Amazon Alexa in de wagen vrouw aan het stuur van een BMW

AMAZON ALEXA*.

Gebruik de praktische functies van Amazon Alexa onderweg in uw BMW.

U maakt thuis gebruik van Amazon Alexa? Waarom niet ook in uw BMW? Voor maximaal comfort en optimaal entertainment zijn veel van de praktische functies van Amazon Alexa ook in uw wagen beschikbaar.

 

* Amazon, Alexa en alle bijbehorende merken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn dochterondernemingen.

Meer lezen
AMAZON ALEXA*.Gebruik de praktische functies van Amazon Alexa onderweg in uw BMW.
Zo werkt Amazon Alexa BMW ConnectedDrive digitale diensten

ONTDEK IN DE VIDEO HOE U AMAZON ALEXA IN UW BMW KUNT GEBRUIKEN.

DE FUNCTIES VAN AMAZON ALEXA IN UW BMW.

Muziek streamen, agenda-afspraken invoeren of compatibele Smart-Home-toestellen bedienen – veel van de praktische functies van Amazon Alexa zijn ook in uw BMW bruikbaar.

Ook wanneer u alleen onderweg bent, is Amazon Alexa de perfecte metgezel voor elke rit in uw BMW. Of u nu een vraag hebt, uw agenda wilt bekijken of de temperatuur bij u thuis wilt aanpassen – gebruik Alexa in de wagen en profiteer onderweg van de duizenden skills waarmee de spraakdienst van Amazon u het leven gemakkelijker maakt.

Vrienden zitten in BMW en luisteren naar muziek via Amazon Alexa

Lievelingsmuziek streamen.

“Alexa, speel muziek.” De nieuwste pophits, onlineradio of spannende luisterboeken: met Amazon Alexa streamt u uw lievelingsinhoud in uw BMW. Gebruik met een spraakcommando diensten zoals Amazon Music of Audible. Om muziek via Alexa in uw BMW te gebruiken, wordt het bestaande datatarief van de met de wagen verbonden smartphone gebruikt. Mogelijk vraagt uw mobiele netwerkbeheerder kosten voor gegevensoverdracht.
Bestuurder bedient Smart-Home-toestellen met Amazon Alexa in de wagen

Smart Home vanuit de BMW bedienen.

“Alexa, stel de woonkamerthermostaat in op 22 °C.” U bent op de terugreis van vakantie en wilt thuis de verwarming inschakelen? Geen probleem met Alexa in uw BMW en compatibele Smart-Home-toestellen. Wanneer u de spraakdienst van Amazon via de My BMW App met uw wagen hebt verbonden, kunt u in de wagen eenvoudig uw compatibele Smart-Home-toestellen met spraakcommando’s bedienen.
Weersverwachting met Amazon Alexa in de BMW opvragen

Weersvoorspelling opvragen.

“Alexa, gaat het morgen regenen?” De spraakdienst van Amazon staat tijdens het rijden in uw BMW zoals gewoonlijk voor u klaar met antwoorden. Informeer naar het weer op uw bestemming, vraag wat de weersverwachting is voor het weekend en of u de volgende dag een paraplu moet meenemen. Met de weersinformatie van Amazon Alexa bent u ook onderweg altijd optimaal voorbereid.

VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN AMAZON ALEXA IN DE WAGEN.

Voorwaarden voor het gebruik van Amazon Alexa in de wagen zijn het BMW Operating System 5, 6 of 7 met spraakherkenning en -bediening en een van de extra uitrustingen Navigation (6UN), Navigation Plus (6UP), Navigation Business (SA 606), Navigation Professional (SA 609) of Connected Package Professional (SA6C3/6C4).

Amazon Alexa kan in de wagen enkel in combinatie met de My BMW App, een Amazon-account en een BMW ConnectedDrive-account worden geïnstalleerd.

Opdat de functies van Amazon Alexa in de wagen altijd up-to-date zouden zijn, moeten de iOS- of Android-software van uw smartphone en de software van de Amazon Alexa App altijd up-to-date zijn.

De beschikbaarheid van Amazon Alexa kan van land tot land verschillen.

Meer lezen

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW ConnectedDrive klantendienst

BMW CONTACT CENTER.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met het BMW Contact Center.
BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij het raam

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind in onze FAQ-rubriek antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.
BMW Driver's Guide app digitale gebruiksaanwijzing smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

De BMW Driver's Guide is een digitale gebruiksaanwijzing voor bepaalde BMW modellen – inclusief voertuigdetails en uitrustingen, afbeeldingen en verklarende animaties.
BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

TERUG NAAR HET OVERZICHT.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.