{Alt Text}


De Rode Duivels verenigen ons. Samen beleven we hun grootste successen, bij elke topmatch komen we samen om hen aan te moedigen en stromen de straten leeg. Als jarenlange trouwe partner van de Rode Duivels wordt BMW zo de Proud sponsor of empty roads. Moedigt u hen ook luidkeels aan? Of kiest u voor het pure rijplezier… op verlaten straten tijdens de matchen van de Rode Duivels? De keuze is aan u.

Meer lezen
De BMW M4 Competition Coupé op de luchthaven van Zaventem


De Rode Duivels nemen een hoge vlucht – ook op onze nationale luchthaven in Zaventem. Klaar om Europa te veroveren. De nieuwe BMW M4, die naast de Rode Duivels de ster is van onze nieuwste tv-spot, eist een prominente plaats op in Terminal A, getooid in Duivelse kleuren en onder goedkeurend toezicht van vijf van onze voetbalhelden. The Devil drives BMW – zoveel is duidelijk!

{Alt Text}


De BMW M4 die de show steelt in onze tv-spot en op de luchthaven van Zaventem? Dat is de nieuwste, roodgloeiende telg binnen het uiterst gespierde M gamma van BMW. De BMW M modellen zijn buitengewone sportwagens: exclusief, uitgesproken sportief en met het beroemde BMW Motorsport DNA in elke (carbon-)vezel. Wie zich bij een van onze BMW Verdelers een BMW M aanschaft, treedt automatisch toe tot onze BMW M League. Als lid van The Most Powerful Club in the World bent u meteen klaar voor allerlei avontuurlijke, adembenemende activiteiten.

BMW M4 Competition Coupé


Samen achter onze Rode Duivels? Ook onze officiële BMW Verdelers nodigen u met plezier uit om uw enthousiasme te delen. Breng een bezoekje aan de showroom, neem een foto tussen onze voetbalhelden en deel hem op instagram met de hashtag #BMWRedDevils.