Summerdeals

DE BMW X3.

Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.

DE BMW X3.

Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.

DE BMW X3.Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.
G20

De BMW X3 18d
BMW SWITCH
€ 360/maand (excl. BTW voor professionelen)

Model xLine

Uitgerust met:


  • 01 Model xLine
  • 02 Metaalkleur
  • 03 19" Metalen velgen
  • 04 LED Headlights
  • 05 Navigatiesysteem BMW Live Cockpit Plus
  • 06 Apple CarPlay
  • 07 Spiegelpakket
  • 08 Verwarmde sportzetels
  • 09 Exterieur Line Aluminium gesatineerd
  • 10 Elektronische airconditioning, 3-zones

DE BMW X3 "NU OF NU" DEAL.

LED Headlights

LED Headlights

De LED-koplampen met dagrijlicht, dim- en grootlicht zijn in een duurzame, energiebesparende LED-techniek uitgevoerd. De LED-koplampen zijn bovendien uitgerust met automatische lichthoogteregeling en verhogen de veiligheid 's nachts en bij slecht weer met uitstekende verlichting en een lichtkleur die vergelijkbaar is met daglicht.
Spiegelpakket

Spiegelpakket

De binnenspiegel en de buitenspiegel aan de bestuurderszijde worden automatisch gedimd en de beide buitenspiegels hebben een elektrische wegklapfunctie. Dankzij een stoeprandsensor wordt de buitenspiegel aan de passagierszijde automatisch naar beneden gekanteld wanneer in de achteruit wordt geschakeld, zodat de bestuurder eventuele stoepranden kan zien.
Apple CarPlay

Apple CarPlay

Met de Apple CarPlay® voorbereiding kunnen bepaalde functies van de iPhone® draadloos en comfortabel worden gebruikt in de wagen. Smartphone-gegevens en functies zoals muziek, iMessages/sms, telefonie, Siri, navigatie en bepaalde third-party-apps kunnen daardoor worden weergegeven en bediend via de bedieningsschermen van de wagen en via Voice Control worden bediend of aangegeven.
Sportzetels

Sportzetels

De individueel aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke manuele instelmogelijkheden zoals de verstelling van de breedte van de leuning, de zitlengte en helling van rugleuning en zitvlak. Dankzij de hogere zijkussens van het zitkussen en de leuning en uitgesproken zijsteunen bieden ze een uitstekende ergonomie en veel zijdelingse steun.
19" lichtmetalen velgen

19" lichtmetalen velgen

BMW lichtmetalen velgen, Y-spaak 694, 19", Ferricgrau, 7,5 J x 19, banden 245/50 R 19.

Deze BMW X3 18d voor € 46.825*

BTW inclusief

Aanbevolen catalogusprijs met opties1: € 52.575


"NU OF NU" DEAL VOORDEEL²: - € 5.570

Read more

* Aanbod geldig tot en met 15/10/2019

Deze actie is ook geldig op andere motorisaties. Contacteer uw BMW concessiehouder voor meer info.


(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.

(2) Het klantenvoordeel in dit voorbeeld is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten.

De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement.

Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website. 

Read more

BMW X3 18d

Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW X3 18d met een verkoopprijs van € 38.698,36 excl. BTW (€ 44.405,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 7.889,61 excl. BTW en een restwaarde van € 16.504,15 excl. BTW. BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/08/2019 tot en met 15/10/2019. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld (*). Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

Read more