"NU OF NU" Deal

DE BMW 5 REEKS TOURING.

Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.

DE BMW 5 REEKS TOURING.

Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.

DE BMW 5 REEKS TOURING.Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.
G20

De BMW 518d Touring
BMW SWITCH
€ 440/maand (excl. BTW voor professionelen)

Luxury Line

Uitgerust met:


  • 01 Luxury Line
  • 02 Metaalkleur
  • 03 18" Metalen velgen
  • 04 LED Headlights
  • 05 Leder Dakota
  • 06 Navigatiesysteem BMW Live Cockpit Professional
  • 07 Achteruitrijcamera met Parking Distance Control
  • 08 Verwarmde zetels
  • 09 Apple CarPlay
  • 10 Driving Assistant Pack

DE BMW 5 REEKS TOURING "NU OF NU" DEAL.

Lead Headlights

LED Headlights.

De LED-koplampen met dagrijlicht, dim- en grootlicht zijn in een duurzame, energiebesparende LED-techniek uitgevoerd. De LED-koplampen zijn bovendien uitgerust met automatische lichthoogteregeling en verhogen de veiligheid 's nachts en bij slecht weer met uitstekende verlichting en een lichtkleur die vergelijkbaar is met daglicht.
Navigatiesysteem BMW Live Cockpit Professional

Navigatiesysteem BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7.0 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
Driving Assistant Pack

Driving Assistant Pack.

Het veiligheidspakket Driving Assistant Pack omvat de cameragebaseerde systemen botswaarschuwing vooraan met remingreep, Speed Limit Info incl. No Passing Info en Lane Departure Warning, alsook de radargebaseerde uitrustingen Crossing Traffic Warning achteraan, Lane Change Warning en preventie van kop-staartbotsingen.
Leder Dakota

Leder Dakota.

Binnenbekleding leder Dakota Cognac.

Deze BMW 518d TOURING VOOR € 52.190*

BTW inclusief

Aanbevolen catalogusprijs met opties1: € 59.245


"NU OF NU" DEAL VOORDEEL²: - € 7.055

Read more

* Aanbod geldig tot en met 15/10/2019

Deze actie is ook geldig op andere motorisaties. Contacteer uw BMW concessiehouder voor meer info.

 

(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.

(2) Het klantenvoordeel in dit voorbeeld is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten.

De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement.

Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website. 

Read more

BMW 518d Touring

Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW 518d Touring met een verkoopprijs van € 43.132,23 excl. BTW (€ 52.189,99 incl. BTW), mits een voorschot van € 8.684,72 excl. BTW en een restwaarde van € 15.994,17 excl. BTW. BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/08/2019 tot en met 15/10/2019. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld (*). Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

Read more