Android Auto smartphone-integratie menu op het Control Display BMW ConnectedDrive

ANDROID AUTO.

Met Android Auto hebt u in uw BMW toegang tot talrijke functies en inhoud van uw Android-smartphone.

Wilt u uw Android-smartphone ook onderweg in uw BMW gebruiken? Met Android Auto hebt u tijdens het rijden toegang tot talrijke functies en inhoud van uw smartphone. De smartphone wordt heel comfortabel zonder kabel met uw wagen verbonden. Alle belangrijke informatie wordt in de vertrouwde Android-appweergave op het Control Display weergegeven. Met Android Auto hebt u eenvoudig en veilig toegang tot bekende smartphone-apps tijdens het rijden.

Gebruik Android Auto om onderweg te telefoneren, berichten te dicteren en te verzenden of uw Smart-Home-toestellen te bedienen. En als er weer eens niets interessants op de radio is, kunt u met TuneIn de gewenste zenders vinden, met de Audible App luisterboeken beluisteren of de nieuwste podcasts en uw favoriete playlists op YouTube Music afspelen. Ondertussen kunt u zich comfortabel door Google Maps naar uw bestemming laten navigeren en krijgt u navigatieaanwijzingen op het Head-Up Display en dus direct in uw gezichtsveld.

De smartphone-apps worden bediend via het bedieningssysteem van uw BMW of comfortabel met spraakcommando’s via de Google Assistant. Zeg gewoon “OK, Google” of druk op de spraaktoets op het stuur om de digitale spraakassistent van uw smartphone te activeren.

Meer lezen
ANDROID AUTO.Met Android Auto hebt u in uw BMW toegang tot talrijke functies en inhoud van uw Android-smartphone.
Android Auto smartphone-integratie functies en voordelen uitgelegd in de video

LEES MEER OVER ANDROID AUTO IN DE VIDEO.

VOORWAARDEN VOOR ANDROID AUTO.

Android Auto is sinds juli 2020 beschikbaar. Voorwaarde voor het gebruik van Android Auto is een Android-smartphone met Android 11 en 5 GHz WiFi, ongeacht de smartphonefabrikant. Smartphones van de fabrikanten Google en Samsung met Android 10 zijn ook compatibel.


Voor het gebruik van Android Auto is het BMW Operating System 7 in de wagen vereist. De dienst maakt deel uit van de extra uitrusting Connected Package Professional (6C3/4). Die is enkel verkrijgbaar in combinatie met BMW Live Cockpit Plus of BMW Live Cockpit Professional. Wagens met BMW Operating System 7, die over de vereiste uitrusting beschikken, hebben achteraf de mogelijkheid om Android Auto via Remote Software Upgrades te ontvangen.


In landen waar het Connected Package Professional niet wordt aangeboden, maakt Android Auto deel uit van de extra uitrusting smartphone-integratie (6CP).


De dienst Android Auto heeft geen looptijdbeperking en is permanent in uw BMW beschikbaar.


Opmerking: De voorwaarden kunnen naargelang het land verschillen.

Meer lezen

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW ConnectedDrive klantendienst

BMW CONTACT CENTER.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met het BMW Contact Center.
BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij het raam

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind in onze FAQ-rubriek antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.
BMW Driver's Guide app digitale gebruiksaanwijzing smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

De BMW Driver's Guide is een digitale gebruiksaanwijzing voor bepaalde BMW modellen – inclusief voertuigdetails en uitrustingen, afbeeldingen en verklarende animaties.
BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

TERUG NAAR HET OVERZICHT.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.