BMW eDrive zones

BMW eDRIVE ZONES.

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE BINNENSTAD.

BMW eDRIVE ZONES.EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE BINNENSTAD.

  BMW eDRIVE ZONES.

  ZO BEVORDEREN WE EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE BINNENSTAD.

  Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Vanaf 12 maart 2020 herkent uw BMW Plug-in Hybride* automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.

  Dankzij eDrive Zones wordt gegarandeerd optimaal gebruik gemaakt van het potentieel dat Plug-in Hybride modellen kunnen bieden – zonder dat de bestuurder in actie hoeft te komen. De puur elektrisch afgelegde afstand betekent ook een hogere efficiëntie en lagere gebruikskosten voor de klant. Dit geldt in het bijzonder voor stadsverkeer, waar elektrische aandrijving efficiënter is dan een verbrandingsmotor.

  Meer lezen
  BMW eDrive zones

  DE ZEVEN GROTE STEDEN.

  Met ingang van 12 maart zijn er zeven eDrive Zones actief in zeven grote steden van België:

  • Antwerpen
  • Brussel
  • Hasselt
  • Gent
  • Brugge
  • Bergen
  • Luik
  BMW points

  BMW POINTS.

  Vanaf juli 2020 introduceert BMW Group bovendien BMW Points. De bestuurder van een BMW Plug-in Hybride verzamelt met elke elektrisch afgelegde kilometer punten – waarbij de kilometers bínnen de eDrive Zone dubbel tellen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld tegen laadbeurten bij ChargeNow.


  * Afhankelijk van Model en productiedatum. U kan dit controleren met uw BMW Concessiehouder of de BMW klantendienst.