BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITAL SERVICES.Altijd verbonden. Altijd vrij.

Wat kan uw BMW voor u doen? U tijdig op uw bestemming brengen? Altijd een antwoord op uw vragen geven? Of u op elk moment prettig onderhouden? De Digital Services van BMW ConnectedDrive kunnen u een groot aantal nuttige diensten leveren. Die slimme en innovatieve diensten vereenvoudigen uw leven en maken van elke rit een belevenis.

Read more

MY ASSISTANT.

Optimaal begeleid onderweg. Altijd.

Ongeacht waar u bent, wat u wilt doen of wat u nodig hebt: de buitengewone diensten van BMW ConnectedDrive staan u zo goed mogelijk bij voor en tijdens elke rit. Zoekt u de beste Italiaan van de stad of een apotheker van wacht tijdens het weekend? Diensten zoals de Concierge Service staat onderweg met een druk op een knop voor u klaar en helpen u bij al uw vragen. En met de BMW Connected App plant u uw volgende reis comfortabel van thuis uit en hebt u bovendien vanop afstand toegang tot belangrijke functies van uw BMW.

Read more

Concierge Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij al uw vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt.

Read more

BMW Connected.

Maak een verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die zich voor en tijdens het rijden om uw wensen bekommert. Maak via smartphone, smartwatch of Amazon Echo een verbinding met uw wagen, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te zijn.

Read more

Remote Services.

Heb ik mijn wagen wel afgesloten, en waar staat hij nu ook weer precies? Met Remote Services kunt u uw wagen via de BMW Connected App rechtstreeks vanop afstand bedienen. Activeer het lichtsignaal, stel de binnentemperatuur in of vergrendel uw BMW van overal met de smartphone.

Read more

Remote 3D View.

Houd de omgeving van uw BMW altijd in het oog, zodat u weet dat met uw wagen alles in orde is. Met Remote Services en Remote 3D View kunt u via de BMW Connected App de omgeving van uw wagen vanuit elk gezichtspunt in het oog houden, deuren vergrendelen of de claxon bedienen.

Read more

Share Live Trip Status.

Met Share Live Trip Status is de vraag wanneer u thuiskomt overbodig geworden. Rechtstreeks vanuit de wagen of via de Connected App laat u geselecteerde personen weten waar u precies bent, waar u heen gaat en wanneer u daar aankomt. Informatie over uw rit kunnen de ontvangers live mee volgen.

Read more

Navigate Door-to-Door.

Stipt en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door leidt u de eerste en laatste meters van de wagen naar uw bestemming en weer terug. Krijg snelle toegang tot de voetgangersnavigatie van uw smartphone, met behulp van informatie van uw Connected Onboard Screen en push-berichten van de BMW Connected App.

Read more

Send to Car.

Waar gaan we hierna naartoe? Zoek in de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en verzend ze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u in de wagen zit en die via Bluetooth met uw smartphone is verbonden, kunt u de routegeleiding met een klik starten.

Read more

MY JOURNEY.

Opdat elke rit uniek wordt.

Elke rit is anders, en toch kunt u er altijd op rekenen dat u comfortabel en stipt op uw bestemming aankomt. Met de diensten van Connected Navigation zoals Real Time Traffic Information bent u op de hoogte van de huidige verkeerssituatie en bereikt u uw bestemming sneller en rechtstreeks. Zonder de minste stress, want waar u het best een vrije parkeerplaats vindt, verneemt u van de parkeerplaatsassistent. Met de Digital Charging Service voorziet u uw BMW i of uw iPerformance model voordelig van energie en kunt u er zeker van zijn dat hij steeds perfect opgeladen is wanneer u vertrekt.

Read more

Real Time Traffic Information.

Vakantietijd in de file verspillen? Met Real Time Traffic Information komt u sneller op uw bestemming. De dienst kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De extra functie lokale gevarenwaarschuwing waarschuwt u voor een slechte staat van de weg of ongevallen op uw route.


Real Time Traffic Information maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Read more

Beheer je lievelingsbestemmingen.

Toegang tot uw stamcafé of uw fitnessstudio in het BMW navigatiesysteem? Met de functie “Beheer je lievelingsbestemmingen” hebt u uw persoonlijke Points of Interest altijd bij zich, zowel in de wagen, in de BMW Connected App als in het ConnectedDrive klantenportaal. Ze kunnen op alle Touchpoints worden beheerd en worden automatisch gesynchroniseerd.


“Beheer je lievelingsbestemmingen” maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Read more

Deel bestemmingen vanuit andere apps.

Een rechtstreekse verbinding tussen uw favoriete kaarten-app en uw BMW? Dat kan met de functie “Deel bestemmingen vanuit andere apps”. Daarmee kunt u bestemmingen uit kaarten-apps, die de Share-functie ondersteunen, rechtstreeks in uw BMW overbrengen. Na het overbrengen is het adres voor later gebruik ook in de BMW Connected App op uw smartphone beschikbaar.


“Deel bestemmingen vanuit andere apps” maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Read more

Time to Leave Notification.

Verschijn altijd stipt op uw volgende afspraak. De Time to Leave Notification van de BMW Connected App herinnert u er tijdig op uw smartphone of uw compatibele smartwatch aan wanneer u moet vertrekken. Aan de hand van realtime-verkeersinformatie wordt de optimale vertrektijd berekend om tijdig op uw bestemming aan te komen.


De Time to Leave Notification maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Read more

Map Update.

BMW is de eerste autoconstructeur die drie mogelijke updateprocessen voor navigatiekaarten aanbiedt: de USB Full Map update via de concessiehouder of de ConnectedDrive Store en de automatische “Over-The-Air”-update via de vast geïnstalleerde simkaart – tot viermaal per jaar (voor bepaalde regio’s). De “Over-The-Air”-update brengt noch licentiekosten, noch overdrachtskosten met zich mee. Zo is het navigatiesysteem altijd met actuele kaarten uitgerust.

Read more

MY CAR.

Omdat uw BMW meer is dan alleen maar een wagen.

In uw BMW kunt u zich volledig op het rijden concentreren, want voor al de rest is gezorgd. Krijg met de Digital Key op uw smartphone heel eenvoudig toegang tot uw wagen, terwijl de Remote Software Upgrade “Over-The-Air” ervoor zorgt dat de software van uw BMW steeds up-to-date is en u zich zo de weg naar de concessiehouder kunt besparen. En als u toch eens een ongeval hebt, haalt de Intelligent Emergency Call automatisch hulp en geeft hij de hulpverleners belangrijke informatie over passagiers en wagen.

Read more

Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Installeer de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android-smartphone en deel hem met familie en vrienden.

Read more

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. Comfortabel, veilig en zonder zorgen, en u hoeft niet bij uw BMW Servicepartner langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent.

Read more

WiFi-hotspot.

Neem op een tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw lievelingsserie op de smartphone. De hotspot brengt u via de in de wagen ingebouwde simkaart online met LTE-snelheid (indien beschikbaar op het net). Zo surfen u en uw passagiers met maximaal tien toestellen tegelijk.

Read more

Intelligent Emergency Call - eCall.

Bij een ongeval moet alles snel gaan. De Intelligent Emergency Call haalt hulp en wordt in noodgevallen een levensredder. Hij neemt contact op met speciaal opgeleide callcenter-medewerkers die u en uw passagiers bijstaan tot de hulpverleners aankomen, en verschaft de hulpdiensten belangrijke informatie.

Read more

BMW CarData.

Met BMW CarData kunt u steeds de belangrijkste voertuiggegevens van uw BMW bekijken en desgewenst voor derden vrijgeven. U beslist daarbij als enige aan wie u de gegevens toevertrouwt. Houd uw telematicagegevens zo steeds onder controle en profiteer met de gegevensvrijgave voor derden van serviceaanbiedingen op maat, die eerder niet mogelijk waren.

Read more

MY LIFE.

Geen enkele toegeving. Alles krijgen.

Waarom compromissen sluiten wanneer u onderweg bent? Geniet ook in uw BMW van de digitale lifestyle die u gewend bent. Maak met Microsoft Office 365 een rijdend kantoor van uw wagen. Neem deel aan Skype for Business-meetings, dicteer e-mails en beheer uw afspraken. Met Apple CarPlay® hebt u tijdens het rijden toegang tot de belangrijkste functies van uw iPhone, en als u nog meer entertainment wilt, zorgt Connected Music met meer dan 30 miljoen songs van Deezer of Napster voor de beste muziek onderweg.

Read more

Apple CarPlay®.

Wilt u in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding hebt u draadloos toegang tot telefoon, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Met de spraaktoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

Read more

Online Entertainment.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.

Read more

Microsoft Office 365.

Met Microsoft Office 365 werkt u in de wagen zoals op kantoor. E-mails dicteren, deelnemen aan Skype-for-Business-meetings, toegang tot uw contactpersonen en afspraken in de agenda coördineren, allemaal zonder omweg via de smartphone. Met uw bestaande Microsoft Office 365 Business Account bent u onderweg al even productief als op het werk.

Read more