THE BMW X5

ACCESSORIES LAUNCH PACK BMW X5.

GENIET VAN -10% T.E.M. 30/06/2024.*

Accessories Launch Pack BMW X5.GENIET VAN -10% T.E.M. 30/06/2024.*

  ACCESSORIES LAUNCH PACK BMW X5.

   

  Met de BMW X5 hebt u gekozen voor een wagen die controle, zelfzekerheid en durf uitstraalt. Wilt u het gevoel van esthetiek en exclusiviteit aan boord van deze iconische Sports Activity Vehicle nog versterken met pure BMW JOY? Ontdek dan het Accessories Launch Pack voor uw BMW X5, een selectie van Originele BMW Accessoires waarmee u uw BMW X5 een onmiskenbare stijlvolle uitstraling geeft. Verleg grenzen en til uw rijplezier naar een heel nieuw niveau dankzij het BMW X5 Accessories Launch Pack, tot 30/06/2024 verkrijgbaar voor een bijzonder voordelige prijs. Het Accessories Launch Pack van de BMW X5 is alleen beschikbaar bij aankoop van een nieuwe BMW X5 LCI 2023 en volgens beschikbaarheid. Interesse? Contacteer gerust uw BMW Service Partner.

  Meer lezen
  M Performance sierrooster vooraan Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Winterwiel 20" Star Spoke 740M in orbit polished grijs

  Originele 20" BMW Winterwielen met een Star Spoke design. Styling 740M in orbit polished grijs.

  M Performance achterspoiler Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Winterwiel 21" Y-Spoke 741M in orbit polished grijs

  Originele 21" BMW Winterwielen met een Y-Spoke design. Styling 741M in orbit polished grijs.

  M Performance achterdiffusor Carbon BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Zwevende naafdop 56mm

  Vaststaande naafdop met BMW logo die steeds in horizontale positie blijft, zowel rijdend als geparkeerd.

  M Performance 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 868 M Bicolor (Night Gold glanzend gefreesd) complete set zomerwielen BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Alu ventieldoppen, M logo

  De hoogwaardige aluminium ventieldopjes beschermen de ventielen effectief tegen vuil en vocht, bovendien maken ze het wiel optisch aantrekkelijker.

  M Performance 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 868 M Bicolor (Night Gold glanzend gefreesd) complete set zomerwielen BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Natural Air Starter Kit

  De lijn van exclusieve interieurgeuren Natural Air is speciaal ontwikkeld voor BMW en bestaat uit een instelbare geurhouder en een vervangbare geurstick. Deze starterkit bestaat uit een houder die aan de ventilatieroosters in het interieur van alle BMW modellen kan worden bevestigd en een vervangbare geurstick van de geurvariant “Mountain View”. De intensiteit van de geuren kan via de luchtstroom en ook via het in de geurhouder geïntegreerde venster worden ingesteld.

  M Performance stuur BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Beschermmat voor de bagageruimterand

  Universele bescherming voor de kofferrand en bumper. Kan met velcro strips bevestigd worden aan de sjorogen in de koffer. Kan ook worden gebruikt als antislipmat in de bagageruimte.

  M Performance keuzehendel in Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  BMW M Performance Voetsteun & Pedalen in roestvrij staal

  De M Performance edelstalen pedalen in het nieuwe design van de M voetsteun vormen een optisch aansprekende en functionele aanvulling voor de sportieve look van uw wagen. Het asymmetrische en driedimensionale design van de rubberen profielen geven de beenruimte een dynamisch karakter. Dankzij de ruim vormgegeven edelstalen plaatjes worden de standaardpedalen volledig bedekt, wat de pedalen een zeer hoogwaardige uitstraling geeft.

  M Performance stuur BMW i4 M50 G26 2021

  BMW M Performance carbon Spiegelkap

  De nauwkeurig met de hand vervaardigde kappen voor de buitenspiegels zijn gemaakt van hoogwaardig carbon. Ze vervangen de standaard gemonteerde buitenspiegelkappen en benadrukken met hun hightech-karakter de individualiteit en sportiviteit van het voertuig. De lichtgewicht bouw en hoge kwaliteit voldoen aan de sportieve eisen van het M Performance Parts portfolio.

  M Performance keuzehendel in Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  BMW M Performance aramide Antenneafdekking

  De antenneafdekking is gemaakt van aramide en afgewerkt met transparante lak. Aramide is een hoogwaardig vezelcomposietmateriaal dat qua uiterlijk en verwerking sterk lijkt op carbon. De daaruit gemaakte onderdelen beschikken, in tegenstelling tot carbon, over een betere elektromagnetische doorlaatbaarheid.

  M Performance keuzehendel in Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Basisdrager Travel & Comfortsysteem

  De BMW Basisdrager is geschikt voor alle BMW voertuigen met hoofdsteunstangen aan de bestuurders- en passagiersstoel, zonder speciale optie Travel & Comfort. De verschillende componenten van het Travel & Comfort Systeem worden eenvoudig door middel van een steekkoppeling in de basisdrager geplaatst en daar vergrendeld.

  M Performance keuzehendel in Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Klaptafel zwart Travel & Comfortsysteem

  De BMW Klaptafel zwart wordt aan de rugleuning van de zetel* of aan de apart verkrijgbare BMW Basisdrager bevestigd. Deze BMW Klaptafel is in hoogte en hoek verstelbaar en beschikt over een uitklapbare bekerhouder. De bekerhouder en het tafelblad zijn voorzien van een overbelastingsbeveiliging die bescherming biedt tegen schade door onbedoelde overbelasting.

   

  *Voor wagens uitgerust met de optie BMW Travel & Comfort Systeem.

  M Performance keuzehendel in Alcantara BMW i4 M50 G26 2021

  BMW Tablethouder Pro voor Travel & Comfortsysteem

  De BMW Tablethouder Pro wordt aan de rugleuning van de zetel* of aan de apart verkrijgbare BMW Basisdrager bevestigd. Hij is compatibel met verschillende tabletformaten en -standen. Tablets moeten een BMW Safety Case hebben om aan de houder bevestigd te kunnen worden.

   

  *Voor wagens uitgerust met de optie BMW Travel & Comfort Systeem.

  *Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Onder voorbehoud van wijzigingen. De Accessories Launch Pack BMW X5 is beschikbaar voor de nieuwe BMW X5 LCI 2023 en is geldig tot 30/06/2024.

  Meer lezen