegens hardwarerestricties niet mogelijk. Als uw wagen niet geschikt is, kunt u altijd bij uw concessiehouder de meest recente software laten installeren.

 

De voorwaarden kunnen variëren naargelang het land, het model, de uitrusting en de staat van de wagen.

Inhoudelijke details over de huidige en vroegere Remote Software Upgrades vindt u in de Release Notes:

Meer lezen

Zo verbindt u nieuwe smartphones met oudere BMW modellen.

Wilt u uw nieuwe smartphone met een oudere BMW wagen verbinden? De systemen van smartphones, muziekspelers en tablets worden voortdurend verder ontwikkeld. Opdat u uw mobiele toestellen op elk moment in uw wagen zou kunnen gebruiken, kunt u uw BMW met de nieuwste softwareversie bijwerken. Download de nieuwe smartphonebesturingssoftware via USB-stick en breng ze over in uw BMW.

Meer lezen

VERWERKING VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130, 80809 München, "BMW AG") verwerkt uw persoonsgegevens alleen om uw aanvragen te beantwoorden en om een doelgerichte service te kunnen leveren. Indien nodig maakt BMW AG de door u verstrekte gegevens over aan de BMW verkoopbedrijven op uw lokale markt. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door BMW AG vindt u in de Privacyverklaring (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Meer lezen

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW ConnectedDrive Store man met smartphone op de sofa

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Bezoek de online shop van BMW ConnectedDrive en bestel nieuwe digitale diensten voor uw BMW, die u al direct bij de volgende rit kunt gebruiken.
BMW Driver's Guide app digitale gebruiksaanwijzing smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

De BMW Driver's Guide is een digitale gebruiksaanwijzing voor bepaalde BMW modellen – inclusief voertuigdetails en uitrustingen, afbeeldingen en verklarende animaties.
Vrouw gebruikt My BMW App van BMW ConnectedDrive op de smartphone voor witte BMW X5

My BMW APP.

Voor, tijdens of na de rit: de My BMW App maakt uw dagelijkse mobiele leven gemakkelijker met tal van slimme functies.
BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

TERUG NAAR HET OVERZICHT.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.
BMW ConnectedDrive klantendienst

BMW CONTACT CENTER.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met het BMW Contact Center.
BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij het raam

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind in onze FAQ-rubriek antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.