UITERST FLEXIBEL.

BMW Financiële Renting.

Wenst u een volledig moduleerbare formule, waarbij u uw BMW aan het einde van het contract kunt overnemen tegen een voordelige prijs? Dan is BMW Financiële Renting* iets voor u.
 
Hierbij is flexibiliteit troef, zo geniet u van diverse opties op het vlak van de restwaarde en bovendien kunt u volledig à la carte talloze diensten zoals onderhoud, banden en verzekering laten opnemen in het contract.
 
De maandtermijnen zijn rechtstreeks in te brengen als algemene kosten overeenkomstig de fiscale regelgeving, waardoor het bedrijfskapitaal niet wordt aangesproken.
Op het einde van het contract bepaalt u zelf wat u met de wagen wenst te doen: het voertuig inleveren, of het voertuig aankopen aan de vooraf bepaalde restwaarde. 

Read more

Voordelen.

  • U kan de restwaarde bepalen binnen de toegelaten parameters.
  • Flexibiliteit op einde contract.
  • Extra diensten mogelijk.
  • Off-balance financiële formule.
Read more
  • * BMW Financiële Renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs.