MAANDAFLOSSINGEN DIE ECHT INTERESSANT ZIJN.

BMW Select.

Voor u als particulier is er geen financieringsvorm die u meer zekerheid biedt dan BMW Select [1]. Deze formule houdt direct rekening met de waarde van uw BMW aan het einde van de contractperiode. Door deze restwaarde in te calculeren, moet u niet de volledige aankoopprijs in maandaflossingen afbetalen.


Belasting, onderhoud, herstellingen, banden en verzekering regelt u zelf. Pas aan het einde van uw contract bepaalt u wat u met uw wagen wilt doen: inleveren, het resterende saldo betalen of een herfinanciering afsluiten.

Read more

Voordelen.

  • Interessante maandaflossingen dankzij een laatste verhoogde aflossing.
  • Meerdere opties aan het einde van het contract.
  • Onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van de wagen door uw BMW concessiehouder.
Read more
  • [1] BMW Select is een verkoop op afbetaling met een verhoogde laatste aflossing voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw BMW concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet - agent in nevenfunctie. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen, kredietgever. Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden.