X Range

CHOOSE YOUR WORLD, CHOOSE YOUR X.


Wie deel uitmaakt van de X-Crew, straalt zelfvertrouwen, lef en eigenzinnigheid uit. Wie kiest voor de X-Crew, kiest doelbewust voor het avontuurlijke, het gedurfde en het ambitieuze. Welke reis u ook onderneemt, u bereikt steeds uw bestemming – op een onevenaarbare manier.

THE X1

THE iX

The Pioneer.
Ontdek meer
THE X1

THE X1

The Courageous One.
Ontdek meer
THE X2

THE X2

The Rebel.
Ontdek meer
THE X3

THE X3

The Independent One.
Ontdek meer
THE X4

THE X4

The Athlete.
Ontdek meer
THE X5

THE X5

The Boss.
Ontdek meer
THE X6

THE X6

The Beast.
Ontdek meer
THE X7

THE X7

The President.
Ontdek meer

THE iX

The Pioneer.

BMW iX


De BMW iX is een pionier van een nieuwe tijd: de tijd van elektrische mobiliteit. Hij verrast met een buitengewoon rijbereik tot 630 km* en indrukwekkend snel laadvermogen. Een adembenemende acceleratie uit stilstand en puur elektrisch rijplezier zijn gegarandeerd, dankzij de twee krachtige elektromotoren en de elektrische BMW xDrive vierwielaandrijving.

 

Meer lezen

THE X1

The Courageous One.

BMW X1


De BMW X1 wordt niet voor niets ‘The Courageous One’ genoemd. Wie voor THE X1 kiest, kiest ervoor om grenzen te verleggen. Hij imponeert niet enkel met zijn looks, maar ook met zijn overtuigende dynamiek en wendbaarheid. Gevolg: daar waar de weg stopt, start het avontuur achter het stuur van deze wagen. Moed in overvloed? Kies dan voor THE X1.

 

Meer lezen
BMW X1 Plug-in Hybride


Wie voor de BMW X1 Plug-in Hybride kiest, maakt een slimme keuze – ook inzake brandstofverbruik. Met zijn zuiver elektrische aandrijving rijdt hij tot 51km* emissievrij, richting avontuur. Aan het stuur voelt u meteen zijn overtuigende dynamiek en wendbaarheid, en bent u meteen opgeladen voor de volgende rit.

 

Meer lezen

THE X2

The Rebel.

BMW X2


Proporties spreken boekdelen, bij de BMW X2. De lijn verraadt van bij de eerste oogopslag zijn onmiskenbaar, uiterst sportief coupékarakter. Een blik op de indrukwekkende vorm, maakt duidelijk dat dit een rebelse atleet is. Deze wagen staat garant voor temperament en kracht - en een versnelde hartslag voor wie achter het stuur durft plaats te nemen. Dit is de Rebel van de X-Crew. Durft u hem aan? 

 

Meer lezen
BMW X2 Plug-in Hybride


Een krachtige, uiterst sportieve uitstraling. Een innovatieve aandrijving die een performante verbrandingsmotor combineert met een elektromotor die lokaal emissievrij rijden mogelijk maakt, met een elektrisch rijbereik tot 53 km*. De BMW X2 Plug-in Hybride slaagt met onderscheiding voor deze evenwichtsoefening. The Rebel onder de X modellen is een innovatieve, fascinerende atleet van een wagen, die in deze uitvoering ook nog eens elektriserend rijplezier garandeert. 

 

Meer lezen
X2 M MESH


De BMW X2 en zijn gespierde coupékarakter nog extra karakter geven? Dat is de BMW M2 M Mesh Edition. Met zijn exclusieve M Mesh designelementen – impressionante Mesh nieren, M sportzetels en de Brooklyn Grau metallic exterieur kleur – krijgt u een wagen met een extreem sportieve en stijlvolle uitstaling. Niet geschikt voor wie onopvallend door het leven rijdt. Wie “The Rebel” in M Mesh Edition kiest, weet wat hij wil. 

 

Meer lezen

THE X3

The Independent One.

BMW X3


Binnen de X-Crew staat de nieuwe BMW X3 bekend als The Independent One. Het is een eigenzinnige wagen die zelfzeker zijn eigen weg zoekt. Een avonturier, met een sterke présence. Een verleider ook, die uitpakt met zijn sportieve verschijning en fascineert met zijn opwindende rijervaring. Wie voor de BMW X3 kiest, maakt een duidelijk statement.  

 

Meer lezen
BMW iX3


Een futuristisch ogende wagen met een strak, modern design: de BMW iX3 is een statement van formaat. Het is de allereerste 100% elektrische SAV (Sports Activity Vehicle) van BMW, die bovendien uitpakt met een autonoom rijbereik tot 460 kilometer*. Volledig emissievrij rijplezier. Bent u opgeladen voor de BMW iX3?

 

Meer lezen
BMW X3 Plug-in Hybride


De nieuwe BMW X3 Plug-in Hybride is even toekomstgericht als hij wendbaar is. Met zijn dynamische en efficiënte elektromotor, een elektrisch bereik tot 51 km*, en comfort van zijn verbrandingsmotor combineert hij het beste van twee werelden. Zijn uitstraling doet de rest: deze wagen heeft présence in overvloed en pakt uit met zijn verlaagde uitstoot. 

 

Meer lezen
BMW X3 M


The Independent One, zoals de nieuwe BMW X3 gekend is binnen de X-Crew, maar dan met uitgesproken motorsportgenen die uw hart doen sneller slaan en uw adrenaline de hoogte in jagen: daarvoor staat de BMW X3 M. Wie op zoek is naar maximaal vermogen en opperste exclusiviteit, kiest voor de BMW X3 M Competition, die gegarandeerd indruk maakt op zowel de weg als het circuit.

 

Meer lezen

THE X4

The Athlete.

BMW X4


The Athlete is de bijnaam van de nieuwe BMW X4, en daarvan is niets gelogen. De dynamische zijlijnen en de coupéachtige daklijn verlenen deze wagen zijn sportief silhouet. De robuustheid van een X model, gepaard met de gespierde kracht van een sportwagen: daarvoor staat THE X4. De combinatie waar u naar op zoek bent?

 

Meer lezen
BMW X4 M


Zijn vorm maakt het meteen duidelijk: de nieuwe BMW X4 M is prestatiegericht en extravert tot in de kleinste details. Tal van exclusieve details in de uitrusting onderstrepen zijn sportief, zelfzekere karakter. Dit atletisch model laat geen kans onbenut om zich te bewijzen. De nog krachtigere broer, de BMW X4 M Competition, biedt bovendien nog extra motorvermogen en een flinke portie motorsportervaring. Durft u hem aan?

 

Meer lezen

THE X5

The Boss.

BMW X5


Laat er geen twijfel over bestaan wie de leiding neemt: de BMW X5 heeft uitstraling in overvloed. Met als bijnaam The Boss ademt deze wagen vastberadenheid uit. Wie ermee rijdt is niet gemakkelijk uit zijn lood te slaan. Kan u hem de baas? 

 

 

Meer lezen
BMW X5 Plug-in Hybride


Zijn robuuste, heldere en precieze lijn geven de BMW X5 Plug-in Hybride een bijzonder zelfzeker voorkomen, terwijl hij met zijn puur elektrisch rijbereik tot 88 kilometer* nieuwe horizonten verkent. Het intelligent energiebeheer garandeert een optimale wisselwerking tussen alle aandrijfcomponenten. Présence en zelfbewustzijn: The Boss heeft zijn bijnaam niet gestolen.

 

Meer lezen
BMW X5 M


Wie de overweldigende uitstraling van de BMW X5 in de meest sportieve, krachtige uitvoering wil, kiest vanzelfsprekend voor de BMW X5 M. Het autosport-DNA in de overtreffende trap? Die duikt op in de uiterst gespierde BMW X5 M Competition. De X designtaal en daarbij de al even typische M touch: een weergaloze combinatie.

 

Meer lezen

THE X6

The Beast.

BMW X6


Hij is allerminst bescheiden en discreet: de BMW X6 is hier om indruk te maken. Dit is een wagen die de bijnaam The Beast met de nodige trots draagt. Werp een blik op zijn dominant design en zijn extreem atletisch koetswerk, hoor en voel hoe zijn krachtige motor puur rijplezier belooft. THE X6 slaagt erin om alle verwachtingen te overtreffen. Kan u eraan weerstaan? 

 

Meer lezen
BMW X6 M


Een wagen die durft te provoceren, omdat hij uitgaat van zijn eigen kracht en uitstraling: de BMW X6 M twijfelt nooit aan zichzelf. Dat onwrikbare zelfvertrouwen haalt hij uit zijn autosport-DNA, dat bij elke rit een rijervaring vol adrenaline garandeert. Met de nog krachtigere en extravagante BMW X6 M Competition met M xDrive wordt het rijplezier nog intenser. Klaar voor de rit van uw leven? 

 

Meer lezen

THE X7

The President.

BMW X7


In the X-Crew kan er maar een iemand de president zijn. De BMW X7, bijgenaamd The President, is een puur statement in het luxesegment. Kies voor THE X7 en u krijgt een zee van ruimte en luxueus comfort. De elegante vormgeving, de onevenaarbare luxe: THE X7 tilt exclusiviteit tot een ongekend niveau. Onder de indruk?

 

Meer lezen
  • * berekend volgens de WLTP cyclus.