ULTIEM RIJPLEZIER IN ALLE GEMOEDSRUST.

De langetermijnhuur van BMW.

Kiezen voor de Langetermijnhuur van BMW [1] betekent kiezen voor mobiliteit en gemak. BMW Financial Services verlost u immers van nagenoeg alle beslommeringen. Zo staan we in voor de aankoop van de door u geconfigureerde BMW. Voor een vast bedrag per maand geniet u van uw BMW voor een vooraf overeengekomen termijn. U huurt uw BMW dus van BMW Financial Services. De wagen wordt niet in uw balans, maar wel in die van BMW Financial Services opgenomen; juridisch en economisch gezien zijn wij dus ook eigenaar van de wagen. 

Zo houdt u uw kosten perfect onder controle. Aan het einde van het contract hoeft u eenvoudigweg de wagen binnen te brengen. Doordat de maandelijkse huur als kost wordt aangerekend, in overeenstemming met de fiscale wetgeving, hoeft u het kapitaal van uw onderneming niet te gebruiken.
 

Read more

Voordelen.

• Vast maandelijks huurbedrag.


• Volledige dienstverlening inbegrepen.


• Aan het einde van de termijn brengt u de wagen binnen.


• Financiële formule buiten de balans.

Read more
  • [1] De langetermijnhuur van BMW is uitsluitend bestemd voor professionele klanten die de wagen gebruiken bij de uitoefening van hun commerciële, professionele of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van de aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen.