BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Uniek design begint bij een blanco pagina.

BMW werd altijd al gedreven door de ambitie om de beste wagens te bouwen. En toch kan geen enkele BMW aan alle wensen van al onze klanten voldoen. En in uitzonderlijke gevallen heeft zelfs de BMW Individual Collectie haar grenzen. Om al uw wensen te kunnen vervullen en een echte wagen op maat te creëren hebben wij de BMW Individual Manufaktur in het leven geroepen. Of het nu gaat om het exterieur of het interieur of de keuze van de materialen – met deze service wordt u zelf ontwerper en bouwer van uw wagen. Zodra u uw wensen kenbaar hebt gemaakt, zullen de specialisten bij de BMW Individual Manufaktur ze met ongeëvenaarde precisie en vakmanschap verwezenlijken – op voorwaarde dat ze niet in strijd zijn met veiligheidsoverwegingen, specifieke kenmerken van het merk of wettelijke voorschriften.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR VOOR HET EXTERIEUR.

Maar heel weinig autoconstructeurs zijn zo bekwaam als BMW in het toepassen van dramatische vormen en een dynamische designtaal om spanning en opwinding op te wekken. Wie dit effect nog verder wil versterken, kan vertrouwen op de mogelijkheden die door de BMW Individual Manufaktur worden aangeboden. Kies uw lievelingskleur uit een ogenschijnlijk eindeloze reeks schakeringen – van Phoenixgelb tot Aschgrau. De reeks omvat zelfs adembenemende tweekleurige koetswerkkleuren. U kunt het individuele karakter van uw BMW nog versterken met een koetswerklijn, die meesterlijk met de hand is aangebracht. De BMW Individual Manufaktur laat uw verbeelding werkelijkheid worden.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR VOOR HET INTERIEUR.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR VOOR HET INTERIEUR.

Individualiteit is de som van vrijheden die iemand voor zichzelf opeist. Wat de BMW Individual Manufaktur u in het interieur aanbiedt, is het soort van verfijnd subtiele luxe die anderen misschien nog niet opmerken. Opties naar wens zijn onder meer persoonlijke kleurkeuze om indrukwekkende tweekleurencomposities te creëren, individuele contrastsiernaden en zelfs unieke accessoires die bij het gekozen leder Merino passen. De luxueuze sfeer kan nog worden veredeld door meer leder in het interieur aan te brengen. Ook kunnen zegels of monogrammen op de hoofdsteunen en andere elementen worden aangebracht, allemaal uitgevoerd met het gebruikelijke uitstekende vakmanschap van de BMW Individual Manufaktur.

IN DE DECORATIEVE LIJSTEN UW INDIVIDUALITEIT TOT UITING BRENGEN.

De decoratieve lijsten in uw BMW bieden mogelijkheden voor onbeperkte creativiteit en BMW Individual Manufaktur vakmanschap. Hightech materialen zoals carbon, kostbare metalen en andere keuzen naar wens – de BMW Individual Manufaktur verwerkt een grote waaier van materialen met een onovertroffen perfectie. Zelfs gedetailleerd inlegwerk, monogrammen en andere soorten versieringen worden met bekwaam vakmanschap uitgevoerd.

PROJECTEN VAN DE BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

De afgelopen jaren leverde de BMW Individual Manufaktur steeds opnieuw het bewijs van zijn vaardigheden in samenwerkingen met vermaarde merken en door het creëren van wagens in beperkte reeksen of op maat. Net zoals de daaruit resulterende projecten de waarden van het merk BMW hebben versterkt, hebben ze ook uiting gegeven aan het compromisloze streven van BMW Individual naar esthetische kracht, kwaliteit en exclusiviteit.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé.

Jörg Schödel vierde zijn 25ste verjaardag als BMW M rijder met een BMW M4 Coupé verfijnd door de BMW Individual Manufaktur. De BMW Individual speciale koetswerkkleur Macaoblau metallic is exact de koetswerkkleur van zijn eerste M model.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé.

Het interieur is met extra leder bekleed en is vervaardigd van leder Merino Feinnarbe Bicolor in Schwarz/Silverstone. Individueel gestikte hoofdsteunen zorgen voor een persoonlijke toets.

Speciaal model “30 Jahre M5”.

Als een eerbetoon bij de 30ste verjaardag van de BMW M5 tilt dit model kracht en exclusiviteit naar een volkomen nieuw niveau. Deze speciaal door de BMW Individual Manufaktur gecreëerde reeks is een wereldwijd tot 300 stuks beperkte editie met een opvallende koetswerkkleur in Frozen Dark Silver metallic.

Speciaal model “30 Jahre M5”.

De deurdrempels met opschrift “30 Jahre M5” belooft een ongekend krachtige rijervaring.

BMW Individual 7 Series Composition inspired by Steinway & Sons.

Evocative of a piano keyboard, the colour scheme reflects the contrast between black and white. Fine details like the precisely embroidered lyre motif emphasise the premium appeal.

BMW M5 Nighthawk Edition.

A limited edition developed exclusively for Japan. The body and light alloy wheels feature the BMW Individual Frozen Black metallic paint finish, complemented by exterior details in Chrome dark.

BMW Individual Pearl Edition.

The BMW 6 Series Gran Coupé with the BMW Individual Frozen Brilliant White metallic paint finish, inspired by the unique lustre of the most beautiful pearls found in the Arabian Gulf.

BMW Individual Pearl Edition.

De achterste decoratieve lijst van de BMW 7 Reeks is versierd met hat opschrift “Pearl” als teken van het superieure vakmanschap van de BMW Individual Manufaktur.

BMW Individual 760 Li Sterling.

Dit project van de BMW Individual Manufaktur onderscheidt zich door de BMW Individual speciale koetswerkkleur Singapur Grey metallic en zilveren elementen, die minutieus werden afgewerkt door ROBBE & BERKING volgens de Martelé-methode.

BMW Individual 760 Li Sterling.

BMW Individual volleder Merino Feinnarbe in Amarobraun met contrastbiezen in Opalweiß, het geborduurde zilveren embleem in de hoofdsteunen en decoratieve lijsten in 925 silver zijn maar een paar opvallende kenmerken van de BMW Individual 760 Li Sterling die in samenwerking met ROBBE & BERKING werd ontworpen.

UW CONTACTPERSOON VOOR BMW INDIVIDUAL.

Voor meer informatie of verzoeken in verband met BMW Individual kunt u zich tot uw plaatselijke BMW Partner wenden. We gaan ook graag en tijdig in op eventuele speciale verzoeken die u zou hebben in verband met de BMW Individual Manufaktur. Neem hiervoor contact op met uw BMW Partner.