MODELOVERZICHT.

  Geen twee levens zijn hetzelfde. Net zo min als uw BMW Individual.

  Kies uw BMW en maak een keuze uit de vele BMW Individual uitrustingsopties om uiting te geven aan uw persoonlijkheid.

  Meer lezen

  BMW 3 REEKS.

  Er valt heel wat te ontdekken. De BMW 3 Reeks is al meer dan 40 jaar leider in zijn klasse en is meer dan ooit de belichaming van passie. Met de BMW Individual Collectie kunt u er het aspect exclusiviteit aan toevoegen. De reeks bestaat uit talrijke uitrustingsopties om zowel van de Berline als de Touring uiting te laten geven aan uw persoonlijke stijl.

  BMW 4 REEKS.

  Z’n design ademt rijplezier. Fascinerende exclusiviteit. Dat is wat de nieuwe BMW 4 Reeks en BMW Individual samenbrengt. De stijlvolle uitrustingsdetails van de BMW Individual Collectie zijn beschikbaar voor alle modellen van de BMW 4 Reeks, zodat u een wagen kunt creëren die al even individueel is als uw verbeelding.

  BMW 5 REEKS.

  Expressief, stijlvol, veelzijdig. De BMW 5 Reeks combineert deze eigenschappen perfect tot een werkelijk uitmuntende wagen. De uitrustingsopties uit de BMW Individual Collectie zijn de ideale manier om het unieke karakter van de wagen nog te versterken door uw eigen persoonlijkheid uit te drukken.

  BMW 6 REEKS.

  Vloeiende lijnen, inspirerende dynamiek. De BMW 6 Reeks en BMW Individual zijn allebei ontworpen om alle zintuigen te verwennen. De uitrustingsdetails die als onderdeel van de BMW Individual Collectie beschikbaar zijn maken deze ambitie waar en geven de Coupé, Cabrio of Gran Coupé extra flair.

  BMW 7 REEKS.

  Aanwezig, maar niet opdringerig. De BMW 7 Reeks maakt indruk – in zijn details en in zijn geheel. Met de BMW Individual Collectie wordt de BMW 7 Reeks een uiting van unieke elegantie die uw persoonlijkheid uitstraalt. Het uitgebreide assortiment van BMW Individual laat haast niets te wensen over.

  BMW X REEKS.

  Pionier op elke ondergrond. De BMW X Reeks. Het vergt karakter om boven de rest uit te stijgen. En karakter is wat u met de BMW Individual Collectie kunt uitdrukken in uw BMW X5 en BMW X6, door ware luxe voor uzelf te bepalen.

  BMW M.

  Dynamische perfectie. Het uitzonderlijke heeft altijd al een fascinerende aantrekkingskracht uitgeoefend. BMW Individual en de verwezenlijking van uw persoonlijke eisen maken deze aantrekkingskracht uniek en exclusief. De BMW Individual Collectie is verkrijgbaar voor alle BMW M modellen. U hoeft dus geen compromissen te sluiten.