Summerdeals

DE NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING.

Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.

DE NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING.

Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.

DE NIEUWE BMW 3 REEKS TOURING.Geniet tot en met 15/10/2019 van de BMW "NU OF NU" DEALS.
G20

De BMW 318d Touring
BMW SWITCH
€ 340/maand (excl. BTW voor professionelen)

Model Sport

Uitgerust met:

  • 01 Model Sport
  • 02 Metaalkleur
  • 03 17" Metalen velgen
  • 04 LED Headlights
  • 05 Navigatiesysteem BMW Live Cockpit plus
  • 06 Spiegelpakket
  • 07 Parking Assist Pack
  • 08 Comforttoegang
  • 09 Verwarmde sportzetels
  • 10 Elektronische airconditioning 3-zones

DE BMW 3 REEKS TOURING "NU OF NU" DEAL.

Frontale close-up van het Cockpit Display van de BMW 3 Reeks Berline met BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Plus.

De BMW Live Cockpit Plus met navigatiefunctie is voorzien van een 5,7" grote instrumentencombi op het instrumentenbord, een Control Display met hoge resolutie, aanraakfunctie en een schermdiagonaal van 8,8", en de iDrive Touch Controller op de middenconsole. Het BMW Operating System 6.0 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Controller.
Spiegelpakket

Spiegelpakket.

De binnen- en buitenspiegel aan de bestuurderszijde dimmen automatisch. Daarnaast beschikt de buitenspiegel aan bestuurderszijde over een automatische stoeprandherkenning wanneer in achteruit wordt geschakeld. De beide buitenspiegels hebben een elektrische wegklapfunctie en een spiegelgeheugenfunctie. Dat vergemakkelijkt het inparkeren en helpt beschadiging van de wagen te voorkomen.
LED Headlights

LED Headlights.

De koplampen met richtingaanwijzers, stand- en dagrijlicht in LED-techniek en dim- en grootlicht in bi-LED-techniek gaan bijzonder lang mee en sparen energie. De LED-koplampen zijn bovendien uitgerust met automatische lichthoogteregeling en verhogen de veiligheid 's nachts en bij slecht weer met uitstekende verlichting en een lichtkleur die vergelijkbaar is met daglicht.
comforttoegang

Comforttoegang.

Met de comforttoegang hebt u zonder sleutel toegang tot de wagen via alle deuren en kunt u de wagen starten door op een knop te drukken, terwijl de sleutel in uw zak blijft. Bovendien kan de Digital Key op de smartphone of de NFC Key Card gebruikt worden om de wagen te openen en te starten.
17" lichtmetalen velgen

17" lichtmetalen velgen

BMW 17" lichtmetalen velgen, V-spaak 776 Ferricgrau, 7,5 J x 17, banden 225/50 R 17.

DEZE BMW 318d TOURING VOOR € 41.755*

BTW inclusief

Aanbevolen catalogusprijs met opties1:     € 46.010

"NU OF NU" DEAL VOORDEEL²:              - € 4.255

Read more

* Aanbod geldig tot en met 15/10/2019

 Deze actie is ook geldig op andere motorisaties. Contacteer uw BMW concessiehouder voor meer info.


(1) Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.

(2) Het klantenvoordeel in dit voorbeeld is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten.

De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement.

Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website. 

Read more

BMW 318d Touring

Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW 318d Touring met een verkoopprijs van € 34.508,27 excl. BTW (€ 41.755,00 incl. BTW), mits een voorschot van € 6.756,76 excl. BTW en een restwaarde van € 13.655,14 excl. BTW. BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/06/2019 tot en met 15/10/2019. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld (*). Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

Read more