SNEEUW, IJS, MODDER. OF ZOALS WIJ HET NOEMEN: GRIP.

Uitstekende tractie met BMW xDrive – de intelligente vierwielaandrijving.

SNEEUW, IJS, MODDER. OF ZOALS WIJ HET NOEMEN: GRIP.Uitstekende tractie met BMW xDrive – de intelligente vierwielaandrijving.

    VREUGDE SCHRIJF JE MET EEN X.

    Weers- en wegomstandigheden kunnen in een mum van tijd omslaan. Om daarop voorbereid te zijn hebt u de hulp nodig van een vierwielaandrijving die al even snel reageert. Met BMW xDrive blijft u van maximaal rijplezier genieten, zelfs op een moeilijke ondergrond, zoals modder of sneeuw.
    Klinkt aanlokkelijk? Kom uzelf overtuigen door BMW xDrive op onze BMW xDrive Events te testen. In het BMW xDrive model van uw keuze kunt u uitgebreide testritten maken om zelf een superieur rijgevoel op elke ondergrond te ervaren.

    VREUGDE IS BMW xDRIVE.

    Vermogen inzetten waar dat het meeste effect heeft – een simpel idee dat de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive meesterlijk in de praktijk brengt. Ze verdeelt het motorvermogen in fracties van een seconde over de assen, zodat die over maximale trekkracht beschikken. Op ijs en sneeuw, in scherpe bochten, bij het vertrekken op een helling of op een gladde ondergrond wordt de optimale hoeveelheid vermogen op de weg overgebracht.