BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.Altijd verbonden. Altijd vrij.

Wat kan uw BMW voor u doen? U tijdig op uw bestemming brengen? Altijd een antwoord op uw vragen geven? Of u op elk moment prettig onderhouden? De Digital Services van BMW ConnectedDrive kunnen u een groot aantal nuttige diensten leveren. Die slimme en innovatieve diensten vereenvoudigen uw leven en maken van elke rit een belevenis.

Meer info

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Uw intelligente netwerk onderweg.

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Uw intelligente netwerk onderweg.

Intelligent Personal Assistant Functies.

Uw persoonlijke assistent.

Auto-expert

Auto-expert.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Hij is de ultieme auto-expert die u ondersteunt. Wat u ook over uw BMW wilt weten en wanneer u ook hulp nodig hebt, hij staat altijd voor u klaar. Hij helpt u de functies van uw BMW nog beter te leren kennen en hij is bovendien altijd op de hoogte van de status en onderhoudsbehoefte van uw BMW.

Meer info
Persoonlijke assistent

Persoonlijke assistent.

Uw behoeften begrijpen en u altijd optimaal ondersteunen – dat maakt de BMW Intelligent Personal Assistant uniek. Met ‘Hey BMW, rij naar huis’ vindt hij direct de route naar uw huis. Hij zorgt ervoor dat u ook onderweg productief bent en leest e-mails voor of vindt nog sneller uw favoriete muziek.

Meer info
In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Uw BMW zorgt voor u. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een stressvolle dag, en past het interieur van uw auto optimaal aan uw stemming aan. Met de In-Car Experiences, waaronder de Caring Car- en Experience-programma's, zorgt uw BMW ervoor dat u zich beter voelt.

Meer info

BMW CONNECTED DRIVE FEATURES.

BMW CONNECTED DRIVE FEATURES.

MY ASSISTANT.

Optimaal begeleid onderweg. Altijd.

Ongeacht waar u bent, wat u wilt doen of wat u nodig hebt: de buitengewone diensten van BMW ConnectedDrive staan u zo goed mogelijk bij voor en tijdens elke rit. Zoekt u de beste Italiaan van de stad of een apotheker van wacht tijdens het weekend? Diensten zoals de Concierge Service staat onderweg met een druk op een knop voor u klaar en helpen u bij al uw vragen. En met de BMW Connected App plant u uw volgende reis comfortabel van thuis uit en hebt u bovendien vanop afstand toegang tot belangrijke functies van uw BMW.

Meer info
Intelligent Personal Assistant

Intelligent Personal Assistant.

‘Hey BMW, wie ben jij?’ Zou het niet geweldig zijn als uw BMW als een persoonlijke assistent voor u is? Communiceer via de BMW Intelligent Personal Assistant op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Hij kent u, leert van u, wordt steeds beter en helpt u in elke situatie. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan alles met betrekking tot uw BMW uitleggen en helpt u uw BMW beter te leren kennen.

Meer info
Concierge Service

Concierge Service.

Schijnt de zon morgen in Rome? Wanneer is mijn vlucht? En waar is het beste restaurant in de stad? De conciërge service komt eraan en ondersteunt u met één druk op de knop met al uw zorgen - individueel, persoonlijk en snel. Waar je ook bent, wat je ook maar nodig hebt.

Meer info
BMW Connected

BMW Connected.

Netwerk met je BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die voor en tijdens de reis zorgt voor uw behoeften. Krijg toegang tot uw voertuig via smartphone, smartwatch of Amazon Echo, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of zorg ervoor dat afspraken worden onthouden zodat u op tijd bent.

Meer info
Remote Services

Remote Services.

Heb ik mijn voertuig afgesloten en waar is het precies? Remote Services stelt u in staat om op afstand toegang te krijgen tot uw voertuig via de BMW Connected-app. Activeer de knipperlichten, pas de binnentemperatuur aan of sluit uw BMW overal af met uw smartphone.

Meer info
Remote 3D View

Remote 3D View.

Houd de omgeving van je BMW in de gaten, zodat je weet dat alles in orde is met je voertuig. Remote Services en Remote 3D View bieden u de mogelijkheid om vanuit elk perspectief uw voertuigomgeving te bekijken, deuren te vergrendelen of de claxon te activeren via de BMW Connected-app.

Meer info

MY JOURNEY.

Opdat elke rit uniek wordt.

Elke rit is anders, en toch kunt u er altijd op rekenen dat u comfortabel en stipt op uw bestemming aankomt. Met de diensten van Connected Navigation zoals Real Time Traffic Information bent u op de hoogte van de huidige verkeerssituatie en bereikt u uw bestemming sneller en rechtstreeks. Zonder de minste stress, want waar u het best een vrije parkeerplaats vindt, verneemt u van de parkeerplaatsassistent. Met de Digital Charging Service voorziet u uw BMW i of uw iPerformance model voordelig van energie en kunt u er zeker van zijn dat hij steeds perfect opgeladen is wanneer u vertrekt.

Meer info
Real Time Traffic Information

Real Time Traffic Information.

Oponthoud tijdens de file? Realtime verkeersinformatie helpt u om daar sneller te komen. De service kent de actuele verkeerssituatie bijna in realtime en berekent automatisch alternatieve routes. De extra functie lokale gevarenwaarschuwing alarmeert u voor ongunstige wegomstandigheden of ongevallen op uw route.

Meer info
Beheer je lievelingsbestemmingen

Beheer je lievelingsbestemmingen.

Toegang tot uw stamcafé of uw fitnessstudio in het BMW navigatiesysteem? Met de functie “Beheer je lievelingsbestemmingen” hebt u uw persoonlijke Points of Interest altijd bij zich, zowel in de wagen, in de BMW Connected App als in het ConnectedDrive klantenportaal. Ze kunnen op alle Touchpoints worden beheerd en worden automatisch gesynchroniseerd.


“Beheer je lievelingsbestemmingen” maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Deel bestemmingen vanuit andere apps

Deel bestemmingen vanuit andere apps.

Een rechtstreekse verbinding tussen uw favoriete kaarten-app en uw BMW? Dat kan met de functie “Deel bestemmingen vanuit andere apps”. Daarmee kunt u bestemmingen uit kaarten-apps, die de Share-functie ondersteunen, rechtstreeks in uw BMW overbrengen. Na het overbrengen is het adres voor later gebruik ook in de BMW Connected App op uw smartphone beschikbaar.


“Deel bestemmingen vanuit andere apps” maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Time to Leave Notification

Time to Leave Notification.

Kom altijd op tijd voor uw volgende afspraak. De Time to Leave-melding van de BMW Connected-app herinnert u tijdig aan uw smartphone of compatibele smartwatch wanneer u wilt vertrekken. Real-time verkeersinformatie berekent de optimale tijd wanneer u moet vertrekken om er op tijd te komen.

Meer info
Vrouw zit voor het raam en gebruikt Share Live Trip Status op smartphone

Share Live Trip Status.

Met Share Live Trip Status hoeft niemand meer te vragen hoe laat u thuis bent. Rechtstreeks vanuit de BMW of via de Connected App informeert u geselecteerde personen over uw exacte locatie, bestemming en aankomsttijd. Ontvangers kunnen de gegevens van uw rit live volgen.

Meer info
Jonge man loopt door de stad en gebruikt Navigate Door-to-Door op zijn smartphone

Navigate Door-to-Door.

Stipt op tijd en ontspannen aankomen. De service Navigate Door-to-Door navigeert u de laatste meters vanaf uw geparkeerde BMW naar uw bestemming en weer terug. U krijgt snelle toegang tot de voetgangersnavigatie op uw smartphone, ondersteund door informatie van uw Connected Onboard Screen en push-meldingen van de BMW Connected App.

Meer info
Man en vrouw zitten in woonkamer en gebruiken Send to Car op smartphone

Send to Car.

Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

Meer info
Map Update

Map Update.

BMW is de eerste autoconstructeur die drie mogelijke updateprocessen voor navigatiekaarten aanbiedt: de USB Full Map update via de concessiehouder of de ConnectedDrive Store. Zo is het navigatiesysteem altijd met actuele kaarten uitgerust.

Meer info

MY CAR.

Omdat uw BMW meer is dan alleen maar een wagen.

In uw BMW kunt u zich volledig op het rijden concentreren, want voor al de rest is gezorgd. Krijg met de Digital Key op uw smartphone heel eenvoudig toegang tot uw wagen, terwijl de Remote Software Upgrade “Over-The-Air” ervoor zorgt dat de software van uw BMW steeds up-to-date is en u zich zo de weg naar de concessiehouder kunt besparen. En als u toch eens een ongeval hebt, haalt de Intelligent Emergency Call automatisch hulp en geeft hij de hulpverleners belangrijke informatie over passagiers en wagen.

Meer info
Caring Car

Caring Car.

Wilt u vol nieuwe energie aankomen of ontspannen als u gestrest bent? Met Caring Car zorgt uw BMW voor u. Als u ‘Hey BMW, ik ben moe’ of ‘Hey BMW, ik ben gestrest’ zegt, activeert de BMW Intelligent Personal Assistant het Caring Car Vitalize of Relax-programma. Uw zintuigen worden verwend door het samenspel van verschillende interieurfuncties gedurende het programma.

Meer info
Experience-programma's

Experience-programma's.

Houdt u onderweg van ingetogen luxe of wilt u van uw privacy genieten? De vier Experience-programma's Executive, Expressive, Private of Wellbeing zijn een belevenis voor de zintuigen dankzij een optimaal afgestemd interieur dat perfect bij uw stemming past.

Meer info
Automate my Habits

Automate my Habits.

Zet u de stoelverwarming altijd op stand 3 als het koud is? De intelligente functie Automate My Habits onthoudt uw voorkeursinstellingen en schakelt deze desgewenst automatisch in. Zo kunt u genieten van de rit terwijl uw BMW ervoor zorgt dat u zich goed voelt. In de toekomst worden nog meer automatische functies toegevoegd.

Meer info
Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. Comfortabel, veilig en zonder zorgen, en u hoeft niet bij uw BMW Servicepartner langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent.

Meer info
WiFi-hotspot

WiFi-hotspot.

Doe mee aan videoconferenties op uw tablet of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De hotspot brengt u online via de SIM-kaart die in LTE-snelheid in het voertuig is geïnstalleerd (voor zover deze afhankelijk is van het netwerk). Dus jij en je medereizigers kunnen tegelijkertijd op maximaal tien apparaten surfen.

Meer info
Intelligent Emergency Call - eCall

Intelligent Emergency Call - eCall.

Als er een ongeluk gebeurt, moet het snel gaan. De intelligente noodoproep krijgt hulp en wordt een redder in nood. Hij of zij zal speciaal opgeleid personeel van het callcenter contacteren om voor u en uw passagiers te zorgen tot de eerste hulpdiensten aankomen en belangrijke informatie wordt doorgegeven aan de hulpdiensten.

Meer info
BMW CarData

BMW CarData.

Met BMW CarData kunt u steeds de belangrijkste voertuiggegevens van uw BMW bekijken en desgewenst voor derden vrijgeven. U beslist daarbij als enige aan wie u de gegevens toevertrouwt. Houd uw telematicagegevens zo steeds onder controle en profiteer met de gegevensvrijgave voor derden van serviceaanbiedingen op maat, die eerder niet mogelijk waren.

Meer info
Service & Pechhulp

Service & Pechhulp.

Met de Service Features in de Connected App vereenvoudigen we uw mobiele dagelijks leven: via een pushbericht wordt u gewaarschuwd wanneer onderhoud aan uw BMW nodig is. U kunt direct online en 24 uur per dag een afspraak maken bij de BMW dealer van uw voorkeur. En mocht er een keer iets onverwachts gebeuren, dan verbindt de app u direct met de BMW Pechhulp.

Meer info

MY LIFE.

Geen enkele toegeving. Alles krijgen.

Waarom compromissen sluiten wanneer u onderweg bent? Geniet ook in uw BMW van de digitale lifestyle die u gewend bent. Maak met Microsoft Office 365 een rijdend kantoor van uw wagen. Neem deel aan Skype for Business-meetings, dicteer e-mails en beheer uw afspraken. Met Apple CarPlay® hebt u tijdens het rijden toegang tot de belangrijkste functies van uw iPhone, en als u nog meer entertainment wilt, zorgt Connected Music met meer dan 30 miljoen songs van Deezer of Napster voor de beste muziek onderweg.

Meer info
Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

U wilt de functies van uw iPhone in uw BMW niet verlaten en zoals gewoonlijk gebruiken? Met Apple CarPlay®-voorbereiding hebt u draadloze toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music. U kunt de Apple Voice Assistant Siri gebruiken via de spraakknop op het stuurwiel.

Meer info
Online Entertainment

Online Entertainment.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartner Deezer.

Meer info

ALTIJD UP-TO-DATE.

BMW software-update

ALTIJD UP-TO-DATE.

BMW software-update via USB.

De systemen van smartphones, muziekspelers en tablets worden voortdurend verder ontwikkeld. Opdat u uw mobiele toestellen op elk ogenblik in uw wagen zou kunnen gebruiken, zorgt de BMW software-update ervoor dat uw apps en BMW altijd bijgewerkt zijn.